Jump to content

2 απορίες περί ψύξης

LeoNaXe

Recommended Posts

Και γω έδωσα κατά καιρούς ένα σορό λεφτά σε μλκίες της thermaltake και τα περισσότερα δυστυχώς τα έκλαψα μετά...

Ο μόνος λόγος για να τα πάρεις είναι αν θες να πειραματιστείς, μετά να ξέρεις θα τα πετάξεις σίγουρα.

Και γω συμφωνώ μ'αυτά που σου είπαν ήδη.

Ή κάνε υπομονή και μάζεψε χρήματα να πάρεις κάτι σωστό ή πάλι με υπομονή περίμενε μήπως βρεθεί κάτι απο αγγελίες.

Εγώ έχω ένα τριπλό ψυγείο koolance αλλά δεν είσαι Θεσσαλονίκη...

Θα στο έκανα δώρο :)

φίλε Ignatios, το θέμα είναι ότι θα τα πάρω για 150 όλα μαζί και αυτά που θα μου περισσέψουν θα τα πουλήσω και θα μου βγει εμένα κάπου στα 70 ευρώ.

εμένα αυτό που με απορεί ειναι το γιατί δεν αξίζει άμα έχω βάλει και τα 2 ψυγεία? πάλη δεν θα δώ αποτέλεσμα?

φίλε Unseen, όπως είπα και πάνω έχω μόνο 150 στην διάθεση μου και με τίποτα δεν θα μπορέσω να βρω παραπάνω, δηλαδή πρέπει να περιλαμβάνει ολόκληρο κιτ ακόμα και τα μεταφορικά μέσα.....

επίσης με καίει το άλλο λόγου ότι θα μπορέσω να κάνω και την κάρτα γραφικών μέσα σε νερό...

εδώ και 3 χρόνια είναι το όνειρό μου να το κάνω αλλά έχω μόνο αυτά τα λεφτά και πιστεύω πως είναι η ευκαιρία μου να το κάνω με τα 150 που έχω

Τα μισά απο τα 150 αν δώσεις είναι καλά...

Θα σου πώ μερικά μειονεκτήματα.

Μερικά πράγματά της δεν δουλεύουν ούτε όταν είναι καινούρια.

Το reservoir της φοτό (αυτο που μπαίνει σε θήκη 5,25) το έχω και γώ κάπου, στο χαρίζω και αυτό αν θες (μαζί με μονό σαν αυτό που έχεις στη φοτό και μπλόκ και reservoir σαν τα άλλα που έχεις τα 2) αλλά θα σε στέλνει συνέχεια στο wc για κατούρημα γιατί ακούγεται σαν συντριβανάκι...

Τα ψυγεία αποδίδουν χάλια.

Waterblock για μνήμες και hdd.... τι να τα κάνεις?

Δεν μπορείς να τα συνδιάσεις με "σωστά" κομμάτια υδρόψυξης αργότερα. Δεν ταιριάζουν τα ρακόρ, οι διατομές, χαμός.

Και το βασικότερο για μένα είναι οτι οι αντλίες όταν τα παίξουν αρχίζουν και χάνουν...

Γι αυτό τις έχω πετάξει τις δικές μου...

Αν τα πάρεις ή θα τα βάλεις στο τέλος στην αποθήκη όπως εγώ ή θα ψάχνεις να τα πουλήσεις....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.