mavelgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2008 Χαιρετω Παιδια Υπαρχει μηπως κάποιος οδηγος για τον τροπο με τον οποιο θα μπορω να κατεβαζω αρχεια απο το Rapidshare με το Get Right (Εχω Premium Account) Εφαγα τον κοσμο στο Menu του Get Right αλλα ακρη δεν εχω βρει Εχω την Version 6.3c Ευχαριστω Πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Γιατί δεν βάζεις το RapGet? Έχει και επιλογή για να βάλεις τον κωδικό σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Μάρτιος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Μπορεις να βαλεις και το flashget ειναι πολυ καλο και με πολλες επιλογες Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Re-Get το καλυτερο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάρτιος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 http://rapidshare.com/rsm.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavelgr Μάρτιος 11, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Ελεγα να τα εχω ολα μαζεμενα σε εναν DL manager και το RSM και το RapGet ειναι οντως πολυ καλα και τα ειχα ήδη Περισσοτερο για συμμαζεμα το θελω αν υπαρχουν οδηγιες καπου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Internet Download Manager ....και θα με θυμηθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάρτιος 21, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 flashget και απο μενα.....................καλυτερο απο raget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 21, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Flashget.μπηκε χθες.θα μεινει για καιρο.το RSM ειναι για γελια.ολο faults ,errors διπλοκατευασματα και σπαταλημενο bandwith. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.