TheoV Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2008 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα το συστημα της υπογραφης.Μετα απο την αφαιρεση του phase απο την μητρικη(abit ip35 pro)και αφου αφαιρεσα τις μονωσεις (μπροστα-πισω )ειπα να βαλω αερακι για να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια αφου μου χε παρε τα αυτιαΕβαλα την αεροψυκτρα επανω τα συνδεσα ολα τροφοδοσιες σκληρους και τα λοιπα και οταν τον ανοιγω μου βγαζει ερρορ 90 και μετα κλεινει μονο του,στα καπακια ανοιγει ξανα ερρορ 90 και παει λεγοντας τι μπορει να παιζει.ακομη στην cpu ειχα βαλει βαζελινη και την ζεστανα με ενα πιστολακι και μετα την αφαιρεσα με μια σκουπα.Τι να χει συμβει να τα φτησε η abiτ γιατι γενικα απο οτι εχω δει κανει παιχνιδια μετα απο phase.Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Βρε κόλλημα με την βαζελίνη πια.Δε μου λές.Το socket το καθάρισες κα8ολου?Clear Cmos Έκανες?Αν πάλι δεν..δοκίμασε να κάνεις hotflash το bioschip σε κάποιον που μένει κοντά σου και έχει ip-35 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Μάρτιος 9, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 φιλε μου αυτο με βαζελινη ειδα να το προτεινουν και σε αλλα σαιτ και ειπα να δοκιμασω για ασφαλεια .οσον αφορα το σοκετ το καθαρισα αλλα υπαρχει κανενας συγκεκριμενος τροπος.Παροτι αφαιρεσα την βαζελινη οταν πιεζω την cpu και την ξαναβγαζω βρισκω παλι υπολειματα.Μπορω να κανω κατι για αυτο.Θα αφαιρεσω την μπαταρια και θα την αφησω κανα 10ωρο μπας και ξελαμπικαρει και αυτη και εγω.Τεσπα ευχαριστω για την βοηθεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Βαζελίνη δεν χρειάζεται να βάζεις...η βαζελίνη λέγεται αλλιώς..η μόνωση του τεμπέλη.Δές και εδώ τι σημαίνουν τα error codeshttp://www.abit.com.tw/faq/code.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 και ποια είναι καλύτερη μόνωση?και εγώ για βαζελίνη ήξερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 9, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 H καλύτερη μόνωση είναι η προσεκτική μόνωση.Τίποτα περισσότερο τίποτα λίγοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 θα μας κουζουλάνεις.... πες τίποτα παραπάνω και έχω ένα phase και κάθετεγιατί δεν έχω κανένα να μου δείξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 γιατί?? ειδικά για ss τόσα χρόνια δεν έβαλα ποτέ τπτ στο σόκετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 9, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 δηλαδή ο σωστός τρόπος για phase έως και -40-50 ποιος είναι?μόνο armaflex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 10, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Το armaflex ειναι αρκετο για SS . Υπαρχουν παρα πολλοι οδηγοι στο XS . Και μαλιστα προσφατοι (και παλαιοτερα sticky) . Δες στο subforum του XS (vapor & phase change) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 10, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 ...οπως λενε και τα παιδια για ss δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο armaflex γυρω απο το σοκετ και bench ..τωρα φιλε για το προβλημα σου με την abit επειδη παιζω και γω με ενα x38 το κολλημα με το error 90 το εχω φαει πολλες φορες και συνηθως ηταν μετα απο αποτομες αλλαγες ψυξης/hardware και εχει να κανει με το οτι θελει πριν την αναψεις να κανεις ενα καλο cmos αλλιως τρωει αυτο το κολλημα. Αν δεν ξεκολλησει με cmos δοκιμασε να βαλεις αλλη ram και επισης να βγαλεις-βαλεις cpu...καλη τυχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.