Jump to content

Προβλημα με mozilla.....

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια εχω προβλημα με το mozilla. εδω και μερικες μερες δεν κραταει τα cookies. π.χ. θελω να μπω στο thelab.gr καθε φορα ζηταει κωδικο και ας παταω απομνημονευση. σε αλλα site μπαινω στην αρχικη κανονικα βαζω το κωδικο και μετα πατοντας enter, βγαζει προβλημα φορτωσης σελιδας.

Τι μπορει να φταιει? ;)

αυτο εχω και εγω. τωρα ειμαι με explorer γιτι ο mozilla δεν μου ανοιγε την εικονα που εστειλες. επισης τωρα δεν ανοιγει και αλλες σελιδες.

Ποια εκδοση εχεις ??

Εγω εχω την 2.0.0.12 και ολα οκ !!

και εγω αυτην εχω αλλα αντιμετοπιζω εδω και μια βδομαδα μεγαλο προβλημα. σε οποιοδηποτε site μπαινει μονο στην αρχικη σελ. μετα μου πεταει το προβλημα φορτωσεις σελιδας. και απο σημερα δεν μπαινει και ο explorer σε καμια σελ. εχω τρελαθει.

το συστημα ειναι πεντακαθαρο.δεν εχει τιποτα. αλλα το προβλημα συνεχιζεται. δεν ξερω γιατι ομως....................

• 2 weeks later...

uninstall/re-install.

Ειναι πολυ πιθανο να εχει φαει καπου κολλημα ο φιφης κια ετσι να λυθει...δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις..;)

hayabusa@: uninstall/re-install εχω κανει αλλα παλι τα ιδια. δεν ειδα διαφορα.

ΓιαγκΤ@: ολα τα προσθετα? παιζει καποιο ρολο αυτο.?

τα προσθετα τα απενεργοποιησα ολα αλλα παλι τα ιδια. δεν αλλαξε κατι.

beta 3 εννοεις το service pack 3?

εβαλα και την bete 3 αλλα τιποτα... κατι που παρατηρησα ειναι οτι δεν κρατααει τα cookies απο ολες τις σελ. σχεδον... καθε φορα που προσπαθω να μπω στο lab ζηταει επανω δεξια κωδικο για να μπορεσω να κανω καποιο ποστ. πριν το προβλημα εμπαινα κανονικα και εδω και σε αλλα site χωρις να χρειαζεται καθε φορα να βαζω κωδικο.

άνοιξε σε ένα tab το link about:config και στο filter γράχε τη λέξη cookie και paste τα αποτελέσματα να συγκρίνουμε...

κάνε το ίδιο και για με filter passw...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.