Jump to content

HP DeskJet K7100 Draft profil issue

DareDevil

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

Έχω έναν εκτυπωτή HP DeskJet K7100 με το οποίο έχω το εξής πρόβλημα:

Δεν μου κρατάει το settings που του δίνω κάθε φορά θα πρέπει να πηγαίνω να τα αλλάζω πριν από κάθε εκτύπωση δλδ μπορεί να του πω ότι θέλω οι εκτυπώσεις να είναι draft του λέω ok apply κάνει την εκτύπωση κανονικά σε draft αν μετά ανοίξω ένα άλλο document μπορεί να το έχει χάσει η να το κρατήσει ανάλογα όπως του έρθει ακανόνιστα μέχρι όμως την επόμενη επανεκκίνηση, εκεί μετά μπορεί να μου φέρει άλλα δικά του, ότι η εκτύπωση είναι normal ξανά και να έχει βάλει ότι είναι και two sides.

Διάφορα τέτοια χαζά έχω πάει μέσα στα properties του εκτυπωτή του έχω βάλει άπειρες φορές τι θέλω αυτός τα δικά του.

Να σημειώσω ότι ο εκτυπωτής έχει αλλαχθεί γιατί στην αρχή νόμιζα ότι αυτός έφταιγε αλλά τελικά είναι θέμα software.

Το pc έχει XP sp2 original full update, office 2003 sp3 οι drivers του printer είναι τελευταίοι.

Γνωρίζεται πως μπορώ να δώσω λύση στο πρόβλημα αυτό??

Με οποιοδήποτε τρόπο είτε να αλλάξω κάτι στην registry π.χ. και να κάνει πάντα force την draft εκτύπωση είτε με κάποιο printing manager software.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.