Jump to content

Νερο .. αθορυβο σχετικα...αλλα κ με normal αποδωση ???

paparoach

Recommended Posts

Εσυ Νικολα απλα δεν την παλευεις ... :hehe:

Αμα βαλεις πολυ καλη αεροψυξη και ενα μεγαλο κουτι σαν το stacker θα εισαι αρχοντας.

Για καλη υδροψυξη (αποδοτικη και silent) πρεπει να βαλεις λιγο βαθια το χερι στην τσεπη

Αλλωστε με τοσους σκληρους και τοσο encoding οπως ειπωθηκε και απο αλλους, αποκλειεται να εισαι αθορυβος

μπα...με τοσους σκληρους και αρκετα ζεστο δωματιο που εχω,δεν θα την παλεψω το καλοκαιρι με αεροψυξη.θα αναγκαζομαι να κλεινω το πισι...

για καλη υδροψηξη δεν εχω προβλημα να πληρωσω το κατι παραπανω...μεχρι 250 βασικα...μια χαρα αθορυβο ειναι κ τωρα...αλλα τα ανεμιστηρια ειναι τερμα κατω οταν δεν κανει encoding...αλλα οταν κανει ....εχει μπολικο θορυβο ..πικρα..ναι για ψυγειο εξω απο το κουτι μπορω κ γω ευκολα...απλα δεν εχω ασχοληθει με το θεμα..οποτε κανα link ψαχνω.. κ κανα help...γιατι ηδη αυτες τις μερες που ζεσταθηκε ο καιρος..ζεσταθηκε κ το πισι ....και εγω...!αρα το καλοκαιρι θα καιγομαι απλα .... !

BTW κουτι δεν θελω να αλλαξω...το θεωρω λιγο χασιμο χρηματων..δεν το πληρωσα κ λιγο αυτο ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.