Jump to content

Πως θα βρω τα αρχεία μου???

Komis_Zaxoulas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα.

Πριν απο μερικές ώρες γύρισα από το ταξίδι μου στην Κωνσταντινούπολη.'Οπως καταλαβαίνετε έβγαλα άπειρες φωτογραφίες.Δύστυχώς, όταν η μνήμη της ψηφιακής μου γέμισε, αναγκάστηκα να πάω σε ένα τουρκικό ίντερνετ καφέ όπου και έβαλα τις φωτογραφίες στο φλασάκι μου.Τώρα που γύρισα δεν μπορώ να τις βρω!Τί μπορώ να κάνω?

Λάβετε υπόψιν σας τα εξής: 1) Η αντιγραφή έγινε σε τουρκικά Windows xp. 2) To "Νέος Φάκελος" στα τούρκικα περιέχει γράμματα που δεν έχουμε στο ελληνικό αλφάβητο. 3) Σαν ΜΑ.....Σ έβαλα τις φωτογραφίες μου σε αυτό το νέο φάκελο :( 4) Αυτο που υποτίθεται ότι θα ήταν φάκελος μου εμφανίζεται σαν αρχείο "ΝέοςΦάκελος".exe το οποίο όταν δοκιμάσω να το ανοίκσω μου λέει ότι windows cannot access και ότι I may not have the appropriate permissions to open it!

5)To AVG μου το βρίσκει σαν ιό! 6) Μου λέει ότι το αρχείο είναι 37kb όμως αν πατήσω στα properties από το φλασάκι μου δείχνει 500Mb used (κανονικά δηλαδή).

Ότι ιδέα και να έχετε χρήσιμη θα είναι...

Είναι πολύ πιθανόν να είναι και κάποιος ιός σαν το knight.

Δοκίμασε να βάλεις το φλασάκι σε κάποιον υπολογιστή με linux , σε παρόμοιο

πρόβλημα έβαλα το φλασάκι μου σε υπολογιστή με ubuntu και τα διάβασε κανονικά.

Είναι μία ιδέα που δυστυχώς δεν μπορώ να εφαρμόσω άμεσα γιατι δεν δουλεύω τα linux.Αργά ή γρήγορα πάντως θα το δοκιμάσω,Ευχαριστω!

ρε φιλε σου λεει you cant access the folder? οταν πατισεις δεξι κλικ προπερτις σου λεει οτι ειναι 0 bytes?

αν μπεις απο το dos (cmd) και πατησεις dir τι θα σου βγαλει?

δες μπςα και εχουν γινει hidden τα αρχεια?

εχει 2 λεβελ κρυμμενων αρχειον και τα system protected....

στο dos στα εβγαλε αυτα τα 3?

Κατέβασε αν επιθυμείς το aros(freeware λειτουργικό,amiga os like) το οποίο κάνει και boot απο live cd.Νομίζω ότι έχει λειτουργία για usb χωρίς να κάνεις install το λειτουργικό.Βάλε το flashάκι μέσα και άνοιξε το.Αν δεν μπορείς να δεις τα αρχεία,κράτα πατημένο το δεξί κουμπί του ποντικά,και πάνω στην τρίτη μπάρα στο "show files" βάλε το "Show all".Κάντα ένα copy στον δίσκο και είσαι ok

www.aros.org

Πήγαινε στα downloads και κατέβασε την τελευταία έκδοση για i386.Κάψτο iso σε ένα cd και κάνε boot με αυτό.

ΜΗΝ πατήσεις απο την δεύτερη μπάρα το initialize,είναι το format.Αν το πατήσεις σου βγάζει μενού,απλά κάνε cancel.

Ευχαριστώ πολύ.Θα κλείσω αναγκαστικά για τώρα γιατι περιμενω διακοπή απο τη ΔΕΗ και οταν θα ξαναέχω το ρευματάκι μου θα το δοκιμασω!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.