Wizard! Μάρτιος 7, 2008 Author #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Ελα ρε wizard, την ημερα της γιορτης μου!! Πολύχρονος! :fun: Τι γιορτή είναι σήμερα? Εdit: Άργησα, αλλά με λίγη fragmoβοήθεια το έπιασα.... Σπύρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 7, 2008 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Ki μια του το αναφέραμε: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 7, 2008 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Πολύ μοιρολατρικό... Για να φτάσεις να γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο, ίσως πρέπει να είσαι έτοιμος, για να ετοιμαστείς όμως, πρέπει να αποκτήσεις εμπειρίες. Πως θα το κάνεις αν δεν τριφτείς? Δε μιλάμε να αλλάζεις κάθε βράδυ, αλλά να αποκτήσεις εμπειρίες, άποψη.Είναι σα να λέμε, εγώ δεν οδηγώ, γιατί μόνο η Ferrari με ικανοποιεί 100%. 1. Πως το ξέρεις αφού δεν έχεις οδηγήσει άλλα? 2. Όταν καταφέρεις και την πάρεις, τι θα την κάνεις? Μάλλον δε θα έχεις την εμπειρία να την ευχαριστηθείς Δεν αναφέρθηκα στο τι πρέπει να κάνεις μέχρι να βρεις τον ιδανικό σύντροφο, αλλά στο ότι θα το καταλάβεις όταν γίνει και τότε δεν θα χρειάζεσαι ατάκες ή άλλα παρόμοια κόλπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Μάρτιος 7, 2008 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 fotme δεν ειπα οτι σε 5 λεπτα θα την μπιπ! Αλλα αν σε 5 λεπτα δεν εχεις δει αυτο που θες τοτε επομενη!Και ναι ετσι απλα ειναι, καθε βραδυ αυτο βλεπω, δεν υπαρχει πλεον ανταγωνισμος οι μισοι ειναι gay και οι αλλοι μισοι ντρεπονται να μιλησουν στο διπλανο τους. Αν εχεις τα κοτσια να μιλησεις (σαν ανθρωπος και οχι σαν γαμικουλας) τοτε εχεις κερδισει το 70% του παιχνιδιου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Μάρτιος 7, 2008 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Διάβασα όλο το thread δεν γλιτώνει η άτιμη, πάω στην κουζίνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 7, 2008 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 καλο το σεξ καλα τα one night stands αλλα οπως και να το κανουμε χρειαζεσαι εναν ανθρωπο που να σε σεβεται και σε αγαπαει ωστε να μοιραζεσαι τη ζωη σου και να περνας καλα.Ολοι εχουμε φασωθει με γκομενες που μετα απο καιρο και χρονια λεμε περασμενα ξεχασμενα και θεωρουμαστε φιλοι και ουτε καν αναφερομαστε στα παλια γεγονοτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 7, 2008 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Πολύ μοιρολατρικό... Για να φτάσεις να γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο, ίσως πρέπει να είσαι έτοιμος, για να ετοιμαστείς όμως, πρέπει να αποκτήσεις εμπειρίες. Πως θα το κάνεις αν δεν τριφτείς? Δε μιλάμε να αλλάζεις κάθε βράδυ, αλλά να αποκτήσεις εμπειρίες, άποψη.Είναι σα να λέμε, εγώ δεν οδηγώ, γιατί μόνο η Ferrari με ικανοποιεί 100%. 1. Πως το ξέρεις αφού δεν έχεις οδηγήσει άλλα? 2. Όταν καταφέρεις και την πάρεις, τι θα την κάνεις? Μάλλον δε θα έχεις την εμπειρία να την ευχαριστηθείς μα με αυτή τη λογική αν περάσει απο μπροστά σου "η γυναίκα της ζωής σου" και κάτσεις να σκεφτείς αμα είσαι έτοιμος και άμα έχεις περάσει αρκετά καλα ώστε να την "κυνηγήσεις" πάει το έχασες!. και ναι όταν την "πάρεις" θα την ευχαριστηθείς (και αυτή το ίδιο) περισσότερο αν ΔΕΝ είσαι και ο πλέον έμπειρος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 7, 2008 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Και ναι ετσι απλα ειναι, καθε βραδυ αυτο βλεπω, δεν υπαρχει πλεον ανταγωνισμος οι μισοι ειναι gay και οι αλλοι μισοι ντρεπονται να μιλησουν στο διπλανο τους. Αν εχεις τα κοτσια να μιλησεις (σαν ανθρωπος και οχι σαν γαμικουλας) τοτε εχεις κερδισει το 70% του παιχνιδιου! σωστός . Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 7, 2008 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Οι Γάλλοι δημιούργησαν την αγάπη για να δώσουν ένα πολιτισμένο πρόσωπο στο σεξ. Αυτό μόνο. Λουλούδια, αγάπες και αρώματα δεν υπάρχουν. Αυτό που στη τελική μετράει είναι η συμβατική συμβίωση και πως θα μπορέσεις να την πετύχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάρτιος 7, 2008 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Οι Γάλλοι δημιούργησαν την αγάπη για να δώσουν ένα πολιτισμένο πρόσωπο στο σεξ. Αυτό μόνο. Λουλούδια, αγάπες και αρώματα δεν υπάρχουν. Αυτό που στη τελική μετράει είναι η συμβατική συμβίωση και πως θα μπορέσεις να την πετύχεις. Aυτα παιδι μου τα λενε οι κομμουνιστες.. Ελληνες δημιουργησαν την αγαπη.. Συμφωνω για τα λουλουδια και τα αρωματα αλλα αν στο τελος μενει η "συμβατικη συμβιωση" καλυτερα να την πεσουμε στο φαι και στα pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Μάρτιος 8, 2008 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 wizard άμα έχει και αυτή όμως ωραίες φίλες ούτε εσένα σε χαλάει να κάνετε παρέα. πάντως θα συμφωνίσω στο ότι η φιλία μεταξύ των ετερώνυμων φίλων βασίζεται στην μη σεξουαλική έλξη. και το πιο συμαντικό που πρέπει να αποκομίσει κανείς απ' όλη τη συζήτηση είναι να μην φοβάται την χυλόπιτα, να είναι ο ευατός του γιατί θα μιλάει πιο ελεύθερα και να μην ρωτάει τους άλλους γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κουμπί που το πατάς και πέφτουν οι γκόμενες στα χέρια σου. απλά όταν είναι μικρές ή πολύ π****** οι εμφανίσιμοι έχουν κάποιο avantage Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 8, 2008 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 ρε τι πεσιματα μου λετε και τετοια..αμα παιζει το μαρουλι σε τρελα επιπεδα σε κυνηγανε απο πισω...χρημα κυριοι χρημα..θελουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Μάρτιος 8, 2008 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Δεν συμφωνω με τον αποπανω. Το 10% ειναι αυτο που λες, απλα καθε γυναικα θελει να νιωθει καποια ασφαλεια, να την βγαζεις για κανα φαγητο κανα ταξιδι. Δεν πιστευω οτι χρειαζεται να εχεις εκκατομυρια για να εχεις μια ωραια και ευχαριστη γυναικα διπλα σου! Με τη κοπελα που φλερταρω τελευταια και λεω οτι προσπαθω να σοβαρευτω, βγαζει 4000ε το μηνα και εγω ουτε το 1/4 :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 8, 2008 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Χε χε , εν μέρει καλό γιατι ξέρεις οτι δεν ειναι μαζι σου για $ σου , gbak @ Με το χρήμα θα ρίξει το ενδιαφέρον της πάνω σου , θα το κρατήσει ομως ? D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 8, 2008 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Δεν συμφωνω με τον αποπανω.Το 10% ειναι αυτο που λες, απλα καθε γυναικα θελει να νιωθει καποια ασφαλεια, να την βγαζεις για κανα φαγητο κανα ταξιδι. Δεν πιστευω οτι χρειαζεται να εχεις εκκατομυρια για να εχεις μια ωραια και ευχαριστη γυναικα διπλα σου! Με τη κοπελα που φλερταρω τελευταια και λεω οτι προσπαθω να σοβαρευτω, βγαζει 4000ε το μηνα και εγω ουτε το 1/4 :whistle2: έγινες η misbitch της Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 8, 2008 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Χε χε , εν μέρει καλό γιατι ξέρεις οτι δεν ειναι μαζι σου για $ σου , gbak @ Με το χρήμα θα ρίξει το ενδιαφέρον της πάνω σου , θα το κρατήσει ομως ? D μια για να το κρατησει θα κατσει ρε...αμα ειναι για κανα μηνα δεν εχει οφελος..πολυ συμφερον παιζει guys τερμα τα ψεμματα...εχουν αλλαξει οι καιροι...παιζουν και εξαιρεσεις ομως που θελουν ψαξιμο πολυυυ @edit μιλαμε για τα ωραια μωρα τωρα ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 8, 2008 Author #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Εγώ διαφωνώ Γιώργο. Μάλλον κινείσαι σε λάθος κύκλους. Αν ψάχνεις για γυναίκα στη Γλυφάδα και στην Κηφισιά, φυσικά και θα κοιτάξει το χρήμα. Υπάρχουν δεκάδες άλλες συνοικίες για να πας όμως. Επειδή αυτές την έχουν δει Σταρ-Ελλάς και θέλουν νέο, ωραίο, με λεφτά αισθήματα, δεν πάει να πει ότι είναι όλες έτσι. Χώρια που αυτοί που έχουν αρκετά χρήματα είναι λίγοι. Τι κάνουν τελικά "όλες" αυτές? Συμβιβάζονται? Δονητή? Καλόγριες? Λεσβίες? Μην τα ισοπεδώνουμε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 8, 2008 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 ναι ρε ζορζ μα στο χω πει κιολας οτι κινουμαι σε λαθος κυκλους και τραβαω λαθος γυναικες αλλα ακομα και ο εργασιακος κυκλος μου κινειται σε αυτα τα επιπεδα..γι αυτο ισως εχω διαμορφωσει αυτην την αποψη....τεσπα ολο λεμε για τις γυναικες...να μουν και γω σωστος..δεν ειμαι.. οποτε παμε πατσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 8, 2008 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 τουλάχιστο έχεις το γνώθι σαυτον . Είσαι σε καλό δρόμο προχώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 8, 2008 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.