Jump to content

P5K premium wifi και ρύθμιση ανεμιστήρων

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθώ να ρυθμίσω την ταχύτητα των ανεμηστήτων απο τα προγράμματα της asus αλλα αυτοί αρνούνται να χαμηλώσουν στροφές και τρέχουν φουλ.Έχω το τελευταίο BIOS.Τι να κάνω??Υπάρχει αλλη λύση?

Το υπόλοιπο pc αποτελείτε απο

q6600 G0

2x1 gigabyte elite team

GF 8800GTX

:weep::weep::weep::weep::weep::weep:

Σίγουρα δε χαμηλώνει της cpu εκτός αν έχει ανεμιστήρα με 4-πιν.

Για τα υπόλοιπα υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ αν ψάξεις

δηλαδή?

3-πιν είναι ο ανεμηστήρας.Με την ΑΒΙΤ ΙΡ35 μπορείς να ρυθμισεις τις στροφές.Εδω δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα???Εστω και third-party

Καλυτερα χαμηλωσε τους μεσα απο το BIOS να εισαι σιγουρος το τι κανεις !!

Στο 4πινο του επεξεργαστή ακόμα και στην Abit έχει bug και κάποια στιγμή μετά από

κάποιο reboot/shutdown βάζει max στροφές στο cpu fan.

Βάλτον σε άλλη υποδοχή.

Για να μην ανοίξω άλλο thread ρωτώ.Στο pc Που αναφέρω βλέπω ότι το asus pc probe μου δίνει cpu temp 32c αλλα το core temp μου δίνει θερμοκρασίες πυρήνων 44+ βαθμούς.Και αναρωτιέμαι.Καίγεται ο q6600 οι τελικά είναι στους υπέροχους 30c?Να πω ότι όλα είναι stock

Το probe διαβάσει τη θερμοκρασία της cpu όχι των πυρήνων εσωτερικά και συνήθως είναι 10-15 διαφορά.

Μέχρι 60 οι πυρήνες δεν έχεις πρόβλημα για Orthos/OCCT κλπ.

Δυστυχώς έτσι είναι. Απορώ γιατί η ASUS δεν μπορεί να κάνει 3pin fans να δουλεύουν πλήρως.

To ίδιο είναι και στις Abit στον 4-πιν header. Είναι πρόβλημα υλοποίησης του reference της μητρικής από ότι καταλαβαίνω.

• 3 weeks later...

ρε παιδια εγω εχω ενα αλλο προβληματισμο.εχω βαλει τη συγκεκριμενη μητρικη με εναν q 6600 και μου βγαζει θερμοκρασίες 45 βαθμους.(με τη stock αεροψυξη)τι γνώμη έχετε?ειναι καλα ή οχι?

• 11 months later...
:dots: Ελεος με το :spam: 1 χρονο μετα! Μπες στο bios και θα το δεις... Μπορεις να ρυθμισεις ποσο % θες να παιζουν οι 3πινοι ανεμηστηρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.