Jump to content

Best freeware antivirus ?

iparout

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Διλάβασα το στίκυ για τα φρεε προγράμματα και ήθελα να μάθω ποιο από τα αντιβαιρους προτείνετε ως το καλύτερο από αυτά.

Ευχαριστώ πολύ !

το avg είναι πολύ ευαίσθητο imho και βαράει χωρίς να πρέπει μερικές φορές... avast προτιμώ... (από τα Free πάντα...)

Avast κι από μένα, ποτέ δεν με απογοήτευσε!

Ακόμα και με Kaspersky και NOD δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος :)

(Δεν μιλάω μόνο για τον παράγοντα definitions, υπάρχουν κι άλλα πράγματα)

AVG κΑΙ απο μενα...αλλα θα κανω και μια δοκιμη στο avast τωρα που το αναφερατε

Εχω πιασει λαπτοπ φιλου στα χερια μου με avast και διαφορα προβληματα. Του εβαλα avg, εκανα ενα clean και τελος...

Απο τοτε το θεωρω πολυ :fist:

Προσωπικα με nod32 3.0 ειμαι... αλλα βγαινω :OT:

Σε όλα τα μηνύματά του χρησιμοποιεί αρκτικόλεξα, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω τίποτα..:giveup:

AVG και Avast που έχω δοκιμάσει μια χαρά με έχουν καλύψει ως τώρα. Το κουφό - τουλάχιστον για κουφό μιάζει - με το AVG όταν μου πέταξε μήνυμα και trojan στο τελευταίο cpu-z κατεβασμένο από το official site!

Το AVAST γίνεται περίπλοκο αν θες να το εγκαταστήσεις σε περισσότερα του ενός PC. Δοκίμασα το AVG και φαίνεται καλό...

Αν τώρα ήθελα free antivirus που να παρέχει προστασία κι από spyware, adware και worms, ποιο θα προτείνατε ? Ή μήπως ζητάω πολλά ?

Το AVAST γίνεται περίπλοκο αν θες να το εγκαταστήσεις σε περισσότερα του ενός PC. Δοκίμασα το AVG και φαίνεται καλό...

Αν τώρα ήθελα free antivirus που να παρέχει προστασία κι από spyware, adware και worms, ποιο θα προτείνατε ? Ή μήπως ζητάω πολλά ?

για ads+spyware σκετα προτεινω Spybot S&D ...συχνοτατες αναβαθμισεις +παναλαφρο+κανει δουλεια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.