Jump to content

Dell 2408WFP - Εντυπώσεις και Προβλήματα

godslayer1416003205

Recommended Posts

δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανεις ενα απλο rma να τελειωνεις

προφανως αυτα που βλεπεις δεν θα τα εχουν δει και αλλοι αλλιως θαχαν πει κατι ηδη

εγω διαβασα ολο το thread και ειμαι αναμεσα σε 2408 και 245Τ

επειδη δουλευω στη samsung με συμφερει η 245T αλλα ταυτοχρονα εγω δουλευω πολυ photoshop και επιτελους λεω να παω πανω απο 92%gamut

εκει η 2408 δεν παιζεται οπως δεν παιζεται και στην εκτυπωση οπως και το καλυμπραρισμα για εκτυπωση

θαθελα να μαθω αν οντως και οι αλλοι εχουν εντοπισει καποιο προβλημα και εχω τεραστια εμπιστοσυνη στον φιλο godslayer

επισης θελω να μαθω (και ειναι χρησιμο κ για τους αλλους) να ξερουμε τι στραβα ειδατε κατα την αγορα σας απο το ebay (αν ετυχε κατι στραβο)

δλδ ειπωθηκε οτι η εγγυηση υπαρχει κανονικα μεσω S/N και απο ελλαδα

επισης καλο θα ηταν να εχουμε κανα λινκ απο ebay για να παμε να κανουμε και μεις τα κουμαντα μας

αν καποιο παιδι θελει κατι απο samsung ας μου πει

ευχαριστω πολυ

σκαθαρι

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Είναι υπερβολικό αυτό που φαίνεται στο post του ngt. Σίγουρα υπάρχει backlight bleeding στο αριστερό μέρος όπως το review που είχα αναφέρει. Ειδικά με 20% brightness δεν θα έπρεπε να φαίνεται κάτι τέτοιο. Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάει για rma.

Αν δεν κάνω λάθος η 245T έχει το panel LTM240CS07. Η 2408wfp έχει το LTM240CS05 (και τα 2 της Samsung). Η 245Τ τα πάει λίγο καλύτερα στο lag και η 2408wfp αρκετά καλύτερα στα χρώματα + οι επιπλέον έξοδοι. Αυτά τουλάχιστον ισχύουν με βάση τα specs τους.

Σκαθάρι ειδικά την 245Τ θα την ξέρεις πολύ καλά αφού δουλεύεις στην Samsung. Άμα νοιώθεις ότι δεν αξίζει το ρίσκο πήγαινε για την 245Τ. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη dell και ακόμα και το πιο αδύναμο σημείο της που είναι το lag δεν μπορώ να το καταλάβω (δεν λέω ότι δεν υπάρχει) και παίζω μόνο first person. Αλλά κάποιον άλλο μπορεί να τον ενοχλεί το lag που δεν μπορώ να καταλάβω οπότε δεν θα είναι ευχαριστημένος....μπέρδεμα ε?

Σε γενικές γραμμές όσα είχα γράψει (μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα) στο post 105 ισχύουν ακόμα.

Παιδιά τελικα ανάμεσα στην LG 26" W2600HP-BF και την Dell 2408WFP, εσεις ποια προτείνετε ???

Κανε λιγο υπομονη. Εχει βγει 24αρα HP με IPS. Ακουγεται οτι εχει πολυ λιγοτερο input lag απο την 2408 και την 245Τ. Αυτη την βδομαδα θα ανεβασει review και το prad.de

Κανε λιγο υπομονη. Εχει βγει 24αρα HP με IPS. Ακουγεται οτι εχει πολυ λιγοτερο input lag απο την 2408 και την 245Τ. Αυτη την βδομαδα θα ανεβασει review και το prad.de

τι ερωτηση

φυσικα την dell

το ΜΟΝΟ αρνητικο της ειναι το lag το οποιο το βλεπεις μονο απο χαμενα 3frames στα games ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ

το μονιτορ ΔΕΝ ειναι κατασκευασμενο με σκεπτικο το gaming

παρολα αυτα 2-3 παιδια που εκτιμω απεριοριστα απο δω μεσα που το εχουν ειπαν χαρακτηριστικα οτι ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑ CRT μπορεις να καταλαβεις το lag

δλδ ΜΟΝΟ αν εισαι ψυλλιασμενος οτι κατι δεν παει καλα και το συγκρινεις με κατι αλλο θα το νιωσεις

αν δεν ειχες ακουσει τπτ για το Lag ουτε που θα το καταλαβαινες

νομιζω δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο...

επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος μολις διαβασα το review του prad για το 245Τ και βγαινει καλυτερο απο το dell και ιδιο με το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ EIZO s2431W

τωρα δεν ξερω ακριβως , το ψυριζω και γω πολυ

In terms of image quality, the Samsung 245T is at the same very good level as the Eizo S2431W with its S-PVA Panel and offers more extensive setting options and the extended colour space that is interesting for graphics work and pre-printing processes. Graphics workers who need these features therefore go for the Samsung.

δευτερα θα εχω τιμη απο samsung γιατι κατα ταλλα οι τιμες που εχω βρει ειναι αποκαρδιωτικες...

αν καποιος ενδιαφερεται να στειλει πμ γιατι δεν προκειται να βγαλω τιμες στον αερα απο samsung

παντως εγω δεν εχω καταλαβει σε καμια περιπτωση το lag ουτε λιγο! διαβασα βεβαια οτι σ'αυτο το rev (α00 OG286H) εχει ελλατωθει λιγακι.. με την 19αρα την σαμσουνγκ διπλα διπλα δεν καταλαβαινω καμια διαφορα...

μα δεν μπορω να καταβω πως ειναι δυνατον καποιος να δινει 700 ευρω για μονιτορ spva που φημιζεται για την πιστοτητα των χρωματων και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να τον πειραζουν τα 3 frames που χανει στο gaming

δλδ δεν πανε μαζι αυτα τα 2

τι θελω να πω

κανεις μια συγκαταβαση

λες ειμαι gamer , θελω fps , οκ αρα και ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ δινεις με ενα ΤΝ και τα χρωματα σιγουρα δεν σε καινε

λες θελω χρωματα , αρα δινεις βαρος στα χρωματα και δεν σε νοιαζει αν χανεις 3 frames

δλδ το συνδρομο πληρωνω ενα σκασμο λεφτα για χρωματα και τελικα γκρινιαζω για 3 frames εγω δεν το καταλαβαινω με τπτ

εγω κορμι παντως βρηκα τη χρυση τομη αναμεσα σε χρηση gamer και εξαιρετικο πανελ (δλδ ποιοτητα χρωματα κλπ) χωρις να σκασω μια περιουσια , λεγεται LG L245WP με A-MVA panel . αν ξερεις υπαρχουν λυσεις , α και οσο αφορα διαφορες με SPVA , αυτα ειναι για τυπους υπερβολικα ψειρες.

μα δεν μπορω να καταβω πως ειναι δυνατον καποιος να δινει 700 ευρω για μονιτορ spva που φημιζεται για την πιστοτητα των χρωματων και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να τον πειραζουν τα 3 frames που χανει στο gaming

δλδ δεν πανε μαζι αυτα τα 2

τι θελω να πω

κανεις μια συγκαταβαση

λες ειμαι gamer , θελω fps , οκ αρα και ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ δινεις με ενα ΤΝ και τα χρωματα σιγουρα δεν σε καινε

λες θελω χρωματα , αρα δινεις βαρος στα χρωματα και δεν σε νοιαζει αν χανεις 3 frames

δλδ το συνδρομο πληρωνω ενα σκασμο λεφτα για χρωματα και τελικα γκρινιαζω για 3 frames εγω δεν το καταλαβαινω με τπτ

Τουλαχιστον σε αυτο το video το lag ειναι προφανες και ενοχλητικο.

εγω κορμι παντως βρηκα τη χρυση τομη αναμεσα σε χρηση gamer και εξαιρετικο πανελ (δλδ ποιοτητα χρωματα κλπ) χωρις να σκασω μια περιουσια , λεγεται LG L245WP με A-MVA panel . αν ξερεις υπαρχουν λυσεις , α και οσο αφορα διαφορες με SPVA , αυτα ειναι για τυπους υπερβολικα ψειρες.

αρχηγε αν δεν θελεις να δουλεψεις photoshop τοτε πασο ολα καλα ειναι

αν ομως θες τοτε λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει Lg στην αγορα που να χτυπαει καλυτερο σκορ απο samsung -eizo-dell

EDIT δεν εχω δει αυτην που εχεις σε καλο review αρα δεν μπορω να εχω γνωμη

παρολα αυτα εμπιστευομαι την κριση σου

Τουλαχιστον σε αυτο το video το lag ειναι προφανες και ενοχλητικο.

προφανως δεν γινομαι κατανοητος

να το κανω πιο λιανα

εκει ειναι προφανες το Lag γιατι εχεις ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ

αν δεν ειχες , τοτε δεν θα το καταλαβαινες καν οτι υπαρχει

και ξαναλεω οσοι δουλευουν με επεξεργασια εικονας δεν τους αφορα καν το συγκεκριμενο θεμα

afanas777 δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα έτσι. Στο πρώτο η dell συγκρίνεται με μία πιο γρήγορη σε ms οθόνη και στο δεύτερο η L245WP παίζει μόνη της. Άμα κάτσεις μπροστά στη Dell μόνο το ίδιο πράγμα θα βλέπεις με την LG. Το λέω σχεδόν σε όλα μου τα post. Την διαφορά θα την αισθανθεί (περισσότερο στην αρχή) κάποιος που χρησιμοποιεί για πολλά χρόνια CRT οθόνη και πάει σε TFT-SPVA. Από TFT σε TFT είναι αστείο να μιλάει κάποιος ότι καταλαβαίνει διαφορά

αρχηγε σου απαντησα στο κομματι gamer = TN , με την LG κανεις τη δουλεια σου κατα 80% παραπανω απο ικανοποιητικα σε οτι και να της πεταξεις. Τωρα αφου εχεις κολησει με photoshop παρε μια lacie + calibrator και τα ξεχνας.

afanas777 δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα έτσι. Στο πρώτο η dell συγκρίνεται με μία πιο γρήγορη σε ms οθόνη και στο δεύτερο η L245WP παίζει μόνη της. Άμα κάτσεις μπροστά στη Dell μόνο το ίδιο πράγμα θα βλέπεις με την LG. Το λέω σχεδόν σε όλα μου τα post. Την διαφορά θα την αισθανθεί (περισσότερο στην αρχή) κάποιος που χρησιμοποιεί για πολλά χρόνια CRT οθόνη και πάει σε TFT-SPVA. Από TFT σε TFT είναι αστείο να μιλάει κάποιος ότι καταλαβαίνει διαφορά

ΣΩΣΤΟΣ

και στο κατω κατω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να σχηματιζει εικονα απο ενα videο στο youtube που εχει γινει καραμελα εδω και χρονια

στο κατω κατω αν ειναι το μονο αρνητικο της τοτε σιγα τα ωα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.