LazyGreek Απρίλιος 26, 2013 #221 Απρίλιος 26, 2013 Καλά δεν εκατσα να διαβάσω 20 σελίδες..Απλα είναι τα πραγματα, φτύσιμο θέλουν και μετα τρέχουν απο πίσω σου.. Και ειδικα σε αυτά τα ψωνισμενα 5-10 μαλακιες να πεις και τις εριξες.. Κοροιδεια θέλουν και τα σχετικα..Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Guest Απρίλιος 26, 2013 #222 Απρίλιος 26, 2013 Και μετά η σχέση καταλήγει προβληματική επειδή βασίζεται στο ψέμα και στη κοροϊδία
billpeppas Απρίλιος 26, 2013 #223 Απρίλιος 26, 2013 Και μετά η σχέση καταλήγει προβληματική επειδή βασίζεται στο ψέμα και στη κοροϊδίαΑν σε "κυνηγήσει" κιόλας... γιατί πλέον οι περισσότερες στο φτύσιμο απαντάνε με χλέπα...
LazyGreek Απρίλιος 26, 2013 #224 Απρίλιος 26, 2013 Και μετά η σχέση καταλήγει προβληματική επειδή βασίζεται στο ψέμα και στη κοροϊδίαΜισο δεν κατάλαβα.. Θα παντρευτείς? Σχέσεις κτλπ μετα τα 30 μέχρι τοτε μονο π..Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
o polonos Απρίλιος 26, 2013 #225 Απρίλιος 26, 2013 Μισο δεν κατάλαβα.. Θα παντρευτείς? Σχέσεις κτλπ μετα τα 30 μέχρι τοτε μονο π..Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HDΩραιος, και να υποθεσω οτι μεχρι τα 30 με τους γονεις ετσι ?
LazyGreek Απρίλιος 26, 2013 #226 Απρίλιος 26, 2013 Εγώ προσωπικά όχι.. Αλλά με τους τορινους καιρους κάπως έτσι θα είναι τα πραγματα.. Αλλά ουτε κακό είναι! Το κακό θα ηταν να μην μπορούσαν καν να σε στηρίξουν.. Αλλά το πάμε αλλου το θέμα..Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Guest Απρίλιος 26, 2013 #227 Απρίλιος 26, 2013 Μισο δεν κατάλαβα.. Θα παντρευτείς? Σχέσεις κτλπ μετα τα 30 μέχρι τοτε μονο π..Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HDΣεξ και ξύλο δηλαδή?
LazyGreek Απρίλιος 26, 2013 #228 Απρίλιος 26, 2013 Σεξ και ξύλο δηλαδή?Όχι καμια σχέση με το TAG.. Ποτε δεν ξεκινάς τσακωμό! Ποτε μα ποτε δεν συκωνεις χερι σε κοπελα! Και ποτε δεν βρυζεις! Πρεπει να είσαι κύριος! Και στην συνέχεια γιατί να σώσεις μια σχέση? Κάποια στιγμη τελειωσει.. Τι θα κανεις? Την αγαπάς και θα τρέξεις απο πίσω? Όχι βέβαια μαλακιες αυτά.. Την γραφείς στα @@ σου και παςαρακατω.. Τι δεν θα βρεις Γκομένα? Κάτσε καλά..Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
billpeppas Απρίλιος 26, 2013 #229 Απρίλιος 26, 2013 Μισο δεν κατάλαβα.. Θα παντρευτείς? Σχέσεις κτλπ μετα τα 30 μέχρι τοτε μονο π..Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Στα 30 εσύ δηλαδή θα πατήσεις το μαγικό κουμπί, θα σου εμφανιστεί η κατάλληλη γυναίκα και σε 1 μήνα σχέσης πάτε εκκλησία με το νυφικό ( και καλές δουλειές [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] αν αναλαμβάνεις και διαζύγια )
LazyGreek Απρίλιος 26, 2013 #230 Απρίλιος 26, 2013 Στα 30 εσύ δηλαδή θα πατήσεις το μαγικό κουμπί, θα σου εμφανιστεί η κατάλληλη γυναίκα και σε 1 μήνα σχέσης πάτε εκκλησία με το νυφικό ( και καλές δουλειές [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] αν αναλαμβάνεις και διαζύγια ) Όπα ρε Πέππα μισο.. Τώρα αμα αναφερεσαι σε προσωπικό επιπεδο θα σου πω το εξης.. 1ον ποτε δεν ξέρεις.. 2ον εγώ προσωπικά είμαι και κατα του γάμου, εκκλησιες , παπαδια , και τέτοια για κανένα λογο.. Με αγαπας? "ΝΑΙ" θες να είσαι μαζί μου? "ΝΑΙ" πάμε στο δημαρχείο και τελειώνει η δουλεια, δεν θες έτσι? βρες αλλον.. 3ον παλι προσωπικά όταν θα είμαι 30 και πες θέλω να παντρευτώ θα καθησω να ψαξω για κάνα 2 χρόνια αμα δεν βρω δεν βρήκα αμα βρω βλέπω πως παει.. Δεν παει? Χωριζω απλα πραγματα πάω για αλλη.. Μετα η αλλη η περιπτωση.. Δεν βρισκω? (Και θέλω να παντρευτώ απελπισμένα?) Πάω εκεί Ταϊλάνδη κατεβαζω μια και την παντρευομαι (και να είναι και θεο...νο) Επίσης αυτήν την στιγμή αμα θέλω να παντρευτώ έχω 3ις που με περιμένουν (2 ελληνίδες 1 Ρουμάνα) αύριο το πρωι.. Αλλά το να παντρευτεις σημαίνει να είσαι τον υπόλοιπο καιρό μαζί της, να μην χωρισεις, να την αγαπας να την κανεις να την ρανεις.. Όταν αρρωστήσει να την προσεχείς.. Να την φροντίζεις.. Να την προστατευεις να την συντηρείς.. Αμα κάνετε παιδια να καθησεις να το μέγαλωσεις κτλπ κτλπ.. Θες να το κανεις αυτό? Παντρεψου! Αλλα αμα δεν τα κανεις ολα τα παραπανω ποιος ο λογος να παντρευτεις? Αλλά το πηγες πολύ αλλου το θέμαμ και εγώ επίσης, αλλά έπρεπε να σου δώσω μια απάντηση.. Αλλά διάβασα και πιο πριν τι να τις κανεις τις γκομενες αμα δεν εχεις μια να σε αγαπάει να σε φιλάει να σε ερωτεύεται.. Θες να σου δώσω μια λύση? Πήγαινε πάρε μια ποτά να όχι θα σε αγαπάει, θεο θα σε εχει.. ! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
KoMM Απρίλιος 27, 2013 #231 Απρίλιος 27, 2013 Πάω εκεί Ταϊλάνδη κατεβαζω μια και την παντρευομαι (και να είναι και θεο...νο) Επίσης αυτήν την στιγμή αμα θέλω να παντρευτώ έχω 3ις που με περιμένουν (2 ελληνίδες 1 Ρουμάνα) αύριο το πρωι.. Πήγαινε πάρε μια ποτά να όχι θα σε αγαπάει, θεο θα σε εχει.. !πολυ μπροστα !
trendy Απρίλιος 27, 2013 #232 Απρίλιος 27, 2013 Προσοχή στην Ταϊλάνδη, πριν την παντρευτείς κάνε και ένα σωματικό έλεγχο μην εξέχει τίποτα.
LazyGreek Μάϊος 13, 2013 #233 Μάϊος 13, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jOhCJWJADFc]Γιώργος Τσαλίκης- Απαγορευμένο (Produced by: Souliotis & Pantzis) - YouTube[/ame]Τραγούδι με νοημα..!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.