Jump to content

Windows Xp: Ενημερώσεις, ναί, όχι και γιατί. :D

geogeoland

Windows Xp: Ενημερώσεις, ναι όχι και γιατί?  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτό που λέει και το θέμα. Μετά απο διάφορες συζητήσεις, παρακολούθηση απόψεων εντός και εκτός forum κα, παρατήρησα πως άλλοι λένε "ενημέρωσε τα τα ρημάδια" και άλλοι λένε "Ενημέρωση windows update στα XP? Πάνω απ' το πτώμα μου". Μιας και βρίσκομαι στην ευτυχή κατάσταση να έχω εναν φρεσκοφορμαρισμένο υπολογιστή στα χέρια μου, με ενδιαφέρει το θέμα άμμεσα. Πιστεύω και ελπίζω πως ενδιαφέρει κι άλλους.

Εξηγήστε λοιπόν. :D

Εγω φιλε μου εχω κανει τοσες φορες format και παντα μετα απο την ολοκληρωση του εκανα ολα τα update της microsoft και κανενα προβλημα μεχρι τωρα !!

Θεωρω οτι ειναι κατι που πρεπει να γινετε !!

Και εγώ πλέον κατέβασα και όλα τα updates σε ένα φάκελο, για να μην περιμένω να κατέβουν μόνα τους. Με έχουν γλυτώσει από πολλά bsod και γενικότερα ενισχύουν τον πυρήνα. Βέβαια με το SP 3 δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά γενικά για μηχάνημα που το δουλεύεις κάθε μέρα ψηφίζω ναι στις ενημερώσεις.

Εγώ κατεβάζω ενημερώσεις μόνο αν συναντήσω κάποιο πρόβλημα που λύνεται με αυτό τον τρόπο.Άν βγεί το σπ3 τότε θα το βάλω.

Ποτέ, τα έχω κλείσει από τις ρυθμίσεις του slipstreamed cd που έχω. Αν κάτι δε δουλεύει, ή θα μπορούσε να δουλεύει καλύτερα τότε ναι. Αλλιώς παραθύρια που δουλεύουν, δεν τα πειράζω. Εξαιρούνται τα sp τα οποία μόλις τα κάνουν beta testing αρκετοί τα στριμάρω

Κάπως έτσι. Ότι δουλεύει δεν το φτιάχνεις. Αν τώρα κρεμάσουν οι μισοί Η/Υ του πλανήτη, ε οκ, ας βάλουμε και ένα extra update πέρα από τα SPs.

^^

Τα ίδια. Άσε που έχω δει πολλά PC που κάνουν updates να "κρεμάνε", ενώ στο δικό μου που τα χω βγάλει, Duracell.

Εδώ καλά καλά με πρήζουν να βάλω τους Catalyst 8.3 και δεν τους βάζω. Αφού με τους 8.2 είμαι καλά, γιατί να βάλω τους 8.3? Άμα χρειαστεί, θα τους βάλω, προς το παρόν, 8.2.

Mπα..

Δεν ενημερωνω..

Αν εξαιρεσεις τα service packs . Kαι 1 update του αυγουστου που αλλαζει και κανει κλασσικο και γρηγορο το shut down , σπανια κανω download updates.

Παιδια τα κανω ολα και δεν εχω δει καποιο προβλημα παντα μετα απο format.

Παλιοτερα κατεβαζα τα updates,εδω και 2-3 μηνες που εβαλα το SP3 3244 και λυθηκε ενα προβληματακι που ειχα,εχω μπλοκαρει τις αναβαθμισεις.

Ναι στις ελεγχόμενες ενημερώσεις, σε εταιρικό περιβάλλον, με το WSUS :T:

Download Windows Server Update Services 3.0

Info Microsoft Windows Server Update Services

Όταν λες ελεγχόμενες τι εννοείς? 'Εχεις κάποια στο νου που ΔΕΝ κατεβάζεις, δηλαδή τα κατεβάζεις όλα με κάποιες εξαιρέσεις, ή κατεβάζεις ΜΟΝΟ ορισμένα μια φορά το μήνα? Ποιά updates θεωρείς κρίσημα κ ποιά άρχρηστα?

Όταν λες ελεγχόμενες τι εννοείς? 'Εχεις κάποια στο νου που ΔΕΝ κατεβάζεις, δηλαδή τα κατεβάζεις όλα με κάποιες εξαιρέσεις, ή κατεβάζεις ΜΟΝΟ ορισμένα μια φορά το μήνα? Ποιά updates θεωρείς κρίσημα κ ποιά άρχρηστα?

Σε ένα δίκτυο πολλών η/υ μπορώ να διαλέγω ποια updates θα μπουν,σε ποιο μηχάνημα, τι ώρα κτλ.

Τα updates κατεβαίνουν όλα στον server για τα αντίστοιχα προϊόντα που έχω διαλέξει,windows,office,..

τα updates δεν τα εγκαθιστώ την επόμενη μέρα που θα βγουν.

περιμένω 10-15 μέρες να δω ότι δεν βγήκε κάποιο σκάρτο update, δεν δημιουργεί πρόβλημα αντί να διορθώνει κάτι.

και μετά τα περνάω μαζικά στο τοπικό δίκτυο, χωρίς την έγκριση από τους χρήστες των η/υ. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.