BeetleJuice Σεπτέμβριος 6, 2008 #201 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 αρχηγε σου απαντησα στο κομματι gamer = TN , με την LG κανεις τη δουλεια σου κατα 80% παραπανω απο ικανοποιητικα σε οτι και να της πεταξεις. Τωρα αφου εχεις κολησει με photoshop παρε μια lacie + calibrator και τα ξεχνας.εχω κανει εντιτ κορμαρα μουνομιζω οτι το οτι η samsung 245T φτανει και ξεπερνα την eizo με τα 900 αλλα ειναι κ κοντα στην eizo με τα 1300 μου αρκειειδικα στα σημεια που θελω ειναι καλυτερητωρα εμενα με καιει η τιμη , θα δουμε ...μετα απο την samsung εγω θα επερνα dell με κλειστα ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Σεπτέμβριος 8, 2008 #202 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Τουλαχιστον σε αυτο το video το lag ειναι προφανες και ενοχλητικο. Μαρεσει ακομη και σε αυτο το video φαινεται η λατρεια της DELL με την κοκκινη αποχρωση ! Πχ το γκρι πλαισιο του παραθυρου που κινειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
pappous_soulis Σεπτέμβριος 20, 2008 #203 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2008 Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος μιας Dell 2407WFP rev.A04 απο πέρσι τον Ιούνιο,και πρόσφατα μου προέκυψε ένα ηλίθιο πρόβλημα. Το κουμπί power της οθόνης κάτω δεξιά έχει βγει κάπως απ'τη θέση του και όταν το πιέζω στρέφεται δεξιά ή αριστερά. Το θέμα όμως είναι το εξής.Όταν επικοινώνησα με την Dell (Ελλάδα) προσφέρθηκαν να μου την αντικαταστήσουν με μια καινούρια.Υποθέτω πως εννοούν την 2408WFP.Ρώτησα για service άλλα μου'παν δε γίνεται. Και τώρα προβληματίζομαι για το αν πρέπει να την αλλάξω ή όχι.Κυρίως ασχολούμαι με fps games,photoshop,και εννοείται πως βλέπω εδώ τις ταινίες μου. Πιστεύετε θα δω διαφορά στο lag και γενικά στο responsibility στα παιχνίδια αν περάσω στο καινούριο μοντέλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Σεπτέμβριος 20, 2008 #204 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2008 ΟΧΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pappous_soulis Σεπτέμβριος 20, 2008 #205 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2008 Όχι να μην την αλλάξω ή όχι δε θα δω διαφορά στα παιχνίδια? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Σεπτέμβριος 20, 2008 Author #206 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2008 Το όχι πάει στο ότι δεν θα δεις διαφορά...από τη στιγμή που σου δίνουν καινούρια άρπαξε την ευκαιρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Οκτώβριος 24, 2008 Author #207 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 http://aphnetworks.com/reports/input_lag_and_you_dell_2408wfp Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkatopo Νοέμβριος 6, 2008 #208 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 exo akousei oti stelnoun apo italia , enas gnostos mou etsi tin pire tin sigkekrimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Νοέμβριος 6, 2008 #209 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Αν σου στείλουν την 2408wfp, δεν αποκλείεται την συγκεκριμένη περίοδο να σου κάτσει και Rev. A01, που υποτίθεται πως έχει βελτιωθεί το θέμα με το lag...Δες εδώ και εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.