Jump to content

Dell 2408WFP - Εντυπώσεις και Προβλήματα

godslayer1416003205

Recommended Posts

Καλορίζικη και σε σένα godslayer.

H Προηγούμενή σου οθόνη ήταν CRT ή TFT? Εγώ πάντως κατάλαβα lag από την αρχή και μάλιστα από το desktop. Να ξεκαθαρίσω πάντως ότι δεν είναι κάτι που θα σου απαγορεύει να χρησιμοποιήσεις την οθόνη ή δε θα σε αφήσει να παίζεις παιχνίδια. Έχει όμως διαφορά. Ειδικά αν θες να παίξεις ανταγωνιστικά online, εκεί το πρόβλημα φαίνεται. Την δοκίμασα και σε clone mode με CRT και το διαπίστωσα ακόμα καλύτερα.

Όσο για τις ρυθμίσεις, όντως τις είχα αρκετά κοντά σε αυτό που γράφει ο τύπος! Τώρα που δοκιμάζω και αυτό, μου φαίνεται πολύ καλό!

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Είχα μια 17'' tft με ΤΝ Panel 8ms και λίγο παλιότερα είχα μια crt 17''. Απλά λέω ότι όταν δεν έχεις clone mode με μια crt και με vsync ενεργοποιημένο ο τρόπος που παίζω δεν αλλάζει ούτε η αίσθηση μου φαίνεται διαφορετική. Μπορεί το μάτι μου να μην μπορεί να το καταλάβει (καλά ειδικά στο desktop δεν καταλαβαίνω τπτ)

Παιδια πραγματικά πολύ καλο debate για την dell...

Φίλε Panahs με βάζεις σε ενδοιασμούς καθότι σκοπευω να τσιμπήσω την 24άρα για ανετο programming και δουλεια στο desktop αλλα και κυρίως για ταινίες full Ηigh Definition και δευτερευοντως και για gaming τοσο μονος μου όσο και multiplayer στο Internet.

Λόγω φόρτου εργασίας πραγματικά δεν ξέρω πόσο θα κάτσω να παίξω fps (counter strike) στο net αλλα επειδή ειναι σεβαστο ποσο το μισο + χιλιάρικο που κάνει η οθόνη προβληματίζομαι λιγάκι...Πάντως θυμάμαι ένα video σε προηγούμενα posts με το call of duty που δεν παρατηρούσε κάποιος κάποια αισθητή διαφορά...

Καλορίζικη και σε σένα godslayer.

H Προηγούμενή σου οθόνη ήταν CRT ή TFT? Εγώ πάντως κατάλαβα lag από την αρχή και μάλιστα από το desktop. Να ξεκαθαρίσω πάντως ότι δεν είναι κάτι που θα σου απαγορεύει να χρησιμοποιήσεις την οθόνη ή δε θα σε αφήσει να παίζεις παιχνίδια. Έχει όμως διαφορά. Ειδικά αν θες να παίξεις ανταγωνιστικά online, εκεί το πρόβλημα φαίνεται. Την δοκίμασα και σε clone mode με CRT και το διαπίστωσα ακόμα καλύτερα.

Όσο για τις ρυθμίσεις, όντως τις είχα αρκετά κοντά σε αυτό που γράφει ο τύπος! Τώρα που δοκιμάζω και αυτό, μου φαίνεται πολύ καλό!

Ψάχνωντας στο ebay είδα το θετικο feedback που είχες αφήσει στο τύπο που τσίμπησες την 2408wfp...Εχω μια απορία...Αυτος λέει οτι δέχεται επαγγελματικο AΦΜ για να αποφύγουμε τον VAT, σωστα μέχρι εδω; Γϊνεται ενώ θα αγοράσω εγω(το δικο μου paypal θα φαίνεται) να κοπει τιμολόγιο στο ονομα του πατέρα μου;Η διαφορά αυτη του ΦΠΑ που βγαίνει καμια 50αρια λίρες θα τις γλυτώσω , απευθείας, εγώ στην αγορά;

Λοιπόν εγω παιδιά το μόνο lag που μπόρεσα να παρατηρήσω ήταν στο desktop και αυτό μάλλον γιατί 10 χρόνιά είχα μια 19'' CRT.Ούτε φωτεινότητα στις ταινίες, ούτε lag στα παιχνίδια, ούτε power save problems, ουτέ ουτέ ουτέ...Αν έχει κάποιος την καλωσύνη να βάλει και περιληπτίκα ενα calbrarisma στο στυλ που εβάλε ο φίλος godslayer θα ήταν καλό.Thanks

Ψάχνωντας στο ebay είδα το θετικο feedback που είχες αφήσει στο τύπο που τσίμπησες την 2408wfp...Εχω μια απορία...Αυτος λέει οτι δέχεται επαγγελματικο AΦΜ για να αποφύγουμε τον VAT, σωστα μέχρι εδω; Γϊνεται ενώ θα αγοράσω εγω(το δικο μου paypal θα φαίνεται) να κοπει τιμολόγιο στο ονομα του πατέρα μου;Η διαφορά αυτη του ΦΠΑ που βγαίνει καμια 50αρια λίρες θα τις γλυτώσω , απευθείας, εγώ στην αγορά;

Δυστυχώς φίλε προφήτη δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά σε αυτές τις ερωτήσεις. ΟΜΩΣ καλά θα κάνεις να το ψάξεις το θέμα γιατί 50 ευρώ είναι ένα σεβαστό ποσό. Φαντάζομαι το paypal είναι σε κάρτα στο όνομά σου ε? Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον ίδιο τον τύπο μήπως και σου πει τι θα κάνεις (αν και μου έβγαζε εμένα την πίστη για να απαντήσει στα mail μου). Πιστεύω ότι με έμβασμα θα γίνεται στάνταρ. Αλλά και με Paypal μπορεί να γίνεται, εφόσον του έχεις στείλει το ΑΦΜ της εταιρείας του πατέρα σου. Για το αν θα τα γλυτώσεις απευθείας, ένα άλλο παλικάρι που είχε αγοράσει την ίδια οθόνη από ebay (αλλά από άλλον πωλητή, από Ολλανδία) νομίζω ότι τα γλύτωσε απευθείας τα λεφτά.

Αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις. Δεν είμαι σίγουρος.

Λοιπόν εγω παιδιά το μόνο lag που μπόρεσα να παρατηρήσω ήταν στο desktop και αυτό μάλλον γιατί 10 χρόνιά είχα μια 19'' CRT.Ούτε φωτεινότητα στις ταινίες, ούτε lag στα παιχνίδια, ούτε power save problems, ουτέ ουτέ ουτέ...Αν έχει κάποιος την καλωσύνη να βάλει και περιληπτίκα ενα calbrarisma στο στυλ που εβάλε ο φίλος godslayer θα ήταν καλό.Thanks

Γενικά το καλιμπράρισμα που έδωσε ο godslayer είναι πολύ καλό. Εγώ το έχω αλλάξει το πολύ 1-2 μονάδες για δοκιμή, κυρίως στο κόκκινο. Το λευκό (που νομίζω είναι η κύρια παράμετρος - πρέπει να φαίνεται λευκό) δείχνει πολύ καλό. Τώρα κάποια στιγμή σε καμιά δυο βδομάδες θα μου φέρουν επαγγελματικό εργαλείο για καλιμπράρισμα, οπότε θα σας πω παρατηρήσεις...

Γενικά το καλιμπράρισμα που έδωσε ο godslayer είναι πολύ καλό. Εγώ το έχω αλλάξει το πολύ 1-2 μονάδες για δοκιμή, κυρίως στο κόκκινο. Το λευκό (που νομίζω είναι η κύρια παράμετρος - πρέπει να φαίνεται λευκό) δείχνει πολύ καλό. Τώρα κάποια στιγμή σε καμιά δυο βδομάδες θα μου φέρουν επαγγελματικό εργαλείο για καλιμπράρισμα, οπότε θα σας πω παρατηρήσεις...

Thanks I'll waiting...

Παιδια, τελικά δεν αντεξα στο πειρασμό και την παρήγγειλα και εγώ απο το ebay. Tην χτύπησα απο δημοπρασία...Ειχα παρατηρήσει οτι τις τελευταίες μέρες οι Dell οι 24αρες κλείνανε ακόμη και 360 λίρες που ειναι μία αρκετά καλή τιμή.Οπότε λοιπον έκανα σε μία οθόνη 360 μιαμιση μέρα πριν το deadline και τελικά έμεινε εκει. Το μονο μελανο σημείο στη τιμή είναι οτι μόλις πριν μία βδομάδα τα μεταφορικά απο 45 λίρες για Ελλάδα πήγαν 60(προφανώς εξαιτίας των καυσίμων)

Τελική μου βγήκε 545€ καθότι το Paypal έχει ισοτιμία χαράτσι...Ο,76 περίπου ενω παίζει και στο 0.79 λίρες ανα ευρω...Δεν κατάφερα να το αποφύγω αυτο και ας επέλεγα στο funding options για όποιον ξέρει την άλλη επιλογή που κάνει τη μετατροπή με την ισοτιμία της τράπεζας.Ισως έπαιξε και προμήθεια της τράπεζας για την αλλαγή συναλλάγματος;!

Ο πωλητής στέλνει και εκτος απο paypal διεύθυνσης (με βολευει απίστευτα αυτο...) και απ όσο βλέπω τώρα πρέπει να τσίμπησα απο τα τελευταία κομμάτια. Λογικά θα προσφέρει και άλλα 24αρια...

Μια χαρά είναι η τιμή. Άντε καλορίζικη. Όπου να ναι θα έρθει, μπορεί και σήμερα. Περιμένουμε να μας πεις και τις δικές σου απόψεις!

Τhanks a lot Panahs! Tελικά "πήρε" τη καλύτερη ισοτιμία, απλα αρχικά στο web banking φαινόταν το 545, οπότε τελική ΜΕ τα μεταφορικά βγήκε 535€...Μια χαρούλα μου ήρθε και ας αυξήθηκαν τα μεταφορικα!!!

Επειδή μου τη στέλνει Κρήτη μου είπε οτι μάλλον θα κάνει 2-3 μέρες παραπάνω, αρα τη περιμένω προς τα τέλη της βδομάδας το αργότερο!!! Άραγε θα μπορούσα να δω που είναι το δέμα μου, σε ποια περιοχή της Ευρώπης;

Τελικά σήμερα η οθόνη έφτασε στα χέρια μου αν και έκανε και μία ενδιάμεση στάση Αθήνα :upside:...

Απο τη λίγη χρήση που της έχω κάνει βλέπω με γυμνο μάτι έστω και λίγο lag αλλα αν δεν ειχε γίνει αυτη η συζητήση το πιο πιθανον ειναι να μην το διέκρινα...

Με την εγγύηση είμαι καλυμμένος απο την Dell Hellas με το σειριακο αριθμο της οθόνης;Ο πωλητής δυστηχώς δεν έστειλε απόδειξη...

Τελικά σήμερα η οθόνη έφτασε στα χέρια μου αν και έκανε και μία ενδιάμεση στάση Αθήνα :upside:...

Απο τη λίγη χρήση που της έχω κάνει βλέπω με γυμνο μάτι έστω και λίγο lag αλλα αν δεν ειχε γίνει αυτη η συζητήση το πιο πιθανον ειναι να μην το διέκρινα...

Με την εγγύηση είμαι καλυμμένος απο την Dell Hellas με το σειριακο αριθμο της οθόνης;Ο πωλητής δυστηχώς δεν έστειλε απόδειξη...

Στο RMA που ειχα κάνει την DELL μου μόνο το Serial Number της οθόνης μου ζήτησαν dont worry ;)

Στο RMA που ειχα κάνει την DELL μου μόνο το Serial Number της οθόνης μου ζήτησαν dont worry ;)

Τhanks φίλε perp, μπορώ να πω πλέον ηρέμησα και απολαμβάνω πλήρως την αγορα :happy2:...Γιατι όσο να ναι η Dell διαλέχθηκε ΚΑΙ για την εγγύηση και είχα συνηθίσει ως τώρα η εγγύηση να πηγαίνει πακέτο μαζί με την απόδειξη...

Ο εσωτερικός μετασχηματιστής της λέει ότι παίζει από τα 110 εως τα 240 volt. Είναι το ίδιο πράγμα με το τροφοδοτικό σου. Αν πάρεις κάποιο καινούριο θα σου παίξει με το καλώδιο του παλιού. Έχουν τριπολική υποδοχή και είναι κοινό για όλα.

Θα σου έρθει με φάκελο μέσα σε 5-10 μέρες

Ειναι η γενική τακτική των πωλητών του e-bay:hmm: Περιεργο μου φαίνεται να στείλει διαφορετική απόδιξη==εξτρα έξοδα courier ξεχωριστά απο το πακέτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.