Prof_Chaos Μάρτιος 19, 2008 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Χρήμα και αμάξι θέλον τα πιπίνια μάγκες οι χαζογκόμενες... Οι σοβαρές και έξυπνες γυναίκες κοιτάνε σοβαρούς αντρες (οχι εξυπνους απαραίτητα) με μέλλον..και φυσικά αυτό εμπεριέχει και το χρήμα ..πώς αλλωστε θα ανοίξεις σπιτικό χωρίς λεφτά την σήμερον ημέρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 19, 2008 Author #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Ακριβώς, το χρήμα αντιπροσωπεύει το πόσο καλά πατάει στα πόδια του κάποιος. Βέβαια:1. Μπορεί να είναι του μπαμπά, οπότε η σωστή γυναίκα θα το αναγνωρίσει σύντομα και θα φύγει εκτός αν είναι χαζογκόμενα2. Μπορεί να πατάς στα πόδια σου και να μην έχεις καταφέρει ακόμα να κερδίσεις ότι στοχεύεις. Η χαζογκόμενα μπορεί να κάτσει γιατί θα την πείσεις ότι θα τα βγάλεις, η σοβαρή μπορεί να κάτσει, μπορεί να φύγει, ανάλογα με το πόση εμπιστοσύνη της εμπνέεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Μάρτιος 19, 2008 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Οποτε ο παραγωντας ειναι σε τι ηλικια και με ποιο σκοπο κανεις μια σχεση.....Γιατι αμα εισαι 22 θες μια κοπελα να περνας καλα και οχι να παντρευτεις.. Περιπτωση που το χρημα παιζει μικρο ρολο...Τωρα εαν εσεις εχεται αποτυχει η επιτυχει λογο οικονομικης καταστασης, κατι φταιει και αυτο θα πρεπει να κοιταξεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 19, 2008 Author #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Βασικά εγώ για αυτό το λόγο και το ξεκίνησα, όχι για τις σχέσεις, αλλά για την προσέγγιση που κολλάει ο περισσότερος κόσμος. Το αν θα μείνεις μαζί της, είναι επόμενο βήμα κι ούτε καν το δεύτερο. Οι περισσότεροι δυσκολεύονται στην προσέγγιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Μάρτιος 20, 2008 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Δεν υπαρχει καμια γυναικα στο Thelab,να μας πει και εκεινη την αποψη της?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 20, 2008 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 αυτη τη στιγμη ειναι ολες offline:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 20, 2008 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 ...η εχουν πονοκέφαλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 20, 2008 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Δεν υπαρχει καμια γυναικα στο Thelab,να μας πει και εκεινη την αποψη της?? γιατι ποιος σου ειπε οτι μας ενδιαφερει η γνωμη της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 20, 2008 Author #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Δεν υπαρχει καμια γυναικα στο Thelab,να μας πει και εκεινη την αποψη της?? Βασικά δε γνωρίζουν ούτε οι ίδιες τι θέλουν ή τι τους αρέσει, ή γιατί τους αρέσει. Να σου πω ένα παράδειγμα: Όταν γνώρισα τη Νάνση για 1η φορά, της την έσπασα. Έφυγε με την άποψη, τι βλάκας είναι αυτός και τι υπερόπτης και μου την έλεγε συνέχεια, κλπ. 3 μήνες μετά τα φτιάξαμε, αφού είχα γνωρίσει 2-3 ακόμα :whistle2: , και 4 χρόνια μετά με παντρεύεται Κι όταν καμιά φορά κάνουμε αυτή τη συζήτηση με κανά φίλο μπακούρι, και του προτείνω πως να προσεγγίσει κοπέλες, η Νάνση διαφωνεί λέγοντας ότι "αν μου το έκανες αυτό εμένα..." κι της απαντάω, "μα στο έκανα και με παντρεύεσαι..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 20, 2008 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 ασε μας ρει πρωι πρωι...μας κανεις και μαθηματα.....αν ηταν ολα μονο θεμα προσεγγισης δεν χαμε προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 20, 2008 Author #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Μη νομίζεις ότι έχει διαφορά η συνέχεια... Απλά αν δεν ταιριάζεις, δε συνεχίζεις. Όσο περισσότερες όμως προσεγγίσεις, τόσο πιο γρήγορα/εύκολα θα βρεις την κατάλληλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Μάρτιος 20, 2008 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Βασικά δε γνωρίζουν ούτε οι ίδιες τι θέλουν ή τι τους αρέσει, ή γιατί τους αρέσει. Να σου πω ένα παράδειγμα:Όταν γνώρισα τη Νάνση για 1η φορά, της την έσπασα. Έφυγε με την άποψη, τι βλάκας είναι αυτός και τι υπερόπτης και μου την έλεγε συνέχεια, κλπ. 3 μήνες μετά τα φτιάξαμε, αφού είχα γνωρίσει 2-3 ακόμα :whistle2: , και 4 χρόνια μετά με παντρεύεται Κι όταν καμιά φορά κάνουμε αυτή τη συζήτηση με κανά φίλο μπακούρι, και του προτείνω πως να προσεγγίσει κοπέλες, η Νάνση διαφωνεί λέγοντας ότι "αν μου το έκανες αυτό εμένα..." κι της απαντάω, "μα στο έκανα και με παντρεύεσαι..." Σαν τι ηθελες να σου πει η γυναικα σου μετα απο'λα αυτα που της εκανες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάρτιος 20, 2008 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Παιδιά, το θέμα είναι πολύ πιο πολύπλοκο και δεν νομίζω ότι μπορεί να αναλυθεί. Εγώ πιστεύω πως όλα είναι θέμα χημείας το να συνεχίσουν δηλαδή 2 άτομα να είναι μαζί χωρίς υποκρισίες και ψέμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 21, 2008 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Και επιπλέον ο χαρακτηρισμός μπακούρι για κάποιον μη σχεσιαζόμενο άνθρωπο εμένα δε μου ηχεί ωραία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 21, 2008 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Και επιπλέον ο χαρακτηρισμός μπακούρι για κάποιον μη σχεσιαζόμενο άνθρωπο εμένα δε μου ηχεί ωραία...Δίκιο, σαν τσιμπούρι με μπάκα μου κάνει :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 21, 2008 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 ελα μην τρελαινεσαι.......εσυ εισαι σκετο Ούρι απο το Νούρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Μάρτιος 21, 2008 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Συνταγή παλιά και αλάνθαστη. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες Το αποτέλεσμα μετράει !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 21, 2008 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Ki μια του το αναφέραμε: :worship: σε προλαβαν αλλα δεν πειραζει,το πολυ "χουφτωμα" δεν βλαπτει! επαναληψη μητηρ μαθησεως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Μάρτιος 22, 2008 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 σε προλαβαν αλλα δεν πειραζει,το πολυ "χουφτωμα" δεν βλαπτει! επαναληψη μητηρ μαθησεως.. Δέν πειράζει ή επανάληψη γίνεται για όσους δέν κατάλαβαν και για σωστή εμπέδωση. Συμφωνώ απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Μάρτιος 23, 2008 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 Ακριβώς, το χρήμα αντιπροσωπεύει το πόσο καλά πατάει στα πόδια του κάποιος. Βέβαια:1. Μπορεί να είναι του μπαμπά, οπότε η σωστή γυναίκα................ συνεχιζω εγω απο εδω........ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ........:-O:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.