Jump to content

Dell 2408WFP - Εντυπώσεις και Προβλήματα

godslayer1416003205

Recommended Posts

Βασικό επίσης θα ήταν να εξακριβώσεις αν όντως συμβάινουν τα παρακάτω που ισχυρίζονται μερικοί που την έχουν σε ξένα φόρουμ :

1) Αν η οθόνη μπει σε power-save mode δεν ξανανοίγει μόνη της...

2) Αν ακούγεται ήχος από την εσωτερική τροφοδοσία (πίσω μέρος του monitor - buzzing sound)...

Αυτά....

Μεγειές κ' καλοδούλευτη!

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

1) Αν η οθόνη μπει σε power-save mode δεν ξανανοίγει μόνη της...

2) Αν ακούγεται ήχος από την εσωτερική τροφοδοσία (πίσω μέρος του monitor - buzzing sound)

Δεν συμβαίνει κανένα από τα 2

@ Panahs ως τώρα έπαιξα μόνο το Vegas 2 και δεν κατάλαβα καθόλου lag. Θα παίξω κι'άλλα αύριο μπας και δω κάτι.

Μπραβο μεγαλε χαιρομαι για την οθοναρα σου!!! περιμενω επιπλεον σχολια καθως θα περνανε οι μερες...

καλοριζικη

και περιμενουμε και τα αρνητικα σχολια αν παρατηρησεις κατι...

Συνεχίζουμε με φωτογραφίες υπό γωνία και με μαύρο φόντο σε σκοτάδι...την τελευταία την έβαλα περισσότερο γιατί μου φάνηκε σατανική η ομοιότητα της βάσης της Dell με το volume control των Z-2300 της Logitech

post-2485-1416073495,8544_thumb.jpg

post-2485-1416073493,2893_thumb.jpg

post-2485-1416073493,3684_thumb.jpg

post-2485-1416073493,4026_thumb.jpg

post-2485-1416073493,4282_thumb.jpg

Από τη φωτογραφία είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Παίζουν πολλά ενδιάμεσα...

Και είναι ελαφρώς ροζ η μου φαίνεται?:hmm:

Αδικείται πολύ από την φωτογραφία η απεικόνιση της οθόνης. Έχεις δίκιο φαίνεται λίγο ροζ αλλά καμία σχέση. Στο Part 3 έχω την ίδια φώτο χωρίς φωτισμό και φαίνεται καλύτερα. Η μουφοψηφιακή μου φταίει περισσότερο και ότι έριξα λίγο την ποιότητα στις φωτογραφίες για να μην είναι μεγάλες

πω ρε φιλε, μεγεια καλοδούλευτη και τα σχετικά :)

τις φωτογραφίες από πάνω και πλάγια τι τις ήθελες, να παίξεις με τον πόνο μας που θα πάρουμε ΤΝ ???:(

Το πληκτρολογιο ποιο ειναι; εψαχνα καιρο φλατ πληκτρολογιο απο την λοτζιτεκ και εβρισκα μονο το ουλτρα φλατ αλλα ηταν πολυ μαζεμενο και δεν με βολευε.

φοβερη οθονη!!!!

Γεια χαρά παίδες. Το site Anandtech έκανε ένα συγκριτικό τέστ μεταξύ 24'' lcd μόνιτορ και επιβεβαίώνει τα όσα έχουν αναφερθεί και παραπάνω σχετικά με το lag αλλά και με την καταπληκτική απόδοση των χρωμάτων.Μάλιστα η DELL 2408 κέρδίζει όλα τα άλλα μόνιτορ (σε κάποιους τομείς) και αποτελεί και την πρόταση του site για αγορά. Εγώ είχα αγοράσει την Dell 2407 (1300euros:hmm:) πρίν απο 2 χρόνια περίπου και μου την αντικατέστησαν με την 2408 εδώ και 8 μήνες περίπου. Η οθόνη είναι παρα πολύ καλή και πραγματικά το lag ελάχιστα προβληματίζει...

Ακολουθεί το link για τα δικάς σας συμπεράσματα.

http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=3302

Το πληκτρολογιο ποιο ειναι; εψαχνα καιρο φλατ πληκτρολογιο απο την λοτζιτεκ και εβρισκα μονο το ουλτρα φλατ αλλα ηταν πολυ μαζεμενο και δεν με βολευε.

Logitech UltraX Keyboard λέγεται... το είχα πάρει από ένα παιδί εδώ

....Εγώ είχα αγοράσει την Dell 2407 (1300euros:hmm:) πρίν απο 2 χρόνια περίπου και μου την αντικατέστησαν με την 2408 εδώ και 8 μήνες περίπου...

Έχει βγει η 2408 8 μήνες??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.