Jump to content

Σιγά μη σπρώχνεστε όλοι θα πάρετε

koukounis

Recommended Posts

:inlove:

To πρόσεξα απλώς ήθελα να δείξω που θα κυμανθεί περίπου η τιμή της για να ετοιμαστούν τα πορτοφόλια

Χα!λεω και εγω,η nvidia να τη βγαλει στα 450?Και 580 και σε ευρο κιολας,ε ρε φτυσιμο που το θελουν!!!!:whip:

Οταν εσεις εισαστε εδω και καιρο (κανα χρονο και βαλε) η πρωτη εταιρια στα γραφικα και παιζετε χωρις ανταγωνισμο σε μονό πυρηνα, να βγαλετε την καλυτερη καρτα σας στα 300 ευρω για να παρει ο φτωχος προλεταριος overclocker.

Με σεβασμο στον καταναλωτη....

Επειδη "χαλασε" την αγορα η amd με την 3870 Χ2 που υπο φυσιολογικες συνθηκες ανταγωνισμου επρεπε να βγει στα 600-700 σημαινει οτι ξαφνικα ολοι σταματησαν να σκεφτονται την τσεπη τους??

Καλά τα λες Σόλωνα, αλλά πίστευα ότι τελέψανε οι vgas των 600 γιουριών μετά την 3870Χ2...

Θα πάω να πάρω μία 3870Χ2 έτσι για σπάσιμο...

Και καλα θα κανεις,οχι μονο εσυ αλλα και οι υπολοιπη να ακολουθησουν!!!

:T:

Παιδιά, από ότι έχω διαβάσει η κάρτα θα παίζει default SLI και φυσικά θα αναγνωρίζεται μόνο από mobo που υποστηρίζει SLI. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο;;;

Αυτό που διάβασε έλεγε πως η κάρτα θα έχει δυο PCB το καθένα με τον πυρήνα του και θα συνδέονται εσωτερικά με το γνωστό bridge. Οπότε αυτομάτως θα είναι sli enabled.

Πάντως με αυτά τα λεφτά:

http://e-acorn.com/view_product.php?productid=12332&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=221&key=2ced255641a2659254d1460305e095c4&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

είναι πολύ καλή η x2.

Δηλαδή για κάποιον με budget 300-350 euro είναι must (αυτό είναι περίπου το δικό μου budget κάθε 2-3 χρόνια που αγοράζω κάρτα γραφικών).

edit: αλήθεια αυτή με τα 4 dvi υπάρχει πουθενά?

http://www.hothardware.com/News/Asus_EAH3870_X2_TOP_Sneak_Peek/

Παιδιά, από ότι έχω διαβάσει η κάρτα θα παίζει default SLI και φυσικά θα αναγνωρίζεται μόνο από mobo που υποστηρίζει SLI. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο;;;

Αυτό που διάβασε έλεγε πως η κάρτα θα έχει δυο PCB το καθένα με τον πυρήνα του και θα συνδέονται εσωτερικά με το γνωστό bridge. Οπότε αυτομάτως θα είναι sli enabled.

Η κάρτα θα παίζει όπως όλες οι GX2.

Απλά μια ενεργοποίηση του Multi-GPU από τους drivers, σε οποιαδήποτε μητρική.

Προς το παρόν οι drivers έχουν προβλήματα, αλλά θα λυθούν. Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν αυτό που περιμέναμε όλοι στην αρχή (και όχι τι λέγανε οι διάφορες φήμες).

Ότι δηλαδή όπως και να το κάνουμε, 2x 3870 σε CF (που είναι η Χ2) δε γίνεται να ανταγωνιστούν 2x 8800 GTS 512 σε SLI (που είναι η GX2).

Όσο για τις τιμές, όντως η Χ2 φαίνεται αξίζει, αλλά περιμένω πρώτα να δω την 9800 GTX. Προτιμώ μονοπύρηνη κάρτα, αν έχει ίδιες επιδόσεις με την Χ2.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.