Jump to content

Msn Trojan...

ganastasiou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδώ και ένα μήνα,απο τότε που μπήκα σε ένα site που μου έστειλε μία επαφή μου,το άνοιξα έγραψα τα στοιχεία μου και τώρα συνεχώς κάνει login στο account με πετάει απο το messenger και στέλνει link στις επαφές μου της μορφής

PARTY PARTY PARTY

http://xxxxxxxxx.mypiczz.myphotos.cc

(xxxxxxx=το username μου)

άμα άνοιξει το site η επαφή θα έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα...Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει να γίνεται αυτό?

Υ.Γ:Έχω δοκιμάσει την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης αλλά δεν δούλεψε.:boxed::boxed:

ψάξε για 2 προγράμματα το ένα λέγεται AIMFix.exe και το άλλο λέγεται MSN Photo Virus Remover.exe

και τα δύο είναι freeware, τρέξτα, σύμφωνα με 2 φίλους μου όταν τους τα πρότεινα σταμάτησαν να έρχονται σε μένα αυτά τα μηνύματα όταν έμπαιναν ονλάιν., Το συγκεκριμένο δεν το καθαρίζει τουλάχιστον μέχρι πριν κανά μήνα ούτε κάποιο προιόν της Lavasoft ούτε Spybot ούτε κάποιο άλλο cleaner από ότι θυμάμαι, μόνο συνδυασμός των 2 που έγραψα επάνω :)

δοκιμασε σε safe mode να τρεξεις το MsnCleaner και το sdfix ....

επισης, απο οσα εχω διαβασει καλο ειναι να αλλαξεις και κωδικο για το msn ...

αλλαξε κωδικο στο μσν, λογικα θα δουλεψει...

εμενα μου ειχε δουλεψει με κατι αντιστοιχο παντως.

Υ.Γ:Έχω δοκιμάσει την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης αλλά δεν δούλεψε.:boxed::boxed:

;):flower:

δοκιμασε σε safe mode να τρεξεις το MsnCleaner και το sdfix ....

επισης, απο οσα εχω διαβασει καλο ειναι να αλλαξεις και κωδικο για το msn ...

δεν βρήκε τίποτε παίζει να μην έχει βρεθεί ακομά τρόπος να λυθεί πάντως για τον κωδικό δεν ισχύει...:nada::nada:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.