yiancar Απρίλιος 15, 2011 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 1)yea2)No3)no4)no idea Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 15, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 καλά στο θέμα του επεξεργαστή δεν είναι τίποτα να ανοίξω 4 τρυπούλες....μια γενική άποψη θελω για τα κομμάτια... ΑΞΙΖΟΥΝ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 17, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 ΚΑΜΊΑ AΠANTHΣH PE ΠΑΙΔΙΆ NA ΞΈΡΩ. ΑΞΊΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΆΠΟΙΟΣ NA ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΌ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΎΣΕ ΠΟΛΎ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Απρίλιος 17, 2011 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Και γω έδωσα κατά καιρούς ένα σορό λεφτά σε μλκίες της thermaltake και τα περισσότερα δυστυχώς τα έκλαψα μετά... Ο μόνος λόγος για να τα πάρεις είναι αν θες να πειραματιστείς, μετά να ξέρεις θα τα πετάξεις σίγουρα. Και γω συμφωνώ μ'αυτά που σου είπαν ήδη. Ή κάνε υπομονή και μάζεψε χρήματα να πάρεις κάτι σωστό ή πάλι με υπομονή περίμενε μήπως βρεθεί κάτι απο αγγελίες. Εγώ έχω ένα τριπλό ψυγείο koolance αλλά δεν είσαι Θεσσαλονίκη... Θα στο έκανα δώρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 17, 2011 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Να σου πω, εχει μεινει η υδροψυξη απο αυτο το review Ψηνεσε? Ποσα χρηματα διαθετεις ειπαμε? Μια φορα μονο για το review την χρησημοποιησαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 17, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 φίλε Ignatios, το θέμα είναι ότι θα τα πάρω για 150 όλα μαζί και αυτά που θα μου περισσέψουν θα τα πουλήσω και θα μου βγει εμένα κάπου στα 70 ευρώ.εμένα αυτό που με απορεί ειναι το γιατί δεν αξίζει άμα έχω βάλει και τα 2 ψυγεία? πάλη δεν θα δώ αποτέλεσμα?φίλε Unseen, όπως είπα και πάνω έχω μόνο 150 στην διάθεση μου και με τίποτα δεν θα μπορέσω να βρω παραπάνω, δηλαδή πρέπει να περιλαμβάνει ολόκληρο κιτ ακόμα και τα μεταφορικά μέσα.....επίσης με καίει το άλλο λόγου ότι θα μπορέσω να κάνω και την κάρτα γραφικών μέσα σε νερό...εδώ και 3 χρόνια είναι το όνειρό μου να το κάνω αλλά έχω μόνο αυτά τα λεφτά και πιστεύω πως είναι η ευκαιρία μου να το κάνω με τα 150 που έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 17, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 μπορεί να μου πει κάποιος (όλα) τα μειονεκτήματα τις thermaltake γιατί έχω κάψει κύτταρα τώρα ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Απρίλιος 17, 2011 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Τα μισά απο τα 150 αν δώσεις είναι καλά...Θα σου πώ μερικά μειονεκτήματα.Μερικά πράγματά της δεν δουλεύουν ούτε όταν είναι καινούρια.Το reservoir της φοτό (αυτο που μπαίνει σε θήκη 5,25) το έχω και γώ κάπου, στο χαρίζω και αυτό αν θες (μαζί με μονό σαν αυτό που έχεις στη φοτό και μπλόκ και reservoir σαν τα άλλα που έχεις τα 2) αλλά θα σε στέλνει συνέχεια στο wc για κατούρημα γιατί ακούγεται σαν συντριβανάκι...Τα ψυγεία αποδίδουν χάλια.Waterblock για μνήμες και hdd.... τι να τα κάνεις?Δεν μπορείς να τα συνδιάσεις με "σωστά" κομμάτια υδρόψυξης αργότερα. Δεν ταιριάζουν τα ρακόρ, οι διατομές, χαμός.Και το βασικότερο για μένα είναι οτι οι αντλίες όταν τα παίξουν αρχίζουν και χάνουν...Γι αυτό τις έχω πετάξει τις δικές μου...Αν τα πάρεις ή θα τα βάλεις στο τέλος στην αποθήκη όπως εγώ ή θα ψάχνεις να τα πουλήσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 17, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 τελικά θα πάω σε custom κομμάτια. θα τα μαζέψω σιγά σιγά αν δεν βρω κάτι ολοκληρωμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 17, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 θέλω να μου πείτε μια άποψη για αυτά τα κομμάτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 17, 2011 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Για το συστημα της υπογραφης τα θελεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 18, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 ναι---------- Post added at 06:28 ---------- Previous post was at 06:27 ----------τα κομμάτια είναι αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.