Jump to content

Dell 2408WFP - Εντυπώσεις και Προβλήματα

godslayer1416003205

Recommended Posts

Το "επίσημο" topic του theLab για τη νέα οθόνη 24'' της Dell.

Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά σύμφωνα με το πρώτο καλό review (text & video). Μάλλον θα την τιμήσουν αρκετοί, πιθανότατα και εγώ σε λίγο καιρό.

http://monitortest.blogspot.com/

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
godslayer ποσο πηγε ρε μαν τελικα? με γεια ρει

Δεν το πήρα ακόμα γιατί "έτυχε" η αγορά της maximus και του 8400 και πήγα λίγο πίσω:whistling

Μόλις ξεφορτωθώ τα παλιά θα πάρω τηλέφωνο για παραγγελία. Σύμφωνα με το site της dell (το ελληνικό) κοστίζει 827€ μαζί με έξοδα μεταφοράς + ΦΠΑ

http://www1.euro.dell.com/content/products/category.aspx/monitor?c=gr&cs=RC1078530&l=el&s=pad&~ck=mn

• 2 weeks later...

Μόλις παρατήρησα μια πτώση τιμών στα ξένα site της DELL.

Γερμανία 637 ευρώ με φόρο και δωρεάν αποστολή (εννοήτε για Γερμανία)

Αγγλία 575 ευρώ με φόρο και δωρεάν αποστολή (εννοήτε για Αγγλία)

Ιταλία 642 ευρώ (με αποστολή)

Το ελληνικό site εξακολουθεί 669 + ΦΠΑ + μεταφορικά 30 => 827 ευρώ!

Τιμή που μου έδωσε μεταπωλητής της DELL ήταν 714 ευρώ.

To ίδιο και σε μένα. Τηλεφώνησα την Πέμπτη μαζί τους και μου έδωσε τιμή 600 ευρώ χωρίς φπα, δηλ. 714 τελική. Σκέφτομαι σοβαρά να την αγοράσω, αλλά με αυτό που είπες προβληματίστηκα, θα είναι πολύ κρίμα να πέσει μια βδομάδα μετά η τιμή της 100 ευρώ.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, επειδή δεν το διευκρίνησα, στα 714 συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά ή ουσιαστικά να υπολογίζω 744??

Νομίζω ότι τα 714 είναι χωρίς τα μεταφορικά. Εγώ κάνω υπομονή γιατί μπορεί να με εξυπηρετήσει ένα φιλαράκι από Αμερική. Το πιο πιθανό είναι να την έχω μέχρι τις 15 Απριλίου

Παιδιά είχα αποφασίσει να την τσιμπίσω κι εγώ πριν ένα μήνα, είχα πάρει προσφορές κλπ αλλά είδα πόσο input lag έχει και ξενέρωσα τελείως:(... Αν δεν είχε αυτό το προβλημα, για την τιμή της θα ήταν τέλεια!

Δείτε διαφορά από άλλη TFT (που έχει κι εκείνη τουλάχιστον 25-30 ms input lag)

Πιστεύω ότι αυτό που έχει σημασία είναι η απόδοση στα παιχνίδια στο θέμα του input lag.

Το ίδιο παιδί κάνει και ένα τεστ στο Call of Duty 4 στο οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αναιρείται αυτό που είπε ο zaxos απλά σε κανονικές συνθήκες, όταν δλδ κάποιος έχει μόνο την συγκεκριμένη οθόνη απέναντί του δε νομίζω ότι θα μπορεί να το καταλάβει τόσο εύκολα...ειδικά όταν αυτό το πρόβλημα δεν γίνεται αντιληπτό στα παιχνίδια

Μόλις παρατήρησα μια πτώση τιμών στα ξένα site της DELL.

Γερμανία 637 ευρώ με φόρο και δωρεάν αποστολή (εννοήτε για Γερμανία)

Αγγλία 575 ευρώ με φόρο και δωρεάν αποστολή (εννοήτε για Αγγλία)

Ιταλία 642 ευρώ (με αποστολή)

Το ελληνικό site εξακολουθεί 669 + ΦΠΑ + μεταφορικά 30 => 827 ευρώ!

Τιμή που μου έδωσε μεταπωλητής της DELL ήταν 714 ευρώ.

Έχει κανείς υπόψη του αν μπορούμε να την βρούμε πιο φτηνά από 827Ε εδώ Ελλάδα? Κάποιο ονλάιν που να στέλνει, ισως? Αυτός ο μεταπωλητής με τα 714 ποιος είναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.