Costasdr Μάρτιος 27, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Ερώτηση εν μέρει :OT: εν μέρει on topic. Απλά για να σιγουρευτώ αν αποφασίσω και εγώ να αγοράσω κάποια στιγμή αυτό το τερατάκι. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου. Το psu έχει 1 8πινο, 2 4πινα και 2 εξάπινα ανάμεσα στα άλλα. το θέμα είναι ότι στο mobo μου εγώ έχω καρφωμένο αυτή τη στιγμή το 8πινο αντί για το 4πινο (πιο συγκεκριμένα τα 4 από τα 8 pins ήταν καλυμένα με ένα μαύρο καπάκι το οποίο αφαίρεσα...). Μήπως έχω κάνει χοντρή βλακεία? Ή μπορώ να βάλω εκεί τα 2 4πινα και να βάλω το 1 6πινο και το 8πινο στην κάρτα? Γιατί έχει 8 pins εκεί το mobo μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 27, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Μην μπερδεύεσαι. Άλλο το 8πινο για την CPU (motherboard) που είναι EPS και άλλο το 8πινο PCI - Express Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Μάρτιος 27, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Μην μπερδεύεσαι. Άλλο το 8πινο για την CPU (motherboard) που είναι EPS και άλλο το 8πινο PCI - ExpressΟπότε να υποθέσω ότι θα πρέπει να αγοράσω και psu καινούριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 27, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Αυτο πάμε να αποφύγουμε και όχι για την 9800gx2 μόνο αλλά και για τις μελλοντικές power hungry καρτες... Είναι κρίμα τροφοδοτικά 700W (για μονή κάρτα οχι για SLI) να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 27, 2008 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Εφτιαξα adapter για ενα φιλο πριν λιγη ωρα. Τωρα παει να τον δοκιμασει ... μονος του ! :D Χρησιμοποιησα ενα 4pin molex τροφοδοσιας επεξεργαστη (p4 γαρ) απο παλιο και χαλασμενο τροφοδοτικο . Το εκοψα στη μεση με κοπιδι και ετσι δημιουργηθηκε το διπινο που χρειαζεται για να συμπληρωθει το 8pin απο το 6pin pcie (οπως κοιταμε το 4pin αυτα που μας ενδιαφερουν ειναι τα δυο δεξια) . Τα δυο καλωδια που φευγουν απο αυτα τα pin , πανε πανω σε ενα απο τα κλασσικα molex οπτικων και pata δισκων . Βρηκα ενα αρσενικο molex και εγιναν 2 κολλησεις και αυτο ειναι ολο . Κοστος μηδεν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάρτιος 27, 2008 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Η Sparkle μου,ειχε ανταπτορα 2x6pin --->1x8pin μεσα στη συσκευασιαH evga δεν εχει τιποταΝομιζω οτι και η zotac που δοκιμασαν τα παιδια σε αλλο thread,εχει ανταπτορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 27, 2008 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Ουτε η xfx εχει ... ουτε η twintech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 27, 2008 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 ¨Ακη, όταν και εφόσον και αν παω για gx2, θα τι κάνεις την καλή με την μόντα ; ή θα το κάψουμε το σύμπαν!!! Είπαμε,το σ/κ πάρε ένα τηλέφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάρτιος 28, 2008 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 δηλαδή για σίγουρα πράγματα, όσοι πάνε αυτό το καιρό για αγορά νέου psu καλό θα είναι να υπάρχει και 8πινο PCI - Express.Εγώ περιμένω την δευτέρα να μου φέρει ο κούριερ το Chieftec 750 W αλλά μόλις το πάρω θα το πάω πακέτο πίσω στο πλαίσιο και αλλαγή με κάποιο άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 28, 2008 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 τo chieftec 750w εχει 2 6pinα και 2 6+2(8) pinα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeKarv Ιούλιος 9, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 NZXT CB-8V 6pin to 6+2pin VGA Extension Sleeved ΚαλώδιοΝομίζω αυτό ψάχνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούλιος 9, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 πριν 4,5 χρονια ναι :nuke:θα το εχει λυσει μεχρι τοτε σ sstav (βασικα εχει αλλαξει PSU) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeKarv Ιούλιος 9, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 πριν 4,5 χρονια ναι :nuke:θα το εχει λυσει μεχρι τοτε σ sstav (βασικα εχει αλλαξει PSU) Ούτε που το είδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.