Jump to content

Τη χούφτωσες? Χούφτωσ'τη, θα το μετανοιώσεις. Χούφτωσ'τη, χούφτωσ'τη (LoveLab)

Wizard!

Recommended Posts

Χρήμα και αμάξι θέλον τα πιπίνια μάγκες :hm:

οι χαζογκόμενες... :)

Οι σοβαρές και έξυπνες γυναίκες κοιτάνε σοβαρούς αντρες (οχι εξυπνους απαραίτητα) με μέλλον..και φυσικά αυτό εμπεριέχει και το χρήμα ..πώς αλλωστε θα ανοίξεις σπιτικό χωρίς λεφτά την σήμερον ημέρα;

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Ακριβώς, το χρήμα αντιπροσωπεύει το πόσο καλά πατάει στα πόδια του κάποιος. Βέβαια:

1. Μπορεί να είναι του μπαμπά, οπότε η σωστή γυναίκα θα το αναγνωρίσει σύντομα και θα φύγει εκτός αν είναι χαζογκόμενα

2. Μπορεί να πατάς στα πόδια σου και να μην έχεις καταφέρει ακόμα να κερδίσεις ότι στοχεύεις. Η χαζογκόμενα μπορεί να κάτσει γιατί θα την πείσεις ότι θα τα βγάλεις, η σοβαρή μπορεί να κάτσει, μπορεί να φύγει, ανάλογα με το πόση εμπιστοσύνη της εμπνέεις.

Οποτε ο παραγωντας ειναι σε τι ηλικια και με ποιο σκοπο κανεις μια σχεση.....

Γιατι αμα εισαι 22 θες μια κοπελα να περνας καλα και οχι να παντρευτεις.. Περιπτωση που το χρημα παιζει μικρο ρολο...

Τωρα εαν εσεις εχεται αποτυχει η επιτυχει λογο οικονομικης καταστασης, κατι φταιει και αυτο θα πρεπει να κοιταξεται!

Βασικά εγώ για αυτό το λόγο και το ξεκίνησα, όχι για τις σχέσεις, αλλά για την προσέγγιση που κολλάει ο περισσότερος κόσμος. Το αν θα μείνεις μαζί της, είναι επόμενο βήμα κι ούτε καν το δεύτερο. Οι περισσότεροι δυσκολεύονται στην προσέγγιση... :hm:

Δεν υπαρχει καμια γυναικα στο Thelab,να μας πει και εκεινη την αποψη της??

Βασικά δε γνωρίζουν ούτε οι ίδιες τι θέλουν ή τι τους αρέσει, ή γιατί τους αρέσει. Να σου πω ένα παράδειγμα:

Όταν γνώρισα τη Νάνση για 1η φορά, της την έσπασα. Έφυγε με την άποψη, τι βλάκας είναι αυτός και τι υπερόπτης και μου την έλεγε συνέχεια, κλπ. 3 μήνες μετά τα φτιάξαμε, αφού είχα γνωρίσει 2-3 ακόμα :whistle2: , και 4 χρόνια μετά με παντρεύεται :upside:

Κι όταν καμιά φορά κάνουμε αυτή τη συζήτηση με κανά φίλο μπακούρι, και του προτείνω πως να προσεγγίσει κοπέλες, η Νάνση διαφωνεί λέγοντας ότι "αν μου το έκανες αυτό εμένα..." κι της απαντάω, "μα στο έκανα και με παντρεύεσαι..." :hehe:

Βασικά δε γνωρίζουν ούτε οι ίδιες τι θέλουν ή τι τους αρέσει, ή γιατί τους αρέσει. Να σου πω ένα παράδειγμα:

Όταν γνώρισα τη Νάνση για 1η φορά, της την έσπασα. Έφυγε με την άποψη, τι βλάκας είναι αυτός και τι υπερόπτης και μου την έλεγε συνέχεια, κλπ. 3 μήνες μετά τα φτιάξαμε, αφού είχα γνωρίσει 2-3 ακόμα :whistle2: , και 4 χρόνια μετά με παντρεύεται :upside:

Κι όταν καμιά φορά κάνουμε αυτή τη συζήτηση με κανά φίλο μπακούρι, και του προτείνω πως να προσεγγίσει κοπέλες, η Νάνση διαφωνεί λέγοντας ότι "αν μου το έκανες αυτό εμένα..." κι της απαντάω, "μα στο έκανα και με παντρεύεσαι..." :hehe:

Σαν τι ηθελες να σου πει η γυναικα σου μετα απο'λα αυτα που της εκανες.....:hehe:

Παιδιά, το θέμα είναι πολύ πιο πολύπλοκο και δεν νομίζω ότι μπορεί να αναλυθεί. Εγώ πιστεύω πως όλα είναι θέμα χημείας το να συνεχίσουν δηλαδή 2 άτομα να είναι μαζί χωρίς υποκρισίες και ψέμματα.

σε προλαβαν αλλα δεν πειραζει,το πολυ "χουφτωμα" δεν βλαπτει! επαναληψη μητηρ μαθησεως..

Δέν πειράζει ή επανάληψη γίνεται για όσους δέν κατάλαβαν και για σωστή εμπέδωση.:D

Συμφωνώ απόλυτα. ;)

Ακριβώς, το χρήμα αντιπροσωπεύει το πόσο καλά πατάει στα πόδια του κάποιος. Βέβαια:

1. Μπορεί να είναι του μπαμπά, οπότε η σωστή γυναίκα................

συνεχιζω εγω απο εδω........ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ........:-O:wall::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.