Panahs Μάϊος 8, 2008 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Για να είμαι δίκαιος, θα δώσω και άλλο ένα συγκριτικό, που μόλις βρήκα και εδώ την βγάζουν απλά κορυφαία:http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=3302&p=5Εδώ, σε άκρα αντίθεση με το behardware, όχι μόνο βγάζουν την οθόνη σεταρισμένη (δίνει 1,7 dE ΑΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΤΗ!), αλλά την καλύτερη οθόνη που τεστάρανε!Μιλάμε ότι κοντεύω να κάψω όσα εγκεφαλικά κύτταρα μου έχουν απομέινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάϊος 8, 2008 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 μάλλον κάποιος τα παίρνει απο την dell και κάποιος όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 8, 2008 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Νομίζω το link τα λέει όλα... Κάτοχος δεν ξέρω αν υπάρχει εδω στο φορουμ για να παρεις γνώμες απο πρώτο χέρι...πάντως σε παλιοτερα threads οντως οι εντυπώσεις ειναι πολυ δυσάρεστες απο αυτα που κυκλοφορουν στο νετ... Και στο παρακάτω τα ιδια λένε... http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1032129978&postcount=55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 8, 2008 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Λενε οτι θα βγει A01 rev.Ειδωμεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 8, 2008 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Το ασχημο ειναι οτι το παλιο revision το βλεπω να κυκλοφορει στις οθονες αντικατάστασης της DELL, αντε να χρειαστεις κανα RMA.... απορώ με την λογική τους πάντως...η 2407 να ειναι μια χαρα και η 2408 να ειναι σε αυτην κατάσταση...(για να μην πω χάλι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Μάϊος 8, 2008 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Εμένα θα μου έρθει την Τρίτη που μας έρχεται μάλλον. Βρήκα άκρη στην Αμερική και θα μου κοστίσει 400€ τελική τιμή. Θα ανεβάσω φώτο review και πιθανότατα θα ανεβάσω και 1-2 βιντεάκια στο θέμα που έχουμε για την συγκεκριμένη οθόνη. Σε γενικές γραμμές δεν πιστεύω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως φαίνεται και στο link παρακάτω δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Και όσα "στραβά" υπάρχουν φαίνονται πάντα συγκρινόμενη με κάποια άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panahs Μάϊος 8, 2008 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Το lag είναι σίγουρα μεγάλο. Το θέμα είναι ότι το ένα review τη βγάζει άψογη χρωματικά και το άλλο χάλια! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!Μας δουλεύουν ρε γαμώτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 8, 2008 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Κοιτα τέτοιο πάνελ χρωματικά θα ειναι άψογο δεν τίθεται θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 8, 2008 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Εγω παντως δεν βλεπω διαφορα εδω...:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 8, 2008 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 εχετε υποψιν σας...το behardware σε πανελ testing δεν ειναι και οτι πιο εγκυρο...στο δικο μου το νεκ οταν το τεσταρε ελεγε για graphic corruption σε Games διχως να χει ενεργοποιησει το overdrive ο τυπος....το prad.de ειναι σαφως πιο εμπιστο σε testing.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panahs Μάϊος 8, 2008 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Τώρα εμείς ποιον να πιστέψουμε, το behardware ή το anandtech?Είμαι έτοιμος να αγοράσω οθόνη και δεν ξέρω τι να κάνω: να παραγγείλω την Dell ή να πάω να πάω αύριο στο κέντρο να σηκώσω μια Samsung 2493 να ησυχάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 9, 2008 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Γιατι η σαμσουνγκ με το ΤΝ θα ειναι καλυτερη; μονο λαγκ ισως να μην εχει, ή μαλλον θα εχει λιγοτερο. Ειναι βεβαια και καμια 200-300αρα φθηνοτερη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panahs Μάϊος 9, 2008 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Γιατι η σαμσουνγκ με το ΤΝ θα ειναι καλυτερη; μονο λαγκ ισως να μην εχει, ή μαλλον θα εχει λιγοτερο. Ειναι βεβαια και καμια 200-300αρα φθηνοτερη....Αυτό ακριβώς. Από το να δώσω 600 ευρώ για ένα μέτριο PVA, γιατί να μη δώσω 450€ για μια άλλη μέτρια οθόνη να γλιτώσω και λεφτά.EDIT: Κοίτα, την Dell τη βρίσκεις και με €560 στο Ebay, αμφιβόλου όμως προέλευσης κατασκευής. Αν όμως είναι τόσο μούφα, γιατί να την πάρω ακόμα και με τόσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Μάϊος 9, 2008 Author #54 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Δε νομίζω να είναι μέτριο PVA. Και πως θα ησυχάσεις παίρνοντας μια ΤΝ? Μην ξεχνάς ότι την συγκρίνει με CRT οθόνη. Αν κάποιος ενδιαφέρεται αποκλειστικά για games τότε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να αφήσει την CRT του...Gamut χρωμάτων, ποιότητα μαύρου, ελάχιστο backlight bleeding (σε σχέση με ΤΝ) και γωνία θέασης είναι αυτά που πληρώνεις στο PVA.Για παράδειγμα εγώ θα αντικαταστήσω με την Dell την 17άρα Sony που έχω στην υπογραφή μου, οθόνη TN του 2005 με response time 8ms. Είναι δυνατόν να δω κάτι χειρότερο σε οποιοδήποτε τομέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 9, 2008 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Καλα μην γινόμαστε μηδενιστές....η οθόνη δεν παυει να ειναι DELL και να φοράει SPVA πάνελ.... Οποιος ενδιαφέρεται για αγορα μπορει να περιμένει τον godslayer να μας πει εντυπώσεις οταν με το καλό του έρθει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 9, 2008 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Eγω παντως ακομα σκεφτομαι την 2408 μηπως και γλυτωσω 200-300€ απο την 2431/2411 ΕΙΖΟ που σκεφτομαι να παρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panahs Μάϊος 9, 2008 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Και πως θα ησυχάσεις παίρνοντας μια ΤΝ? Ησυχάζεις με την έννοια ότι παίρνεις αυτό σε αυτή την (προσιτή) τιμή και ξέρεις ποιες είναι δυνατότητές του. Ενώ στο άλλο τα σκας και δεν ξέρεις τι θα προκύψει.Για παράδειγμα εγώ θα αντικαταστήσω με την Dell την 17άρα Sony που έχω στην υπογραφή μου, οθόνη TN του 2005 με response time 8ms. Είναι δυνατόν να δω κάτι χειρότερο σε οποιοδήποτε τομέα?Σε αυτό έχεις δίκιο, δεν μπορώ να πω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 9, 2008 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Eγω παντως ακομα σκεφτομαι την 2408 μηπως και γλυτωσω 200-300€ απο την 2431/2411 ΕΙΖΟ που σκεφτομαι να παρω...? γιατί, που θα βρεις την 2408 στα 650-700 ευρώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panahs Μάϊος 9, 2008 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 ? γιατί, που θα βρεις την 2408 στα 650-700 ευρώ;Ebay φίλε μου. Την βρίσκεις γύρω στα 560- 590 € από Βρετανία (καινούρια, σφραγισμένη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 9, 2008 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 από ποιόν; random άτομο που θα παει να στην αγοράσει όταν βάλεις τα λεφτά και τα σχετικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.