martinis7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 οταν ξεκιναω τον Η/Υ δε βλεπει στο IDE το cd-rom μου.εχω τι Ρ5Ε3 deluxe ddr3 στα 1033 και δεν το βλεπει ουτε κατα την εκκινηση στο jbmicron ουτε φυσικα και οταν ανοιγω τα windows.βοηθηστε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Για δες στα bios, αν το διαβαζει και μετα πηγαινε boot devices και διαλεξε να το διαβαζει μετα το HDD 0. αν δεν βρισκεις πουθενα τη λεξη CD-ROM τοτε δεν εχει συνδεθη σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Μάρτιος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Ο JMicron controller πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος απο το βιος...τσεκαρε το.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinis7 Μάρτιος 11, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 παιδια τα εχω κανει αυτα αλλα ουτε τον jbmicron δεν βλεπει.καποια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Μάρτιος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 2 τινα..ειτε δεν εχεις συνδεσει σωστα την καλωδιοταινια και το μολεξ....ειτε ο JMicron ειναι απενεργοποιημενος στο βιος..Δες..> Bios>Advanced>Onboard Devices Configuration ..σιγουρεψου οτι ειναι enabled.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinis7 Μάρτιος 18, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 λοιπον παιδια βαλτε τα δυνατα σας γιατι δε με βλεπω καλα.μετα απο ενα bios update αλλαγη dvd-rom,καλωδιοταινιας και ενα format στο pc αφου ολα δουλεψαν καλα ηρθε η σημερινη μερα και μετα απο μια ακομη πτωση του ρευματος με τη $@&%$%νη τη ΔΕΗ και εχω παλι το ιδιο προβλημα.εκανα οτι και την αλλη φορα αλλα αυτη τη φορα τζιφος.ΠΕΡΙΜΕΝΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Μάρτιος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 To dvd που έχεις, αν το βάλεις σε άλλο pc δουλεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinis7 Μάρτιος 18, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 αγορασα καινουριο επειδη μου καηκε το παλιο αλλα απο ρευμα καλα τα παει τροφοδοτειται.το προβλημα ειναι οτι πουθενα δεν υπαρχει αναγνωριση του jb-micron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.