Jump to content

Προβλημα με mozilla.....

ennia

Recommended Posts

άνοιξε σε ένα tab το link about:config και στο filter γράχε τη λέξη cookie και paste τα αποτελέσματα να συγκρίνουμε...

κάνε το ίδιο και για με filter passw...

βοηθας λιγο..... πως θα το κανω αυτο?:giveup:

η διευθυνση που θα γράψεις στο address bar θα είναι : "about:config"

όταν φορτώσει σου βγάζει όλα τα configuration settings του firefox και έχει ένα filter bar που γράφεις μιά λέξη και σου φιλτράρει να βλέπεις μόνο τα settings που περιέχουν τη λέξη...κάνε μία φορά filter με τη λέξη cookie και μια με τη λέξη passw....

ιδια ειναι με τα δικά μου settings...

τσέκαρε σε όλο το about:config μήπως βρείς κάτι σχετικό με signon,formfill ή τεσπα κάποιο setting που να δηλώνει το όνομά του κάτι σχετικό...

τα add-ons μήπως να τα έκανες uninstall όλα και όχι disable για δοκιμή?

το ξέρω πως είναι μανούρα μεγάλη αν τα ξαναβάζεις ένα ένα, αλλά..

σημερα μπηκα σε σελιδες που δεν μπορουσα να μπω πριν χωρις να κανω κατι το ιδιαιτερο. ειχα απενεργοποιησει ολα τα προσθετα εδω και 2-3 μερες και δεν μπορουσα να μπω σε σελιδες. τωρα μπαινω κανονικα. θα ενεργοποιω τα προσθετα ενα-ενα ετσι ωστε να δω πιο μου την εκανε (απο αοτι φαινεται το προβλημα ηταν στα προσθετα) καο θα το ποσταρω.

Ευχαριστω οσους βοηθησαν................:clap::clap::clap::clap::clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.