Jump to content

Σιγά μη σπρώχνεστε όλοι θα πάρετε

koukounis

Recommended Posts

Μια χαρά... Άντε παλικαρια ορμάτε! Πουλήστε ότι πήρατε πριν 3 μήνες να πάρουμε και εμείς καμια καρτούλα :p

δείτε αυτό τρελλες επιδόσεις

Αυτό πρεπει να ειναι simulation και όχι πραγματικες μετρησεις.

αν θεωρουνται τρελες επιδοσεις αυτες, τι να πω? μενω εκπληκτος! μια υποτιθεται νεας γενιας διπυρηνη καρτα να ειναι πιο αργη απο sli προηγουμενης γενιας, συγνωμη αλλα εγω δεν το θεωρω τρελες επιδοσεις αλλα κοροιδια!!!

αν θεωρουνται τρελες επιδοσεις αυτες, τι να πω? μενω εκπληκτος! μια υποτιθεται νεας γενιας διπυρηνη καρτα να ειναι πιο αργη απο sli προηγουμενης γενιας, συγνωμη αλλα εγω δεν το θεωρω τρελες επιδοσεις αλλα κοροιδια!!!

ειρωνικα το ειπα ρε αδελφε Αν λανσαριστει τελικα με αυτες τις επιδώσεις σε αυτη την τιμη θα εχουμε να λεμε για αυτη την πατάτα πολύ καιρο . ολοι η σειρα 9 παντως ...... γιατι μου φαινεται σουπα ???

σαν να μου φαίνετε ότι το crossfire με 3850 στα 220 ευρώπουλα θα γίνει πολύ μόδα...

Edit: η 3870 από την 3850 εκτός από τη μνήμη τη διαφορά έχουν?

είναι ίδιος πυρήνας απλάχρονισμένος χαμηλότερα?

σαν να μου φαίνετε ότι το crossfire με 3850 στα 220 ευρώπουλα θα γίνει πολύ μόδα...

Και χώρια που γίνεται crossfire με 3850 και 3870 για λίγο καλύτερες επιδόσεις.

xmmm 220e αλλα 256ΜΒ RAM οποτε ακυρο//

ναι, είναι ίδιος πυρήνας χρονισμένος χαμηλότερα//

256ραμ επί δύο όμως οπότε έχουμε 512ram σε 512bit δίαυλο...

αστέρι...

εγώ θα το τιμήσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα μάλλον...

ένα μπλόκ χρειάζομαι ακόμα και έτοιμος...

δηλαδή δεν εκμεταλεύετε όλη τη μνήμη και τον δίαυλο το crossfire?

256ΜΒ μνημη γραφικων εχεις.

Ειτε με μια καρτα, ειτε 2 σε crossfire.

Δεν παει αθροιστικα οπως σου ειπανε παραπανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.