Jump to content

Dell 2408WFP - Εντυπώσεις και Προβλήματα

godslayer1416003205

Recommended Posts

αρχηγε σου απαντησα στο κομματι gamer = TN , με την LG κανεις τη δουλεια σου κατα 80% παραπανω απο ικανοποιητικα σε οτι και να της πεταξεις. Τωρα αφου εχεις κολησει με photoshop παρε μια lacie + calibrator και τα ξεχνας.

εχω κανει εντιτ κορμαρα μου

νομιζω οτι το οτι η samsung 245T φτανει και ξεπερνα την eizo με τα 900 αλλα ειναι κ κοντα στην eizo με τα 1300 μου αρκει

ειδικα στα σημεια που θελω ειναι καλυτερη

τωρα εμενα με καιει η τιμη , θα δουμε ...

μετα απο την samsung εγω θα επερνα dell με κλειστα ματια

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
Τουλαχιστον σε αυτο το video το lag ειναι προφανες και ενοχλητικο.

Μαρεσει ακομη και σε αυτο το video φαινεται η λατρεια της DELL με την κοκκινη αποχρωση !

Πχ το γκρι πλαισιο του παραθυρου που κινειται

• 2 weeks later...

Καλημέρα παιδιά.

Είμαι κάτοχος μιας Dell 2407WFP rev.A04 απο πέρσι τον Ιούνιο,και πρόσφατα μου προέκυψε ένα ηλίθιο πρόβλημα.

Το κουμπί power της οθόνης κάτω δεξιά έχει βγει κάπως απ'τη θέση του και όταν το πιέζω στρέφεται δεξιά ή αριστερά.

Το θέμα όμως είναι το εξής.Όταν επικοινώνησα με την Dell (Ελλάδα) προσφέρθηκαν να μου την αντικαταστήσουν με μια καινούρια.Υποθέτω πως εννοούν την 2408WFP.Ρώτησα για service άλλα μου'παν δε γίνεται. :confused:

Και τώρα προβληματίζομαι για το αν πρέπει να την αλλάξω ή όχι.Κυρίως ασχολούμαι με fps games,photoshop,και εννοείται πως βλέπω εδώ τις ταινίες μου.

Πιστεύετε θα δω διαφορά στο lag και γενικά στο responsibility στα παιχνίδια αν περάσω στο καινούριο μοντέλο?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Αν σου στείλουν την 2408wfp, δεν αποκλείεται την συγκεκριμένη περίοδο να σου κάτσει και Rev. A01, που υποτίθεται πως έχει βελτιωθεί το θέμα με το lag...

Δες εδώ και εδώ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.