Jump to content

Το καλύτερο Need For Speed

stackeras

Best of NFS  

225 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Μακραν το καλυτερο :worship::worship: Need for Speed: Porsche Unleashed / Porsche 2000

και βέβαια Porsche Unleashed. Το πιο καλοσχεδιασμένο και με "πλοκή" NFS. Μακάρι να έβγαινε και remake για τις σημερινές κάρτες :inlove: :inlove: :inlove:

Το πρωτο NEED FOR SPEED ηταν το καλυτερο! Θυμαμαι ακομη το γκαζια στις ευθειες! Μετα, ειναι θεμα marketing το ποια αυτοκινητα θα τρεχουν. Εμενα μου αρεσε και το Rally Championship που πηδουσε το αμαξι στα χωματα (ειχε ειδικες διαδρομες σχεδον 20'!)....:jump1:

Απο nfs εχω παιξει το carbon και λιγο pro street οποτε δεν μπορω να εκφερω ουσιαστικη αποψη.

Ψηφιζω ΔΞ/ΔΑ.:p

φοβαμαι πως το πολ ειναι λιγο ακυρο καθως δεν εχουμε παιξει οι νεοτεροι τα πιο παλια παιχνιδα... οπως και ναχει τη ψηφο μου την εριξα στο NFSMW

...ακριβως

Need for Speed III & Most Wanted απο μενα.

Το 1 ηταν καλο αλλα η αστυνομια σε σταματουσε χωρις να μπορεις να προβαλεις αντισταση.

Το 2 θεωρειται το κορυφαιο ολων αλλα νομιζω πως το θορυβο που εκανε το ΙΙΙ Hot Pursuit δεν το εκανε κανενα αλλο.

Το Ηigh Stakes ηταν ενα ξαναζεσταμενο ΙΙΙ.Καλο αλλα δε πρωτοτυπησε πουθενα.

Το Underground 1 ειναι ντροπη που λεγεται NFS ενω το Underground 2 ηταν απλα κακο-μετριο αν κ ειχε υποσταση παιχνιδιου αντιθετα με το προηγουμενο.

Το Most Wanted ηταν μακραν το καλυτερο NFS μετα το ΙΙΙ και ισως το καλυτερο γενικοτερα.

Το Carbon απλα αδιαφορο....το Prostreet κακο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.