Jump to content

Dell 2408WFP - Εντυπώσεις και Προβλήματα

godslayer1416003205

Recommended Posts

από ποιόν; random άτομο που θα παει να στην αγοράσει όταν βάλεις τα λεφτά και τα σχετικά;

Όχι. Είναι Business Sellers, δηλαδή καταστήματα που δουλεύουν και μέσω Ebay. Με απόδειξη αγοράς κλπ.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180240529185&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330232614405

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290225695128

Πείτε μου αν παίζουν τα links

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
Βασικα ~800 η ντελ και ~1000 η 2431 και ~1100 η 2411.

Οχι εβαυ φυσικα...

Φίλε επειδή και γω την ψάχνω για 24" και θέλω ποιότητα στις ίδιες κατέληξα...αλλά 900 ευρώ για οθόνη παραπάει κατ εμέ, κοροιδία είναι , με λίγα παραπάνω παίρνεις 40 ιντσες..ντροπή δηλαδή.

Γι αυτό και θα παω σε σκουπιδο ΤΝ με 350-400 ευρώ...

Αυτο λεω και γω ρε συ.... δλδ με τα 1100 της 2411 παιρνεις σχεδον 3 με ΤΝ. Τραγικο!!

Ευτυχως εγω αν τελικα παρω δεν θα ειναι απο την τσεπη μου οποτε θα παρω κατι καλο που θα κρατησει...

Καλα και γω αν τα εβαζα απο την τσεπη μου εκει θα πηγαινα.... Βεβαια δεν ασχολουμαι πολυ με παιχνιδια οποτε το θεμα του λαγκ δεν με νοιαζει τοσο. Προτιμω ποιοτητα απεικονισης...

Φίλε επειδή και γω την ψάχνω για 24" και θέλω ποιότητα στις ίδιες κατέληξα...αλλά 900 ευρώ για οθόνη παραπάει κατ εμέ, κοροιδία είναι , με λίγα παραπάνω παίρνεις 40 ιντσες..ντροπή δηλαδή.

Γι αυτό και θα παω σε σκουπιδο ΤΝ με 350-400 ευρώ...

Ναι....

Yπαρχει πάντα και η L245WP πιο κατω απο τα ακριβα pva panels...

η οποια πάλι αρχισε να ακριβαινει...

Εγω θα παιρνα ΤΝ glossy για να παραμυθιαζομαι....:p

Εμένα με βλέπω με την lg λογικά μέσα στη βδομάδα θα την πάρω...με μισή καρδιά

ποια lg?

.

Εγώ θα τσιμπήσω μια για τα μπαζα για αρχή να δω και πώς θα τραβάει το pc, και σε μερικά χρονάκια θα επιστρέψω σε ειζο..Παρ ότι οι τιμές τους είναι στο κλασσικό χ2, 500 ευρά είναι...πολλά.

Τα σπάνε όμως ρε γμτ, όποτε περνάω από πλαίσιο τις χαζεύω μισή ώρα...κεκ

Tην έχω δει και την lg που λες, αλλά άμα είναι να παμε στα 650 θα τσίμπαγα 2431 με 100 ευρα+ απο τεκνιξ και αγιος ο θεος , ταματα για 0 καμμένα πιξελ κτλ..

Ε περιπου τα ιδια σκεφτομαστε....πάντως απο την Dell του thread θα μενα μακρια...

..εχει καλο lag...αν δινεις τοσα λεφτά θα πρεπει να εισαι ικανοποιημενος απ όλα.

να δω και πώς θα τραβάει το pc, και σε μερικά

επειδη εχω CRT τις εχω κανει τις δοκιμες ... :p

...εκτος απο το project σε ότι αλλο υπάρχει δεν μασαει...εχω δοκιμασει αρκετα σε 1900x1200

Την ελτζι με τα 412. Λεω και για μια σαμσουνγ στα 450 καπου -ή ακομά και την φτηνη φτηνη στα 370-380- αλλα δεν εχω ψαξει πολυ για διαφορες...

Παντως απ την 22 lg που πηρα πριν 2 βδομαδες ειμαι ικανοποιημενος σε μεγαλο βαθμο για αυτο λεω παλι για lg. (μια που κανει 289 απο πλαισιο πηρα...)

ε? απλά πήρα μια 22 πριν 2-3 βδομάδες και αφού μ άρεσε λεω να περάσω και σε ελτζι στις 24. απ ότι κατάλαβα ιδες οθόνες κοιτάμε :p δεν ανοίγουμε και κανα θρεντ μη μας την πέσει κανας μοδερατορας?

δεν ανοίγουμε και κανα θρεντ μη μας την πέσει κανας μοδερατορας?

Καλα το σκέφτηκες γιατι το παρών thread εχει συγκεκριμένο θέμα και αναμένουμε και review περι της DELL 2408 οποτε μην το ξεχειλώσουμε άλλο... :D

Πάντως τα 2 παραπάνω links που έδωσα είναι έμπιστοι πωλητές και επιβεβαιωμένοι από έλληνες αγοραστές. Ο δε τρίτος και φτηνότερος, που την δίνει στις 399 λίρες, βγάζει τιμή με έξοδα μεταφοράς μαζί, περίπου 560 ευρώ. Αυτόν νομίζω δεν έχω επιβεβαιώσει από έλληνα, αλλά σύμφωνα με το feedback που έχει, θα είναι καλός.

Η οθόνη είναι ακόμα στο σπίτι του φίλου που είχε την άκρη στην Αμερική

Να σας ρωτήσω κάτι (κακώς που δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα)...θα υπάρξει πρόβλημα με τα καλώδια τροφοδοσίας, μετασχηματιστή και μπρίζα? Έχει πάρει κάποιος άλλος από εδώ κάτι από Αμερική και να είχε πρόβλημα? Λογικά θα χρειαστεί να αλλάξω μόνο την μπρίζα?

Edit: Απλά χρησιμοποίησα της παλιάς το καλώδιο...σε μια κουταλιά νερό πήγα να πνιγώ

ΟΚ...η οθόνη απλά τα σπάει. Στις επόμενες μέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες και μπορεί και 1-2 βιντεάκια στο youtube. Ζητώ συγνώμη από όσους θα ήθελαν να διαβάσουν περισσότερα σχετικά με τεχνική ανάλυση και χαρακτηριστικά. Δεν ξέρω πολλά από οθόνες (άρχισα να μαθαίνω τα βασικά όσο καιρό έψαχνα την 24άρα) και γενικότερα από λεπτομέρειες που θα ήθελε να διαβάσει κάποιος που ξέρει 5 πράγματα παραπάνω.

Με αυτή την οθόνη αντικαθιστώ την Sony SDM-HS75P 17'' TN Panel X-Bright / 8ms grey to grey και θα χρησιμοποιείται για κάθε χρήση. Ο σημαντικότερος λόγος αγοράς της ήταν το κάτι παραπάνω που θα είχα στα παιχνίδια (1920x1200) και στα HD mkv που κατεβάζω.

Χαρακτηριστικά (Δείτε και στο επίσημο site της Dell)

Panel: 24'' WS Samsung S-PVA (LTM240CS05)

Optimal Resolution: 1920x1200 @ 60 Hz

Pixel Pitch: 0.27 mm

Brightness: 400cd/m2

Contrast Ratio: 1300:1 / Dynamic Contrast: 3000:1

Crystal color gamut: 110% based on CIE1976(98.3%) & CIE1931(92%)

Viewing Angle: 178 (horizontal) / 178 (vertical)

Response Time: 6ms G2G

Picture in Picture

1:1 Pixel Mapping

Connectors: VGA, DVI-D(HDCP), S-Video, Composite, Component, HDMI, DisplayPort

Physical Dimensions: H 396.8-496.8mm W 559.7mm D 207.6mm

Weight: 9.58 kg

Πρώτες Εντυπώσεις....

1. LAG: Έπαιξα δοκιμαστικά (περίπου μισή ώρα το καθένα) NFS Pro Street, Pro Evolution 2008 και Rainbow Six Vegas 2. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πω ότι λένε ψέματα όσοι παρατηρούν lag. Αυτό που έχει σημασία για μένα όμως είναι ότι πρέπει να έχει πέσει κάποιος σε πολύ τραγικό monitor για να μπορεί να το καταλάβει το lag χωρίς να το συγκρίνει με μια CRT δίπλα. Φαντάζομαι ότι ιδανική περίπτωση για να το δεις αν υπάρχει (in game) είναι ας πούμε ένα railgun στο Quake ή ένα Sniper στο UT (διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος ή πείτε μου και άλλες περιπτώσεις που να μπορούσα να κοιτάξω). Επίσης έκανα και τη μπακαλίστικη δοκιμή στο desktop με το γρήγορο και αργό "σούρσιμο" του cursor και των παραθύρων αλλά δεν παρατήρησα τίποτα. Όλα όπως πρέπει.
  2. Ποιότητα εικόνας: Η διαφορά που ένοιωσα όταν αντικατέστησα την παλιά μου CRT με την πρώτη μου TFT στη "ζωντάνια" των χρωμάτων και την ευκρίνεια στα fonts την ένοιωσα και τώρα που αντικατέστησα TFT με άλλη TFT. Φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι προνόμιο της συγκερκιμένης αλλά όλων των S-PVA και IPS monitor. Μόλις σήμερα πρόσεξα/είδα μερικά χρώματα στο thelab που δεν τα είχα δει ξανά. Επίσης όση ώρα την χρησιμοποιώ δεν έχω κάνει την παραμικρή ρύθμιση (δεν έχω δει καν πως είναι το menu της).
  3. Ποιότητα κατασκευής: Στιβαρή κατασκευή, η βάση της σου δίνει την ελευθερία να την κουμαντάρεις όπως θες και σε βολεύει, ούτε ένα καμμένο pixel και το έξοχο design της την κάνει να μην φαίνεται "ξένη" και ξεκάρφωτη στο μικρό γραφείο μου.

Αυτά για την ώρα. Ακολουθούν τις επόμενες μέρες οι φωτογραφίες. Όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε εδώ είμαστε. Και όποιος θέλει να περάσει να την δει κανένα πρόβλημα, πιστεύω ότι τα ματάκια του καθενός μας είναι το καλύτερο review.

Να 'σαι καλά φίλε godslayer. Πολύ βοηθητικό το ποστ σου. Μου φαίνεται ότι θα την παραγγείλω, γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Χρειάζομαι καινούρια οθόνη να δουλέψω και η Philips CRT μου τα έχει φάει τα ψωμιά της προ πολλού. Κάνω video editing ενώ τώρα μαθαίνω σιγά σιγά και το Photoshop. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο μου έχουν βγει τα μάτια με αυτή που έχω. Απλά δεν αντέχω άλλο (ούτε βδομάδα παραπάνω).

Όμως θέλω μια τελευταία χάρη από σένα godslayer. Θα ήθελα να παίξεις κανένα επιπλέον παιχνιδάκι πρώτου προσώπου (είναι η αγάπη μου) και να μου πεις εντυπώσεις. Δώσε επίσης προσοχή και στον ήχο, μήπως έχει καθυστέρηση (λέμε τώρα). Θα ήθελα να δεις αν γίνεται καθόλου αντιληπτό σε αυτά τα παιχνίδια το lag, αν καταλαβαίνεις κάποια καθυστέρηση ή έστω αν κάτι σε κουράζει στον χειρισμό (λόγω της καθυστέρησης πάντα)...

Αυτά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.