Jump to content

Press <ESC> to boot

georgeks78

Recommended Posts

Καλησπέρα,

το πρόβλημα εμφανίζεται στον Η/Υ της αδερφής μου.

Ηθελε να κάνει φορματ και μολις γυρισα απο τη δουλειά μου λέει οτί της εμφανίζεται συνέχεια η αρχική οθονη setup οταν κάνουμε boot από το cd.

>Boot Από CD

>Αρχίζει setup

>Διαλέγει δίσκο, φορματ, copy files και μετα επανεκίνηση.

Εδώ αντί να δει τα αρχεία που αντέγραψε στο δίσκο και να προχωρήσει στο setup, εμφανίζει το μύνημα "press <ESC> to boot" και μετράει αντίστροφα για 10 δευτερόλεπτα. Μετα κανει επανεκίνηση και ξαναξεκινάει το setup απο το CD.

Εαν βγάλω το Cd ή αλλάξω το boot order ή τελοσπάντων οτιδήποτε άλλο κάνω, κάνει loop rr επ' άπειρον.

Το μηχάνημα:

Intel Core 2 Duo 6650 (αν θυμάμαι καλα)

Asus P5K mobo

Nvidia 7950GT

320 GB Seagate SATA2

2GB DDR2

Στην αρχή οταν είδα rr σκεφτηκα το τροφοδοτικό, αλλά δεν είναι.

Μετά επαιξα με τις ρυθμίσεις στο bios και έκανα και load defaults αλλά δεν είναι.

Εκανα Bios Update αλλα δεν βοηθησε.

Δοκιμασα με EIDE δίσκο αλλα πάλι το ίδιο.

Έκανα BIOS ρεσετ αλλα δεν βοηθησε.

Εψαξα στο Ιντερνετ αλλά τίποτα

Μόνο να το ξηλώσω όλο μου χει μείνει αλλά και πάλι δε νομίζω να ωφελήσει.

Εαν κάποιος έχει καποια ιδέα για το τι κάνω λάθος ή κάτι αλλο να προτείνει παρακαλω ας το πει γιατι εκτός απ το οτι εχω σπασει το κεφαλι μου με αυτο εχω και την αδερφη να με πριζει ανα μιση ώρα......

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βγάλε ΟΛΟΥΣ τους δίσκους από πάνω και άσε ΜΟΝΟ τον δισκο στον οποίο θα γίνει η εγκατασταση.

Ξεκίνα την εγκατάσταση από την αρχη.

Αφού τελειώσει η εγκατάστασει και μπεις Win και δείς ότι παίζει ΟΚ, shutdown, βάζεις και τους άλλους δίσκους επάνω και από ΒΙΟς φτιάχνεις το ΒΟΟΤ-order.

Βγάλε ΟΛΟΥΣ τους δίσκους από πάνω και άσε ΜΟΝΟ τον δισκο στον οποίο θα γίνει η εγκατασταση.

Ξεκίνα την εγκατάσταση από την αρχη.

Αφού τελειώσει η εγκατάστασει και μπεις Win και δείς ότι παίζει ΟΚ, shutdown, βάζεις και τους άλλους δίσκους επάνω και από ΒΙΟς φτιάχνεις το ΒΟΟΤ-order.

Το δοκίμασα ήδη αλλά τα ίδια.

To "Press ESC to boot" εμφανίζεται επειδή έχεις απενεργοποιημένο το Quick boot, αν δεν κάνω λάθος...

Θα το δοκιμάσω πάλι, αλλά εκανα load defaults, bios update & bios reset και δεν έγινε τίποτα, δεν το απενεργοποιούσα κάθε φορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.