papars Απρίλιος 2, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Προσωπικά πήρα την Dell ελλάδος, και μου έδωσε ένα τηλέφωνο κοντά στην περιοχή που μένω. Εκεί μου έδωσαν μια προσφορά που δεν αποδέκτηκα, στα 714 ευρώ. Μου φάνηκε υπερβολική σε σχέση με τις ξένες τιμές. Θεορώ ότι είναι θέμα χρόνου να 'διορθώσουν' την τιμή όπως και στο εξωτερικό.Παρεπιπτόντος η δτελλ ελλάδος μου είπε ότι από 4 Απριλιου θα ανακοινώσει την λίστα με τους επίσημους μεταπωλητές της. Η ίδια θα ασχολείτε μόνο με μεγάλες επιχειρίσεις. (ΔΕΗ, τράπεζες, δημόσιο κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinMik Απρίλιος 13, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τη Dell. Σκέφτομαι να την αγοράσω από εξωτερικό, έχει κάποιος να προτείνει κάτι?Την έχουν φτηνά στο overclockers.co.uk, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να τη στείλουν Ελλάδα. Την είδα και από Γερμανία στο planet-notebook.com, έχει ψωνίσει κάποιος από εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 13, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 η Dell ανακαλεσε τα 30αρια μονιτορ της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 13, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 η Dell ανακαλεσε τα 30αρια μονιτορ της.Κανα σχετικό link? Ξέρουμε περισσοτερα για τους λογους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Απρίλιος 13, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τη Dell. Σκέφτομαι να την αγοράσω από εξωτερικό, έχει κάποιος να προτείνει κάτι?Την έχουν φτηνά στο overclockers.co.uk, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να τη στείλουν Ελλάδα. Την είδα και από Γερμανία στο planet-notebook.com, έχει ψωνίσει κάποιος από εκεί?Εμένα θα μου την στείλει gift ένα παιδί από Αμερική. Τελική τιμή κοντά στα 400€. Μιλάμε για τρελή διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 13, 2008 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 http://www.engadget.com/2008/04/12/sales-cease-on-dell-3008wfp-30-incher-due-to-technical-issue/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinMik Απρίλιος 13, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Εμένα θα μου την στείλει gift ένα παιδί από Αμερική. Τελική τιμή κοντά στα 400€. Μιλάμε για τρελή διαφορά. :O Αυτό γιατί μου το είπες τώρα?? :cry: Να μην ξέρω κανέναν από America...:cry: Ωστόσο νομίζω δεν θα ισχύει η εγγύηση, κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Απρίλιος 13, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 :OΑυτό γιατί μου το είπες τώρα?? :cry: Να μην ξέρω κανέναν από America...:cry: Ωστόσο νομίζω δεν θα ισχύει η εγγύηση, κάνω λάθος? Η εγγύση ισχύει κανονικά (online εγγύηση από την Dell). Αρκεί να υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη αγοράς...την οποία θα μου τη στείλει μαζί με το πακέτο. Μέχρι το Πάσχα θα την έχω...να περιμένετε review Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinMik Απρίλιος 14, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Μεγειά σου τότε! Βασικά και εγγύηση να μην είχε, αφού η τιμή είναι σχεδόν η μισή, και πάλι σε συνέφερε, αααν σου χάλαγε αγόραζες δεύτερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iced1416003254 Απρίλιος 14, 2008 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Εμένα θα μου την στείλει gift ένα παιδί από Αμερική. Τελική τιμή κοντά στα 400€Αμα σε πιασει τελωνειο την εκατσες, το ξερεις ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 14, 2008 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Και με gift τον πιανει το τελωνειο; Βεβαια το μεγεθος του πακετου θα ειναι τεραστιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Απρίλιος 14, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Έχει κάνει αρκετές αποστολές το παιδί που θα μου στείλει την οθόνη...παρόμοιου μεγέθους και δεν υπήρχε πρόβλημα. Αλλά από την άλλη και τελωνείο να πληρώσω...σιγά πόσο θα πάει? Μιλάμε ότι άμα την παραγγείλω από εδώ θα μου έρθει κοντά στα 850 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papars Απρίλιος 14, 2008 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Τελικά την αγόρασα από Ολλανδία με 523 ευρώ στην πόρτα μου. Βεβαια έχω εταιρικό ΑΦΜ και γλίτωσα το ΦΠΑ της Ολλανδίας. Έκανε 7 μέρες.Έψαξα στο ebay και βρήκα το 3 πιο φτηνό μαγαζί (που είναι και official DELL dealer) και την παρήγγειλα.Το πιο φτηνό ήταν στην Αγγλία αλλά δεν γούσταρα την ηλίθια αγγλική πρίζα εχμ, εννοώ δεν ήθελα να πληρώσω σε λίρες ... Θα μου ερχόταν περίπου 80 με 90 ευρώ φτηνότερο ...Το αμέσως φτηνότερο ήταν ένας Dell dealer στην ισπανία που όμως αργούσε πολύ να απαντήσει στα email. Περίπου 50 ευρώ πιο φτηνά.Και τρίτος ο Ολλανδός.Η πλάκα βέβαια είναι ότι ο δέμα ήρθε από Dell σφραγισμένο! Επάνω έγραφε σαν αποστολέα Dell Depo (Nederland) και τα στοιχεία μου σαν παραλήπτη.Πρώτες εντυπώσεις;Πολύ μεγάλο! Μα πάρα πολύ μεγάλο.Κανένα καμένο πιξελ.Το λευκό μου δείχνει λίγο προς κίτρινο - όπως το έβγαλα από το κουτί.Η ευκρίνια και φωτηνότητα είναι άψογη. Νομίζεις ότι θα πιάσεις τα γράμματα στο desktop.Έχει 4 USB και ένα memory card reader (5in1) και τα υπόλοιπα γνωστά (2xDVI, HDMI κλπ κλπ)Όπως βλέπω άξιζε και το τελευταίο ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 14, 2008 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Kαλοριζικη και περιμενουμε ενα αναλυτικο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
papars Απρίλιος 15, 2008 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Μερικές ακόμα εντυπώσεις.Τα πλήκτρα χειρισμού είναι σε 'κακό' σημείο και πολύ σκληρά με αποτέλεσμα να πρέπει να κρατάς κόντρα την οθόνη για να μην περιστρέφεται όταν τα πατάς. Τα μενού είναι φριχτά.Η βάση στίριξης είναι λίγο κοντή έπερπε να μπορεί το μόνιτορ να ανέβει ψηλότερα.Δεν έχω πετυχεί ακόμα απεικόνηση που να με ευχαριστεί. Θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσει το μάτι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Απρίλιος 15, 2008 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Τελικά την αγόρασα από Ολλανδία με 523 ευρώ στην πόρτα μου. Βεβαια έχω εταιρικό ΑΦΜ και γλίτωσα το ΦΠΑ της Ολλανδίας. Έκανε 7 μέρες.Έψαξα στο ebay και βρήκα το 3 πιο φτηνό μαγαζί (που είναι και official DELL dealer) και την παρήγγειλα.Το πιο φτηνό ήταν στην Αγγλία αλλά δεν γούσταρα την ηλίθια αγγλική πρίζα εχμ, εννοώ δεν ήθελα να πληρώσω σε λίρες ... Θα μου ερχόταν περίπου 80 με 90 ευρώ φτηνότερο ...Το αμέσως φτηνότερο ήταν ένας Dell dealer στην ισπανία που όμως αργούσε πολύ να απαντήσει στα email. Περίπου 50 ευρώ πιο φτηνά.Και τρίτος ο Ολλανδός.Μπορεις να δωσεις λινκ για τα 3 μαγαζια που αναφερεσαι παραπανω?Κοιταξα λιγο στη Βρετανια και βλεπω τιμες της ταξης των 450 λιρων με ΦΠΑ!Αυτο που είπες με το ΦΠΑ... τι νομικη μορφη πρεπει να εχει η επιχειρηση για να γλυτώσει το ΦΠΑ απο ενδοκοινωτικες? Αν ειναι Ατομικη παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3M3SYS Απρίλιος 16, 2008 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Μπορεις να δωσεις λινκ για τα 3 μαγαζια που αναφερεσαι παραπανω?Κοιταξα λιγο στη Βρετανια και βλεπω τιμες της ταξης των 450 λιρων με ΦΠΑ!Αυτο που είπες με το ΦΠΑ... τι νομικη μορφη πρεπει να εχει η επιχειρηση για να γλυτώσει το ΦΠΑ απο ενδοκοινωτικες? Αν ειναι Ατομικη παιζει?Κι εγώ θα ή8ελα μερικές πλήροφορίες φίλε papars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papars Απρίλιος 16, 2008 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Αν ψάξετε στο ebay.de για 2408WFP θα σας βγάλει μισή σελίδα επιλογές.Οι άγγλοι την έχουν 532 ευρώ με το φόρο τους.Εγώ το πήρα από την Qsix.Για να γλιτώσετε το φόρο πρέπει να έχετε εμπορική επιχείριση με ενδοκοινωτικές εισαγωγές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panahs Μάϊος 8, 2008 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Όχι ότι είμαι κάνας σκληροπυρηνικός gamer, αλλά είναι ξενέρα πιστεύω να θέλεις να ρίξεις και κάνα fps παιχνιδάκι και να μην μπορείς. Πείτε μας όσοι έχετε την 2408WFP ποιες είναι οι εντυπώσεις σας, γιατί στο bahardware τα νούμερα που έχουν βγάλει είναι τραγικά: http://www.behardware.com/articles/712-4/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html 60 ms minimum... 89 ms maximum! Μέση τιμή 69 ms!! Στην παραπάνω εικόνα, η διαφορά μεταξύ των δύο οθονών είναι χαρακτηριστική: Στην CRT φαίνεται κάποιος εχθρός, τη στιγμή που στην Dell δεν φαίνεται. Επιπλέον: ...Between its totally unsuited color settings, excessive input lag which is apt to turn away gamers and movie fans and double the average energy use, the 2408WFP leaves us perplexed. How could such a screen have been launched on the market and especially for this price? In the beginning we hoped problems were just related to defects on the first unit we received but the second was identical. In addition, various tests then appeared in the U.S. (it’s true, largely inspired from our test procedure) reporting similar results. They also reported significant input lag, color defects, etc. So weren’t these Dell screens verified at the end of the production line? At this price level, it’s incomprehensible even if the look and ergonomics are still as exemplary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 8, 2008 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Θα χτυπήσω καμμιά Iolair μου φαίνεται...BTW δεν είναι μόνο ότι θα αργείς να βλέπεις τον εχθρό, αλλά θα πυροβολείς κ θα ακούς τα ηχεία μετά από μερικά .... ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.