AN7 OverClocker Ιούνιος 1, 2008 #181 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 πήγε από μαλάκινση του εγκεφάλου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 1, 2008 #182 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 Tην σκοτωσες γιατι με αγαπούσε ? ( ακα η δικιά μου κανει 5fsb παρα πανω ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 1, 2008 #183 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 Ναι ένα τέτοιο πράγμα ...μοιχαλίδα :P:P:P Τσακωνόντουσαν με την Foxconn ρε...και η Blackops έστειλε τους καταδρομείς και τέλοC Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούνιος 6, 2008 #184 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 διαβασα προσεκτικα ολο το thread αλλα δυστυχως δεν καταφερα τιποτα, φαινεται ειμαι εντελως χαζος. καποιος να μου πει αναλυτικα τα βηματα? αλλα πολυ αναλυτικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούνιος 7, 2008 #185 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 καποιος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιούνιος 7, 2008 #186 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Τι θελεις να κανεις? Την p5e σε rampage?Bαζεις σε bootable usb flashaki το τελευταιο bios της rampage μαζι με το αρχειο που εχει ο Γιωργος σε αυτο το μηνυμαhttp://www.thelab.gr/showpost.php?p=699475&postcount=5Κ δινεις την εντολη που αναφερει επισης στο ιδιο μηνυμα. Αν ομως δε σου φαινονται οικεια ολα αυτα ωστε να τα κανεις μονος σου, νομιζω καλυτερα να το αποφυγεις κ μαζι την οποια πιθανοτητα μη αναστρεψιμου σφαλματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 10, 2008 #187 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Ε αφου την μονταρε και ο gay ξαδερφος, επρεπε να το κανω κι εγω... Ημουνα με 3 μηνων παλιο bios οποτε ηταν μια καλη ευκαιρια να το κανω κι εγω rampage. Του ... Φραγμα το καγκελο τις επιλογες εχει εκει μεσα... Πιο πολυ νοημα εβγαζα στις επιλογες της dfi παρα σε αυτην. Ολα auto... περα απο αυτα που ξερουμε τι κανουνε... και συνεχιζουμε με τα ιδια ακριβως settings με την p5e... Καποια στιγμη θα κατσω να μειωσω λιγο τα ρευματα για να δικαιολογησω τα 10 λεπτα που χαλασα για να αλλαξω bios στην μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sygiria Ιούνιος 15, 2008 #188 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Kαταρχήν γειά σας,από χθες είμαι ευτυχής κάτοχος της asus p5e προσπάθησα μέσω του bios να την κάνω maximousή rampage έκανα ένα usbstick να μπουτάρει έβαλα μέσατο afudos και το rom πάτησα f8 για να ξεκινήσει από το στικάκιέγραψα την εντολή afudos/i0403.rom/pbnc/n και μου βγάζεισυνέχεια unable to open rom file τι κανω λαθος? 0403 ειναι το τελευταιο rom.για την rampage ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 15, 2008 #189 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 0403.rom είναι το όνομα του αρχείου?Γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν βάζεις σωστά το όνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 15, 2008 #190 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Ε αφου την μονταρε και ο gay ξαδερφος, επρεπε να το κανω κι εγω...Ημουνα με 3 μηνων παλιο bios οποτε ηταν μια καλη ευκαιρια να το κανω κι εγω rampage. Του ... Φραγμα το καγκελο τις επιλογες εχει εκει μεσα... Πιο πολυ νοημα εβγαζα στις επιλογες της dfi παρα σε αυτην. Ολα auto... περα απο αυτα που ξερουμε τι κανουνε... και συνεχιζουμε με τα ιδια ακριβως settings με την p5e... Καποια στιγμη θα κατσω να μειωσω λιγο τα ρευματα για να δικαιολογησω τα 10 λεπτα που χαλασα για να αλλαξω bios στην μητρικη. Ποιον ειπες ξάδερφο ρε.... σε εχω αποκληρώσει απο τότε που εμπλεξες με τις ashροκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιούνιος 15, 2008 #191 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 AFUDOS /ifilename.rom /pbnc /nΤα κενά (space) μάλλον ξέχασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sygiria Ιούνιος 17, 2008 #192 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 καταρχειν ευχαριστο για την βοηθεια που μου δωσατε τελικα δεν εβαζα τα κενα για να γινει bios ubdate τωρα ολα καλα αφου τελοιοσε κι εβαλα το firmware tis formoula ki εγινε rampage ειπα να κανω καποια πραγματακια μεσα στο κουτι εκει που καθαριζα ειδα το λογοτυπο τησ p5e λεο δεν το βγαζω κι με το που το ξεκολαω τι βλεπω κι μου εφυγε το κεφαλι απο κατο εγραφε rampage formoula μπορειτε να μου πειτε τη συμβενει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούνιος 17, 2008 #193 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 καταρχειν ευχαριστο για την βοηθεια που μου δωσατε τελικα δεν εβαζα τα κενα για να γινει bios ubdate τωρα ολα καλα αφου τελοιοσε κι εβαλα το firmware tis formoula ki εγινε rampage ειπα να κανω καποια πραγματακια μεσα στο κουτι εκει που καθαριζα ειδα το λογοτυπο τησ p5e λεο δεν το βγαζω κι με το που το ξεκολαω τι βλεπω κι μου εφυγε το κεφαλι απο κατο εγραφε rampage formoula μπορειτε να μου πειτε τη συμβενει? Στειλε φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 17, 2008 #194 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 Έχουν ίδιο PCB. Το ίδιο γίνεται και με την P5K-E (στα πρώτα revision), που κάτω από το αυτοκόλλητο έγραφε P5K Deluxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούνιος 17, 2008 #195 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 καταρχειν ευχαριστο για την βοηθεια που μου δωσατε τελικα δεν εβαζα τα κενα για να γινει bios ubdate τωρα ολα καλα αφου τελοιοσε κι εβαλα το firmware tis formoula ki εγινε rampage ειπα να κανω καποια πραγματακια μεσα στο κουτι εκει που καθαριζα ειδα το λογοτυπο τησ p5e λεο δεν το βγαζω κι με το που το ξεκολαω τι βλεπω κι μου εφυγε το κεφαλι απο κατο εγραφε rampage formoula μπορειτε να μου πειτε τη συμβενει?Δες το post #26http://www.thelab.gr/showthread.php?t=48814&page=3:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 21, 2008 #196 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 fak fak fak . εχει 2 μέρες η p5e ( rampage bios) δεν μου παιζει dual chanelε τα d9gmh . Εχει τύχει σε κανεναν αλλον ? bios 0403 , 2X1gb cellshock d9gmh . Στην τελικη ας ποστάρει καποιος τα bios setting του με p5e- rampage να δω τι παιζει . thnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 22, 2008 #197 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Mηπως ψόφησε κάποια μνήμη;Αν δεν έχεις πειράξει κάτι στο εντωμεταξύ το λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 22, 2008 #198 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 ποιο ειναι το καλυτερο bios να βαλω στην rampage formula μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Ιούνιος 22, 2008 #199 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Πιστεύω με το v0401 θα είσαι ΟΚ. Υπάρχει και το 0403 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 22, 2008 #200 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Mηπως ψόφησε κάποια μνήμη;Αν δεν έχεις πειράξει κάτι στο εντωμεταξύ το λέω... Ξεχωριστά τα στικς παιζουν μια χαρα αλλα και τα 2 μαζί ... single chanel ομως Ρε παιδιά κανείς δεν εχει d9gmh η εστω 2-3 screens απο τo bios memory settings , τα εχω ολα στο auto και σκεφτομαι μηπως σφίγγει τπτ πολυ... Παω να κάνω ενα downgrade to βιος μηπως και μας κάνει το χατίρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.