Jump to content

Όταν οι εταιρίες περνάνε το όριο της βλακείας...

neuromancer

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Στην ψύκτρα...! Βασικά νόμιζα ότι είναι μια που είδα τελευταία πάλι από Cebit που είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη (με 10 heatpipes σε U σχήμα) αλλά μάλλον έκανα λάθος - ψάχνω να τη βρω αλλά ακόμη τίποτε. Anyway, ακόμη και αυτή της φωτό (και πολλές άλλες που έχουμε ποστάρει κατά καιρούς) νομίζω ταιριάζουν με τον τίτλο.

Προφανώς στην ψύκτρα

Προφανώς και δεν έχει δει το "τέρας" ακόμα

χμμμμ!! Δεν νομίζω να είναι πιο μεγάλη. Λόγω διαφορετικού σχήματος πρέπει να συγκρίνουμε βάρος και όγκο που καταλαμβάνει. Είναι κι αυτή στην ίδια κατηγορία νομίζω.

EDIT:

Πάντως αυτό το κόλπο με τα thumbnails που zoomάρουν είναι όλα τα λεφτά!

- Ρε παιδιά τι να βάλω? Αερόψυξη ή υδρόψυξη?

- Τι ακριβώς ψάχνεις?

- Ε κάτι extreme για... extreme(!) overclocking!!!

- Ε τότε..... αερόψυξη!

:hehe: Απλά τα παλικάρια μαλώνανε για το πια είναι πιο θηρίο..και είπα να τους σταματήσω απο τον "συναγωνισμό" τους :hehe:

Αν δε βαλεις μια "σκαλωσια" απο την αλλη μερια να κραταει κοντρα,θα φυγει το socket απο το βαρος

@ gorilakos

Έλα στα "Γοριλάκια" στην Τούμπα (γυράδικο) να σε κεράσω τόσα σουβλάκια όσα χωράει η ψύκτρα-ψησταριά που μας έδειξες.

:hehe:

Απ'ότι έχω δεί...αυτή η ψύκτρα έχει 2 πλαστικά ποδαράκια με τελειώματα σιλικόνης που ακουμπάνε στην μητρική για να είναι σε ευθεία..

Αν δε βαλεις μια "σκαλωσια" απο την αλλη μερια να κραταει κοντρα,θα φυγει το socket απο το βαρος

Δεν νομίζω, αυτό το cooler ειναι κατασκευασμενο για να μπαινει σε οριζοντια μητρική,

έτσι ώστε όταν αναπτυσει full στροφες ο έλικας να σηκώνεται στον αέρα η μητρική, και

να κλοκαρει καλυτερα. Το καλοκαιρι κανει και ισκιο σε όλη την m/b.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.