Jump to content

το P35 παίρνει 45nm επεξεργαστές;

jsmith6

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να βάλω έναν 8200 (ή 8400) πάνω σε ένα chipset P35. Όλες οι συσκεβασίες των mobo που βλέπω λένε οτι μπορούν να πάρουν 45nm επεξεργαστές. Επίσης βλέπω στην Wikipedia να λέει πως όντως το P35 παίρνει 45nm επεξεργαστές. Θέλω όμως να ακούσω την δική σας εμπειρία με το θέμα (έχω κάνει κοτσάνες στο παρελθόν επιδή είδα απλά τα stick-άκια στο κουτί και η Wikipedia δεν λέει πάντα τα γεγονότα).

Ίσως το κατάστημα μπορεί να το αναλάβει να κάνει upgrade το BIOS αλλά θα ήθελα εξ'αρχής να ξέρω αν θα χρειαστεί.

Οπότε, το P35 παίρνει 45nm επεξεργαστές; Ή μήπως δεν είναι όλα τα P35 το ίδιο και είναι θέμα κατασκευαστή; (π.χ. Asus, Gigabyte)

Παίρνει παίρνει...:p

Στη χειρότερη να χρειαστεί bios update,πάντως σε DS4 και P5k που έχω βάλει,δεν χρειάστηκε..

Εγω που ειχα την GA-P35C-DS3R με ενα απλο BIOS UPDATE υποστιριζε τους 45nm.

και τα 965 το ιδιο,

νομιζω, χωρις να το λεω με σιγουρια, μερικες υλοποιησεις με 945 (asrock) υποστηριζουν και αυτες.

Αnyway το p35 υποστηριζει κανονικοτατα Penryn.

σε abit ip35 pro?

Με το bios 14 παίζει . Αλλα με λάθος θερμοκράσιες . Εγώ έχω το bios 16 beta ... Μια χαρά παίζει

Θα πρέπει να κάνω upgrade το BIOS για να παίξει ο 8400/8200; Ή δεν είναι πλέον απαρέτητο στις σημερινές φουρνιές;

Ξέρω πως δεν είναι τίποτα το BIOS update, το έχω κάνει μία φορά, αλλά θέλω να το αποφύγω αν γίνεται. Ακόμα και αν το αναλαμβάνει πλήρως το κατάστημα.

Kαλύτερα να έχεις το τελευταίο official περασμένο και αν δεν έχεις π.χ. προηγούμενης γενιάς επεξεργαστή Ε6χχ,Ε4χχ,Ε2χχ κλπ... καλύτερα να στο κάνει το μαγαζί.

Κοίτα τι bios έχεις . Πήγαινε στο site της κατασκευάστριας και δες αν το bios που φοράς παίζει.Απλό

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αφήστε με να εξηγήσω τι ακριβώς σκεύτομαι.

Kαλύτερα να έχεις το τελευταίο official περασμένο και αν δεν έχεις π.χ. προηγούμενης γενιάς επεξεργαστή Ε6χχ,Ε4χχ,Ε2χχ κλπ... καλύτερα να στο κάνει το μαγαζί.
Κοίτα τι bios έχεις . Πήγαινε στο site της κατασκευάστριας και δες αν το bios που φοράς παίζει.Απλό

Επειδή δεν έχω επεξεργαστή που να κολάει πάνω σε αυτό το mobo*, και θέλω να αποφύγω να εμπλέξω το μαγαζί (εκτώς από μερικές εξαιρέσεις τα μαγαζιά κάνουν τσαπατσούλικη δουλειά --και ενοώ το πρόχειρο μοντάρισμα που θα κάνουν για το πέρασμα του BIOS, όχι το ίδιο το πέρασμα του BIOS) ήθελα να μάθω αν πλέον τα BIOSes που έρχονται με το P35 υποστιρίζουν 45nm out of the box, δίχως BIOS upgrade.

Οπότε μάλλον θα πάρω την DS4 ή P5k που όπως είπε ο ReaperX πλέον δεν χρειάζονται BIOS upgrade, ή θα τσιμπίσω ένα mobo με X38 όπου σίγουρα παίρνει 45nm.

ReaperX, ποιά P5K ενοείς; Την "σκέτη" P5K; Υπάρχει η P5K, P5KC, P5K-VM, P5K Premium WiFi-AP. Επίσης, βλέπω αρκετές mobo που λένε DS4 εδώ. Ποιά από αυτές δεν χρειάστηκε BIOS upgrade;

Καλό θα ήτανε αν μπορούσα να είχα και double BIOS, αλλά αυτό είναι για το μέλλον.

*Υ.Γ.: μήπως ο Pentium4 1.5GHz κολάει πάνω σε αυτή την mobo; Ίσα-ίσα για να κάνω το upgrade αν χρειαστεί.

αα οχι ...ουτε με σφαιρες...νομιζω χρειαζεσαι μια αναδομηση γνωσης.. no offense

το οποιο 775, δεν κανει με το 423 ή 478 socket του P4.

ΜΑν, μην μπλεκεσαι, τα πραγματα ειναι απλα.

1.Παρε τωρα ενα p35 αν δεν θελεις να δωσεις λεφτα και οοοταν ειναι για αναβαθμιση πας σε nehalem.

2.Αν θελεις το maximum απο klocks πας σε χ48 με ddr3

.

Οταν αποφασισεις τι chipset θελεις, τοτε κοιτας ποια υλοποιηση καλυπτει τις αναγκες σου.

εδιτ> μην σε φοβιζει το bios, πλεον ειναι υποθεση 3 κλικ :)

ReaperX, ποιά P5K ενοείς; Την "σκέτη" P5K; Υπάρχει η P5K, P5KC, P5K-VM, P5K Premium WiFi-AP. Επίσης, βλέπω αρκετές mobo που λένε DS4 εδώ. Ποιά από αυτές δεν χρειάστηκε BIOS upgrade;

P5K

P35DS4

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.