Spyrus Μάρτιος 7, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Κολλητός με ρωτάει κλασσικά τι να πω στη γκόμενα; Να σκεφτώ κάτι έξυπνο κλπ... Η δικιά μου θεωρία που συμφωνεί πάνω κάτω με αυτά που λέτει είναι ότι άμα γουστάρει η γκόμενα ότι και να τις πεις θα κάτσει.Το ίδιο πράμα ΑΚΡΙΒΩΣ έχω πει σε δυο γκόμενες. Κλισέ πράγμα είπα. Ε η μία το πήρε στραβά η άλλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 7, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω? Το "άμα γουστάρει", μένει στην εμφάνιση, στην κίνηση, σε ότι βλέπει. Δε σου έχει τύχει να σου αρέσει κάποια που μόλις μιλήσει, να φύγεις τρέχοντας? Κι το ότι εσύ έφυγες, δε σημαίνει ότι φεύγουν όλοι. Δεν υπάρχει "ατάκα" που να παίζει, δεν υπάρχει πασπαρτού. Κάθε κοπέλα έχει το δικό της τρόπο που αντιλαμβάνεται το χιούμορ. Η "τεχνική", αν μπορείς να την πεις έτσι, είναι να την τσιγκλάς, με ευχάριστο τρόπο, και να δείχνεις ότι αν δεν κάτσει, θα βρεις άλλη. Να την κάνεις να νοιώθει, ότι είσαι εκεί γιατί πήγες να δεις αν ΣΟΥ κάνει, κι όχι αν ΤΗΣ κάνεις. Αυτό το θεωρείς δεδομένο Κι όλα αυτά, φαίνονται. Στη στάση σου, στο βλέμα σου, στις κινήσεις σου, στον τόνο της φωνής σου κι οι διαολεμένες τα καταλαβαίνουν αμέσως, το έχουν στο dna τους. Επρεπε να φτασω 23 για να τα καταλαβω Μιά χαρά είσαι. Άλλοι είναι στα 40 και ψάχνονται. Άλλοι στα 25 απογοητεύονται και το γυρνάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 7, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Κολλητός με ρωτάει κλασσικά τι να πω στη γκόμενα; Να σκεφτώ κάτι έξυπνο κλπ... Η δικιά μου θεωρία που συμφωνεί πάνω κάτω με αυτά που λέτει είναι ότι άμα γουστάρει η γκόμενα ότι και να τις πεις θα κάτσει. Το ίδιο πράμα ΑΚΡΙΒΩΣ έχω πει σε δυο γκόμενες. Κλισέ πράγμα είπα. Ε η μία το πήρε στραβά η άλλη... ... έκατσε στο Avatar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάρτιος 7, 2008 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 ... έκατσε στο Avatar? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν μπορώ να σταματήσω :rofl::jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Μάρτιος 7, 2008 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Εγω τα τελευταια χρονια χρησιμοποιω τεχνικη του πατερα μου, μεγιστος γκομενακιας ακομα (χωρισμενος με μητερα). Λοιπον οταν γνωριζεις μια γυναικα εχεις 5 λεπτα...Εαν μεσα στα 5 λεπτα δεν εχει γινει τιποτα, επομενος στοχος. Ημουν πολυ κοτοπουλο μεχρι να το συνιδητοποιησω αυτο. Λογο δουλειας εχω γνωρισει απειρες γυναικες που με τις περισσοτερες κατι εχει. ΑΛΛΑ μου εχει βγει το ονομα και πλεον καμια δεν με βλεπει σοβαρα και ειμαι στο αλλο ακρο...Τις πλησιαζω τις ριχνω, πεφτουν φιλια, αλλα sex δυσκολο γιατι δεν μπορω να κανω focus τις θελω ολες και αυτο ειναι το προβλημα μου! Και η αληθεια ειναι οτι τωρα που εχω βαρεθει να ειμαι τσουλακι, προσπαθω να σοβαρευτω και δεν μπορω καλα τα φασωματα καλα τα one night stand, αλλα αν δεν εχεις μια γυναικα να σε αγκαλιαζει να σε φιλαει, να πηγαινετε ταξιδια να εισται ερωτευμενοι, τοτε δεν εχει νοημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 7, 2008 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 καλα τα φασωματα καλα τα one night stand, αλλα αν δεν εχεις μια γυναικα να σε αγκαλιαζει να σε φιλαει, να πηγαινετε ταξιδια να εισται ερωτευμενοι, τοτε δεν εχει νοημα! Αυτα είναι για.... after... Κάποια στιγμή παύεις να είσα ρέμαλος και ζητάς το κάτι παραπάνω. Αλλα όλα στον καιρό τους. Πρώτα θα μεγαλώσουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, και μετά το παιδί μας... Υπάρχουν άνθρωποι που απλα την βρίσκουν με τα one-night-stands. Ειναι και άλλοι που θέλουν απλα μια σιγουρία (οχι το κλισέ του "δενω τον γαϊδαρό μου"). Το σίγουρο είναι οτι το ζήτημα αυτο ειναι τελείως υποκειμενικό. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Αν κάποιος θέλει να φάει κέρατο, θα το φάει. Νόμος. Αν παλι κάποιος γουστάρει να τραβιέται με μια γυναίκα 10 χρόνια συνειδητοποιημένα και στο τέλος να χωρίσει, μαγκιά του. Στην ζωή ενος άντρα χρειάζεται μια γυναίκα που να ξέρει να μαγειρεύει, να είναι καλη στο κρεβάτι, να βοηθάει στα οικονομικα. Επίσης ειναι πολύ σημαντικό αυτές οι γυναίκες να μην γνωρίζονται μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 7, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Κυρία στο σαλόνι, δούλα στην κουζίνα, πόρνη στο κρεβάτι..?Όσο παλαιομοδίτικο κι αν ακούεται, νομίζω ισχύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 7, 2008 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Δες το και αλλιώς.Αν έβρισκες τέτοια γυναίκα, θα την άφηνες να φύγει;Οποτε ισχύει και παραισχύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 7, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Εγώ την παντρεύομαι 12/12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 7, 2008 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 :clap::clap::clap::clap:Με το καλό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 7, 2008 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Αν για να την "ρίξεις", ψάχνεις να βρεις την σωστή ατάκα στις συμβουλές των κολλητών σου, τότε δεν είναι η γυναίκα της ζωής σου. Όταν θα βρεις το άτομο που θα σε καταλαβαίνει 100% και θα αξίζει να μοιραστείς την ζωή σου μαζί της, θα το καταλάβεις. Και τότε οι ατάκες και τα "ριξήματα" θα είναι περιττά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 7, 2008 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 lol subscribed. !Θα σταθώ στο . Βασικά δεν παίζει φιλία-κολλητοι μεταξύ ενός άνδρα & μιας γυναίκας εκτος ελαχίστων περιπτώσεων [πολλά κοινά ενδιαφέροντα , συναδελφος κλπ . αλλα και πάλι οι πιθανότητες για κουτούπωμα-''βιασμος'' απο το ενα side η το αλλο είναι πολλές γιατι κάποια στιγμή θα λυγίσει , ο ενας η ο αλλος. Αν ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα καμια παει να πει οτι ο ενας ειναι αδιάφορος-η σεξουαλικα προς τον αλλον η και οι 2] Τώρα τα υπόλοιπα ''ΦΙΛΙΚΑ'' πάμε σινεμά-ποτακι-έξω συνεχόμενα ( μια φορά μπορεί να τύχει...) σαν φίλοι είναι πλάγιοι τρόποι για αυτους που δεν έχουν τα κότσια μπουν ευθέως . my 2 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 7, 2008 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Ακριβως....δεν μπορει να υπαρξει φιλια αντρα και γυναικας...εστω και υποσυνειδητα καποιος απο τους δυο θα εχει ενδιαφερον για τον αλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 7, 2008 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 ΝΑΙ ΝΑΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 7, 2008 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 @Wizard! με το καλό μαν..... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 7, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Αν για να την "ρίξεις", ψάχνεις να βρεις την σωστή ατάκα στις συμβουλές των κολλητών σου, τότε δεν είναι η γυναίκα της ζωής σου.Όταν θα βρεις το άτομο που θα σε καταλαβαίνει 100% και θα αξίζει να μοιραστείς την ζωή σου μαζί της, θα το καταλάβεις. Και τότε οι ατάκες και τα "ριξήματα" θα είναι περιττάΠολύ μοιρολατρικό... Για να φτάσεις να γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο, ίσως πρέπει να είσαι έτοιμος, για να ετοιμαστείς όμως, πρέπει να αποκτήσεις εμπειρίες. Πως θα το κάνεις αν δεν τριφτείς? Δε μιλάμε να αλλάζεις κάθε βράδυ, αλλά να αποκτήσεις εμπειρίες, άποψη.Είναι σα να λέμε, εγώ δεν οδηγώ, γιατί μόνο η Ferrari με ικανοποιεί 100%.1. Πως το ξέρεις αφού δεν έχεις οδηγήσει άλλα?2. Όταν καταφέρεις και την πάρεις, τι θα την κάνεις? Μάλλον δε θα έχεις την εμπειρία να την ευχαριστηθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Μάρτιος 7, 2008 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Σωστος ο WIZARD,και εγω εχω πολλους φιλους που ειναι μπακουρια γιατι κολανε στο να μιλησουνε σε μια κοπελα μην τιχον φανε χυλοπιτα,μα αμα δεν φας πως θα μαθεις?Και εγω μεχρι τα 19 κολαγα να μιλησο,αλλα ειπα δεν μαμετε αμα την φαω την εφαγα,και ετσι μεχρι περισυ τον Αυγουστο (στον οπιο μηνα αραβωνιαστηκα με την κοπελια μου) δεν ειχα προβλημα με της γυναικες,μου ελεγε οχι η μια,πηγενα στην αλλη,και ουτε το παιζω ωραιος η ειμαι ωραιος,αν και στο εξωτερικο ειναι τελιος διαφορετικα τα πραγματα,εκει η περισοτερες γυναικες πανε και την πεφτουν στους αντρες,μη φοβοντας τιποτα.(ελπιζω να μην το διαβασει η αρραβωνιαστηκια μου το τελευτεο) :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 7, 2008 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 το χαμστερ είναι αρσενικό επίσης η μου φαίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 7, 2008 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Ελα ρε wizard, την ημερα της γιορτης μου!!Και ενας φιλος μου απτο στρατο περσυ...Μπραβο παιδια μπραβο!!Τωρα...γυναικα και ανδρας=φιλοι....χμμμ ...οχι σε μενα...αλλα ξερω αρκετους που εχουν τετοιες σχεσεις.. δεν ξερω αν εχουν κρυμμενο drive, αλλα πολυ φιλοι για πολλα χρονια...Αυτο για τα 5 λεπτα δεν ξερω, υπο το πρισμα οτι για αναλογη γκομενα..αναλογος χρονος..δεν ειναι απολυτη η τιμη. Δεν δινεις τον ιδιο χρονο στη Λασκαρη που θα δωσεις στην σαυρα με τα 3 ματια και 8 μυτες στο μετωπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 7, 2008 Author #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 @Athens: Φιλία υπάρχει αν δεν υπάρχει σεξουαλική έλξη σε κανέναν από τους δύο, για τον άλλο. Φυσικά αν την πλησίασες για να την ρίξεις και κατέληξες φίλος, αυτό δεν ισχύει. Δυστυχώς όμως οι γυναίκες κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν γιατί απλά τις βολεύει. Τη βγάζεις έξω, την κερνάς, σου λέει τα προβλήματα, μπορεί να έχεις και ωραίους φίλους. Μιά χαρά περνάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.