Jump to content

Dell 2408WFP - Εντυπώσεις και Προβλήματα

godslayer1416003205

Recommended Posts

Γαμώτο, τελείωσε η συγκεκριμένη προσφορά με τις 399 λίρες και δεν βλέπω να ξαναέχει ανέβει καινούρια! Γκαντεμιά...

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
Όχι. Είναι Business Sellers, δηλαδή καταστήματα που δουλεύουν και μέσω Ebay. Με απόδειξη αγοράς κλπ.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180240529185&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330232614405

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290225695128

Πείτε μου αν παίζουν τα links

Παιδία το τελευταίο link την έχει μαζί με UPS αποστολή 590 ευρώ και εχεί να κάνεις και προσφορά εσύ.Κοιτάξτε το γιατί μαλλόν ειναι super προσφορά σε σχέση με τα δικά μας(dell.gr)

Τώρα που τέλειωσε ο άλλος, σκέφτομαι αυτόν. Του έστειλα mail για να επιβεβαιώσω το κόστος αποστολής κλπ αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα. Όμως πόσο πιστεύετε μπορεί κάποιος να ρίξει την τιμή με το make offer? Μπορώ ας πούμε να τον πάω στις 400 (από τις 413) λίρες ή μήπως είναι υπερβολικό?

Edit: Αυτή τη στιγμή η τελική τιμή με μεταφορική βγαίνει νομίζω στα 582 περίπου ευρώ και όχι 590. Του έκανα πρόταση του τύπου στις 400 λίρες, δηλαδή μαζί με μεταφορικά 565 περίπου ευρώ. Για να δούμε αν θα δεχτεί.

Τώρα που τέλειωσε ο άλλος, σκέφτομαι αυτόν. Του έστειλα mail για να επιβεβαιώσω το κόστος αποστολής κλπ αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα. Όμως πόσο πιστεύετε μπορεί κάποιος να ρίξει την τιμή με το make offer? Μπορώ ας πούμε να τον πάω στις 400 (από τις 413) λίρες ή μήπως είναι υπερβολικό?

Edit: Αυτή τη στιγμή η τελική τιμή με μεταφορική βγαίνει νομίζω στα 582 περίπου ευρώ και όχι 590. Του έκανα πρόταση του τύπου στις 400 λίρες, δηλαδή μαζί με μεταφορικά 565 περίπου ευρώ. Για να δούμε αν θα δεχτεί.

Με 370 και 380 Λίρες έβγαλε κατευθείαν άρνηση με 390 Λίρες μου είπε Best Offer Submitted. Για να δουμέ.

Εμένα τη δέχτηκε! Προχωρώ σε αγορά από αύριο...

Εμένα δέχτηκε τις 390,δεν πειραζει έχασες 10 Λίρες.Καλωρίζικη και στους δύο μας λοιπόν.:happy2:

Α! Τυχερέ! Μου την έφερες! Άντε καλορίζικη.

Την πλήρωσες? Εγώ μέσω Paypal.

Να δούμε τώρα πότε θα έρθει.

Παιδιά απο ebay με UPS αποστολή 555 Ευρώ.Εντάξει δεν είναι 420 Ευρώ του φίλου godslayer αλλά πιστευώ είναι καλή τιμή.Τωρά περιμένω να ερθεί για δούμε τι πήραμε.

Ναι φίλε μου μια χαρά είναι η τιμούλα που την βρήκες. Καλορίζικη!

edit: Αύριο θα ετοιμάσω και μερικά βιντεάκια με games για να δουν και τα υπόλοιπα παιδιά τη συμπεριφορά της (περισσότερο στο θέμα του lag)

Α! Τυχερέ! Μου την έφερες! Άντε καλορίζικη.

Την πλήρωσες? Εγώ μέσω Paypal.

Να δούμε τώρα πότε θα έρθει.

Και γω πριν καμιά ώρα μέσω paypal εννοείτε.Αντε να δούμε τώρα τι πηράμε ελπίζω ότι θα είναι καλή.

• 3 weeks later...

Παιδια, επειδή το PC μου ειναι τετραετίας και φοράει μία 6600GT με μέγιστη ανάλυση 1280*1024 (δηλαδή high definition Ready)

Aν τι τσιμπήσω την οθόνη και παίζω με HD ready θα ειναι τεράστια η διαφορά με τα 1900*1200; Θα ειναι η οθόνη κουραστική που δεν θα παίζει στη native ανάλυση της;

Παιδια, επειδή το PC μου ειναι τετραετίας και φοράει μία 6600GT με μέγιστη ανάλυση 1280*1024 (δηλαδή high definition Ready)

Aν τι τσιμπήσω την οθόνη και παίζω με HD ready θα ειναι τεράστια η διαφορά με τα 1900*1200; Θα ειναι η οθόνη κουραστική που δεν θα παίζει στη native ανάλυση της;

η οθονη σου εχει 1280x1024 μεγιστη αναλυση και οχι η καρτα σου.

η οθονη θα παιζει στην native αναλυση της.

αλλα ξεχνας το συγχρονο(3τιας) gaming σε αυτη την αναλυση.

η οθονη σου εχει 1280x1024 μεγιστη αναλυση και οχι η καρτα σου.

η οθονη θα παιζει στην native αναλυση της.

αλλα ξεχνας το συγχρονο(3τιας) gaming σε αυτη την αναλυση.

Οντως, κεκτημένη ταχύτητα, η οθόνη σηκώνει μέχρι τόσο...Ομως και πάλι, η 6600 GT βγάζει 1900*1200 για να παίξει η DELL στη native ανάλυση της; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο...

Με την Dell γενικά θα έχεις πρόβλημα με τα παιχνίδια πρώτου προσώπου, ειδικά αν παίζεις και στο internet. Έχει μεγάλο lag, το οποίο από κάποιον έμπειρο χρήστη μπορεί να γίνει αντιληπτό ακόμα και στο desktop.

Με την Dell γενικά θα έχεις πρόβλημα με τα παιχνίδια πρώτου προσώπου, ειδικά αν παίζεις και στο internet. Έχει μεγάλο lag, το οποίο από κάποιον έμπειρο χρήστη μπορεί να γίνει αντιληπτό ακόμα και στο desktop.

Παιζω fps αλλα μιλάμε για 1 φορά το μήνα με τα σημερινά δεδομένα και αν...Επίσης υπάρχει περίπτωση να μου φανει η διαφορά όταν η τωρινή μου οθόνη ειναι μία LG 17αρα 4ετίας;

Φίλε μου κι εγώ 6600gt έχω και δεν την έχω αλλάξει αφού δεν παίζω παιχνίδια.Η διαφορά σε σχέση με την 17" crt θα είναι χαοτική πίστεψέ με..

Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Επιπλέον είμαι και νέος στις TFT οθόνες, καθότι η Dell είναι η πρώτη μου, συνεπώς δεν μπορώ να γνωρίζω τι επικρατούσε σε παλαιότερα μόνιτορ αυτού του τύπου.

Και ξέρεις ποιο είναι το κακό? Τα παιχνίδια δείχνουν καταπληκτικά σε αυτή την οθόνη! Η κάρτα μου (8800 GT) σηκώνει ακόμα και νέα παιχνίδια σε ανάλυση 1920*1200! Πετάς δλδ ένα Assassin's Creed σε αυτή την ανάλυση και σου βγαίνουν τα μάτια έξω. Σε παιχνιδάκια πρώτου προσώπου όμως γίνεται αισθητή η καθυστέρηση στην απόκριση (τουλάχιστον σε μένα), ειδικά όταν παίζεις online που είναι και πιο δύσκολα. Κοντολογίς η συγκεκριμένη οθόνη για όσους παίζουν παιχνίδια στο διαδίκτυο, είναι ακατάλληλη.

Η οθόνη από τη μαμά της έρχεται ασετάριστη και τα presets που διαθέτει κατά τη γνώμη μου είναι το λιγότερο άχρηστα. Ο μόνος τρόπος για να πετύχει κάποιος σωστό (ή σωστότερο) άσπρο είναι... να το κάνει μόνος του ή φαντάζομαι με καλιμπράρισμα. Αντίστοιχα άχρηστο μου φάνηκε και το Dynamic Contrast που έχει.

Από τη στιγμή όμως που φτιάχνουν τα χρώματα, η αίσθηση αρχίζει να αλλάζει.

Η εμπειρία που είχα σε ταινίες HD ήταν πρωτοφανής. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία πάνω σε κινηματογραφικό πανί. Το full HD είναι σοκαριστικό. Φίλος που είδε trailer σε full HD από το site της Apple ξέσπασε σε χειροκρότημα!:clap:

Το μαύρο χρώμα δείχνει πραγματικά μαύρο. Το πράγμα χαλαεί λίγο όταν ανοίγει μερικούς τόνους και πάει προς το γκρι (ή περίπου στους μεσαίους τόνους) , οπότε φαίνεται να διαχέεται ένα λίγο πιο φωτεινό γκρίζο χρώμα από τα αριστερά κυρίως της οθόνης. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι έχετε την οθόνη και βλέπετε αυτό το φαινόμενο σε αναπαραγωγή βίντεο κυρίως, δοκιμάστε να ρίξετε το brightness από το μενού της κάρτας γραφικών (όχι της οθόνης), οπότε και διορθώνεται πολύ. Κατά τα άλλα δεν είναι τόσο σοβαρό όσο μπορεί να φαίνεται όπως το περιγράφω.

Κάτι πολύ καλό που θέλω να τονίσω, είναι το θέμα σχετικά με την εγγύηση. Επικοινώνησα με Dell Ελλάδος αφού πήρα την οθόνη από Ebay Αγγλίας (καινούρια) και μου διαβεβαίωσαν ότι το μοντέλο μου καλύπτεται με τετραετή εγγύηση! Το μόνο που χρειάζεται είναι ο σειριακό της αριθμός και ο αριθμός παραγγελίας. Γιαυτό όσοι αγοράσετε από εξωτερικό, κρατήστε το Αυτοκόλλητο της Dell πάνω στο κουτί.

Μετά από την αγορά από ebay, την ομαλή εξέλιξή της και την 4ετή διεθνή εγγύηση, πιστεύω ότι είναι ανούσιο να αγοράσει κάποιος από Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο και να πληρώσει σχεδόν 250 € παραπάνω. Εγώ την πήρα από xpsbargains στα 570 ευρώ συνολικά (μαζί με μεταφορικά).

Αυτά προς το παρόν. Αν μου έρθει κάτι άλλο θα το αναφέρω. Διαφορετικά ρώτα με ότι άλλο θέλεις.

Μπορεί κάποια στιγμή να φτιάξω και να ανεβάσω βίντεο με την Dell μαζί με CRT για να δείτε το lag και να κρίνετε και μόνοι σας.

Panahs καλορίζικη! Εγώ πάντως που μια ζωή παίζω first person δεν μπορώ να καταλάβω το lag...δεν έχω παίξει online βέβαια για να δω μήπως εκεί είναι όντως αντιληπτό. Στο unreal tournament 3 πάντως όσο έχω παίξει, και επίτηδες το κοιτούσα επίμονα στο targeting & shooting με sniper και rifle και δεν φαινόταν η καθυστέρηση...όπως έπαιζα πριν την πάρω έτσι παίζω και τώρα.

Στο θέμα των ρυθμίσεων... στο review αυτό http://monitortest.blogspot.com/ λέει ότι το καλύτερο αποτέλεσμα χρωμάτων το πετυχαίνεις με brightness 7-8, contrast 50%, R = 96, G = 92, B = 100. Εσύ πως τα έχεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.