paparoach Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2008 Γεια σας... . Εχω ενα q6600 ... και μια 8800 GTS 640 MB.. (xfx νομιζω ... ) .. σε αναλυση 1920χ1200 Τωρα που σιγα σιγα ζεσταινει ο καιρος..λεω... ή να βαλω Air Condition στο δωματιο ... ή υδροψυξη στο pc... λογικα το 2ο... Το pc ειναι 24h/day ανοιχτο ... και τρωει σκισιμο .. ελεω HD encoding.....για πολλες ωρεσ συνεχομενα ....(15-30 ωρες..). οποτε μια λυση για να πεσουν οι θερμοκρασιες υπαρχουν ... το θεμα το θελω λιγο silence... τωρα οι θερμοκρασιες ειναι gpu= 52-58 ... , cpu =42-56 σε full load.. gpu σε full load παει 75 + ... κουτι ειναι το VERO (octabit i think)... και επειδη ειναι γεματο με σκληρους, δεν χωραει ψυγειο μεσα...αλλα πισω απο gpu στο πατωμα παει μια χαρα...οποτε δεν παιζει τετοιο θεμα χωρου ... εχει κανεις να προτεινει κατι ? απο λεφτα...up to 200 .... νομιζω ειναι καλα για OC οταν μπει νερακι θα φαει ενα pushαρισμα...αλλα οχι τπτ τρομερο και φοβερο ...αντε μπας κ ανεβουμε κανα fps στα encodins ... (αλλα για αυτο θα ρωτησω αργοτερα με την ωρα του .. ) Ευχαριστω ! Edit : Τωρα θυμηθηκα οτι το ψυγειο κ αντλια χωρανε στο κουτι ΑΝ υποθεσουμε οτι επαρκουν 3 θεσεις 5.25"...uh??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Παρε air condition και θα δροσιζεσαι και θα εχεις αρκετα κρυο pc (μου εχει τυχει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάρτιος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Παρε air condition και θα δροσιζεσαι και θα εχεις αρκετα κρυο pc (μου εχει τυχει). δεν παιζει ..δεν βλεπεις πως μας τα κανει τσουρεκια η δεη ? θελω λιγοτερη καταναλωση .... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52 Μάρτιος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Με τι ακριβως encoding ασχολεισε ? .mkv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Ε,τι αλλο; Μας τα πες ολα εκτος του τι ψηξη εχει το συστημα τωρα και ποσο θορυβο κανει... Με τοσους δισκους να γραφουν/διαβαζουν για ωρες μεσα στο κουτι μη περιμενεις ισυχια με w/c. Ο μονος λογος να βαλεις ειναι να ανεβασεις τον 6600 να δεις εως και πολυ καλυτερους χρονους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52 Μάρτιος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Και 'γω με 17+ δισκους ειμαι και πανω απο 10TB και εχω τις ιδιες ανησυχιες γι'αυτο μου κεντρισε το post το ενδιαφερον.... με quad στα 2,61 με αερα (zalman) μια 3870 και 4gb (corsair) ram καθως το μηχανακι ειναι και srv και σηκωνει 7 vm με υπηρεσιες. Fun του HD και των δυκτιων και εγω απο τους παλιους. :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάρτιος 8, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Ε,τι αλλο;Μας τα πες ολα εκτος του τι ψηξη εχει το συστημα τωρα και ποσο θορυβο κανει... Με τοσους δισκους να γραφουν/διαβαζουν για ωρες μεσα στο κουτι μη περιμενεις ισυχια με w/c. Ο μονος λογος να βαλεις ειναι να ανεβασεις τον 6600 να δεις εως και πολυ καλυτερους χρονους. α) ε ναι ... .mkv... τι αλλο ? σαν πηγη mpeg κ ts.... τωρα μαθαινω κ Bluray με L4.1 . anyway, τωρα εχω αερα ....εχω βαλει και μια αλλη ψυκτρα στο cpu..αλλα το καλοκαιρι..αμα κανω encoding ,θα παει στους 60.. και θα πεθανω μεσα στο δωματιο ... ^^..τωρα κανει αρκετο ...δεν ξερω απο που..αλλα μαλλον gpu..εχω ενα 12αρι εισοδο, αθορυβο 1200 rpm ...ή εστω αρκετα ησυχο.cpu ενα 8αρι...αλλα οταν δεν το πιεζω,το εχω στισ 1400 rpm..και εξοδο ενα 12αρι ...στα χαλαρα ειναι 800rpm και δεν το καταλαβαινεις...στα δυσκολο παει 2Κ .. και απουγεται 2 δωματια πιο διπλα..αλλα κανει δουλεια το ατιμο.το τροφοδοτικο εχει ενα 14αρι super silent...το gpu μαλλον βγαζει τον θορυβο. βσκ δεν με νοιαζει τοσο η ησυχια..με 4 σκληρους μεσα και αλλους 3 εξωτερικους 24/7 ,δεν περιμενω και πολλα.. απλα θελω να κρυωσει το πισι γιατι το καλοκαιρι θα μου βγει η πιστη με τις ζεστες.. τωρα για το ανεβασμα...θα γινει...αλλα οχι τωρα...θα περιμενω το νερακι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάρτιος 18, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 τελικα μπορει να βοηθησει καποιος σε οτιδηποτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάρτιος 19, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Και εγώ τότε έβαζα μεγάλο ανεμιστήρα δωματίου να φυσάει το pc. Δεν άντεχα όμως τόσο θόρυβο. Έβαλα υδρόψυξη και τον θόρυβο ίσα που τον ακούω και έχω και καλές θερμοκρασίες. Δεν ξαναγυρίζω σε αερόψυξη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 19, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 με αυτό το κουτί δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...θέλεις να ψύξεις cpu-gpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάρτιος 19, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Και εμένα επειδή δεν χορούσε μέσα έφτιαξα ένα ωραιότατο μικρό κουτάκι που έβαλα μέσα το ψυγείο την αντλία και το τανκ και έχει τέλεια ροή αέρα στο ψυγείο και όλη η σκόνη μαζεύεται εκεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάρτιος 19, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Και εμένα επειδή δεν χορούσε μέσα έφτιαξα ένα ωραιότατο μικρό κουτάκι που έβαλα μέσα το ψυγείο την αντλία και το τανκ και έχει τέλεια ροή αέρα στο ψυγείο και όλη η σκόνη μαζεύεται εκεί.. ο μονος χωρος μεσα στο πισι ειναι κατω απο καρτα γραφικων ... και πανω απο το dvd... εκει εχω 3 5.25" κενες..κατι βολευει...αλλιως οτι περισσευει παει εξω..δεν με πειραζει... με αυτό το κουτί δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...θέλεις να ψύξεις cpu-gpu? ναι cpu kai gpu θελω... δλδ δεν θελω τπτ υπερβολικο κ τετοια...δεν θα το ανεβασω πολυ ..γιατι προεχει η σταθεροτητα ...σε ενα encode 30-40 ωρων .... θα πεθανει ... κατι συγγεκριμενω σαν προταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 19, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 κατ 'εμέ πρέπει να αλλάξεις κουτί... χτύπα το stacker από το πλαίσιο με 130 ευρώ είναι ζάχαρη...τώρα πιάνουν τα χέρια σου για να κόψεις το κουτί για τριπλό ψυγείο ή θα βάλεις διπλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 19, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Aχμμμ... 99 πλέον το stackerάκι το παλιό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 20, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Aχμμμ... 99 πλέον το stackerάκι το παλιό! αμαν, τώρα το είδα, και είναι και το μαύρο... καλά εμένα περιμένουν να αγοράσω για να τα ρίξουν? 99 ευρώ είναι αχτύπητο... και κατ' εμέ καλύτερο από το καινούριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 20, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 +1νεο ειναι καγκουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάρτιος 21, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 κατ 'εμέ πρέπει να αλλάξεις κουτί... χτύπα το stacker από το πλαίσιο με 130 ευρώ είναι ζάχαρη...τώρα πιάνουν τα χέρια σου για να κόψεις το κουτί για τριπλό ψυγείο ή θα βάλεις διπλό? +1νεο ειναι καγκουρια δεν γινεται να βλαλω το ψυγειο εξω,απο την gpu διπλα ? με 100 ευρο ...παω για σκληρο ..οχι για κουτι ... btw ναι τα χερια μου καλα πανε..δεν παιζει θεμα με αυτο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 13, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Μπα δεν παίζει να βοηθάει κανείς ε ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 13, 2008 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 ....αχμμ..... δες τι έχω κάνει εγώ.... για το ψυγείο λέω... έξω απο το κουτί...κάτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Απρίλιος 13, 2008 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Εσυ Νικολα απλα δεν την παλευεις ... Αμα βαλεις πολυ καλη αεροψυξη και ενα μεγαλο κουτι σαν το stacker θα εισαι αρχοντας. Για καλη υδροψυξη (αποδοτικη και silent) πρεπει να βαλεις λιγο βαθια το χερι στην τσεπη Αλλωστε με τοσους σκληρους και τοσο encoding οπως ειπωθηκε και απο αλλους, αποκλειεται να εισαι αθορυβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.