Jump to content

Το καλύτερο Need For Speed

stackeras

Best of NFS  

225 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)

Ειναι κλασης ανωτερο

Μολις αρχισαν η μαλ@κ!ες με το fast & furius και την EA το need χαλασε!

Πιο συγκεκριμενα απο το underground και μετα δηλαδη!

το need εχει αλληλοεπιρεαστηκε με το Fast και κατα τη γνωμη μου το αποτελεσμα ηταν ΚΑΚΟ.

Οποτε απο τη σειρα Need for Speed: Porsche Unleashed / Porsche 2000 (2000)

και πριν ειναι το nfs που ολοι αγαπησαμε. Ενα καθαρο racing Game

NFS 2 SE, γιατί ακόμα νοσταλγώ το indig-άκι μου :p

Και το NFS 3 Hot Pursuit, γτ είχε πλάκα να αναγκάζεσαι να κόβεις για να σε προλάβουν οι αστυνόμοι, και μετά να συνχίζεις με περισσότερα περιπολικά από πίσω :p

1) Τα V-Rally τι μου τα βαλες μέσα...ούτε οι PS fans θέλουν να τα βλέπουν.

2) Κρίμα για το κακόμοιρο το Motorcity - από τα καλύτερα Projects ever. Απλά το είδα στη λίστα και θυμήθηκα τα παλιά...

3) Ψήφισα:

α) Νeed for Speed 4: High Stakes/Road Challenge, γιατί ήταν ένα υπερβελτιωμένο 3, πολύ ανώτερο σε όλους τους τομείς, με ΤΕΡΑΣΤΙΟ Mod Community.

β) Need for Speed 5: Porsche Unleashed/Porsche 2000, γιατί εκτός του ότι είναι μακράν μακράν το ρεαλιστικότερο όλων, έχω λιώσει απίστευτα πολλές ώρες πάνω του, ακόμα περισσότερες και από τα 2, 3 και 4.

4) Το Underground 2 που τόσο σας αρέσει βλέπω, το φχαριστιέμαι μόνο:

Stock cars, ανάβαση, χειροκίνητο κιβώτιο.

Τα φτιαγμένα του είναι αισχρά - υπερβολικά αντιρεαλιστικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.