Jump to content

Pentium 3 overclocking:)

inlovem

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχετε μου πειτε τιποτα tips για overclocking σε pentium 3. βασικα εχω και εγω 1 ghz επε3εργαστη αλλα τα αποτελεσματα ειναι χαλια... οι μνημες ειναι pc 100 .. 100mhz... η μητρικη ειναι biostar.... τι να φταιει και τα αποτελεσματα μου ειναι τοσο χαλια... πχ 3λεπτα που την στιγμη που οι αλλοι με τα ιδιo cpu κανου 2 λεπτα :D

παντος ειναι απιστευτο με αλλαγη τως ραμ που ειχα στα pc 100 100mhz δηλ , βρηκα παλια ραμ με 133 μhz και απο τα 3 λεπτα επεσε στα 2:) τελικα τα ραμ επεζαν πολυ ρολο... ειναι σαν να τρεχει super pi στα 32mb με core 2 du και να πειραζεις λιγο τις μνημες

Ανέβασες και το fsb έτσι ή όχι; Το έκανε μήπως η μητρική μόνη της;

οχι εγω το ανεβασα... το memset θα δουλευει σε αυτο το μοβο, ? επισης δεν αναγνωριζει τις μνημες σε τι ταχυτητα δουλευουμ στο cpu-z... κατι αλλο set fsb θα δουλευει?

• 1 month later...

ρε παιδες κανενα μοβο να πηγαινει περισσοτερο απο 166fsb υπαρχει? γιατι στα χερια μου εχω δυο πολυ καλα cpu:P

Χωρίς να ξέρω αν είναι χαρακτηριστικά τα αποτελέσματα...ρίξε μια ματιά εδώ

Έχει περιθώριο για o/c ένας ΡΙΙΙ 1.26? Αξίζει τον κόπο?

οχι δεν εχει πολλα... τουλαχιστον το δικο μου κομματι

τον πηγα 1423 με delta ανεμιστηρα και εβγαλε ολα τα μπεντς

Για κατεβαστηρι ομως ειναι μια χαρα

:bigsmile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.