Jump to content

Τη χούφτωσες? Χούφτωσ'τη, θα το μετανοιώσεις. Χούφτωσ'τη, χούφτωσ'τη (LoveLab)

Wizard!

Recommended Posts

Άστα να πάνε.

Εκεί που λες "θαύμα! Βρήκα και 2η που φαίνεται να είναι λογική, με μυαλό, σωστές αντιδράσεις, σοβαρή, χιούμορ, και όλα τα λοιπά ωραία, μια-δυο-τρείς του κλέφτη και φτού και όλα σκατά".

Ίσως είναι η μεγαλύτερη λαμακία το να είσαι σωστός, ειλικρινέστατος και τυπικός στα πάντα τελικά.

Έχω προσπαθήσει να κάνω λίγο τον λαμάκα παλιότερα αλλά αποτυχημένα, αν ο τυπικός έφερνε -1 επιθυμητά αποτελέσματα ο λαλάκας έβγαλε -3 για να μην πω -οο

Κρίμα που δεν γίνεται να γίνω "Observer" ( από το Fringe, άνθρωπος του μέλλοντος δήθεν με αφαιρεμένη την περιοχή που "ενεργοποιεί" τα συναισθήματα στον εγκέφαλο )... μπορεί να είσαι γενναιόδωρος, καλόψυχος, όλα τα καλά, αλλά αν είσαι συναισθηματικός είσαι ο μεγ*λύτερος λαλάκας.

χαχαχα κάπως έτσι...

Το κλασίκό...ναι αγάπη μου βγες με την παρέα σου...

Βγαίνει ήρεμος χαλαρός να πιεις το ποτο σου χωρίς γκρίνια και το κλασκό πάμε να φυγουμε μα μου σου ξου μου ξου μανταλάκια και καταλήγεις με 25αναπάντητες και 42,5μηνύματα για το τι κανεις που εισαι..με ποιον εισαι και ποτε θα ερθεις και τι ηπιες...

Ε ελεος δηλαδη...και γυρνας σπίτι...ρίχνεις ένα Match ξεγυρισμένο για λόγο ηλίθιο :p

Αυτη στο κρεβάτι και εσυ καναπέ και ουτε καληνυχτα..

p.s : συγνώμη για το λεξιλόγιο μου αλλα ισχυει και εχει συμβέι σε πολλούς πιστεύω :X:

Θέλει να είσαι ο εαυτός σου...

..και να αφήνεις τα συναισθήματά σου και να μην ξεχνάς τον εαυτό σου ( την ψυχική και σωματική υγεία) και να είσαι και σκληρός/αποφασιστικός...και να σέβεσαι και αυτήν και τον εαυτό σου και την προσπάθεια που έκαναν οι δικοί σου να σε μεγαλώσουν/αναθρέψουν...

όλα αυτά σε μία διαρκώς μεταβαλλόμενη αναλογία, όπου ο έχων την εμπειρία και τη σωστή κρίση, πετυχαίνει και την καλή μπεσαμέλ...:beer:

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION], μάλλον είσαι πολύ καλό παιδί και προκαλείς infinite bsod loop στον γυναικείο εγκέφαλο...συμβαίνει όταν έχεις αρχές και είσαι τίμιος να μην σε πιστεύουν πολλές φορές και να σου φέρονται σα να είσαι το μεγαλύτερο ρεμάλι...αλλά αυτές είναι συζητήσεις μεγάλες...για πολλά σφηνάκια/μπύρες στον πάγκο του escoba...;)

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

ρε μη λέτε κοτσάνες.... δεν είναι όλες οι γυναίκες ικανές (ή στην φάση) να καταλάβουν και να δεχτούν "το καλό παιδί". Για μένα το παιχνίδι είναι, την γνωρίζεις, αν δείχνει ότι μπορεί να ενδιαφέρεται για το καλό παιδί οκ, αν όχι τότε παίζεις μπάλα αλλιώς, ή δεν ασχολείσαι

Η γυναικα ειναι σαν μια πεταλουδα στο χερι σου, αν την κρατησεις πολυ δυνατα θα την σκοτωσεις, αν κανεις το αντιθετο τοτε θα σου φυγει.

Καποιο αξιοτιμο μελος ειχε γραψει το παραπανω πριν καμποσo καιρο αλλα το καταραμενο το search γι αλλη μια φορα δεν βρισκει τιποτα :p

Μετραω 2 χρονια σχεσης προς το παρων και ειναι το μονο quote με το οποιο συμφωνω 100%

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION], μάλλον είσαι πολύ καλό παιδί και προκαλείς infinite bsod loop στον γυναικείο εγκέφαλο...συμβαίνει όταν έχεις αρχές και είσαι τίμιος να μην σε πιστεύουν πολλές φορές και να σου φέρονται σα να είσαι το μεγαλύτερο ρεμάλι...αλλά αυτές είναι συζητήσεις μεγάλες...για πολλά σφηνάκια/μπύρες στον πάγκο του escoba...;)

Καλά, το τι έχω ακούσει δεν λέγεται. Το πιο standard από όλα το να με περνάνε για υποκριτή-θεατρίνο του στυλ "πολύ καλός για να είσαι αληθινός, ωραία τα ψεύτικα λόγια και λογική για να ενθουσιάσεις τις γυναίκες, αλλά λες ψέμματα δεν είσαι/κάνεις έτσι".

Ναι ρε κορίτσια, ακριβώς έτσι. Επειδή οι πρώην σας ήταν λαλάκες, σας έπαιξαν τους καλούς και τους σωστούς μέχρι να σας κρεβατώσουν, όλοι οι άντρες είμαστε έτσι το ίδιο εντός εκτός κι επί τ' αυτά.

Άντρας και γαϊδούρι στο ίδιο σακούλι.

Να είσαι θρασύτατα ειλικρινής, να τηρείς και την παραμικρή υπόσχεση σου στο ακέραιο, να κάνεις τα πάντα για να περνάτε τέλεια, να την εκπλήσσεις με ποικίλους τρόπους και "εύστοχα" δώρα, να την κάνεις να νοιώθει μοναδική, να είσαι απόλυτα σωστός, και πάλι στον κ*λο στο τέλος την τρώς.

Ήμουν τόσο λαλάκας για άλλη μια φορά που έκανα και την μεγαλύτερη λαλακία και ζήτησα να μεταφέρουν το εξάμηνο του μεταπτυχιακού μου ένα εξάμηνο παραπέρα... και λίγες μέρες έπειτα να μου πεί η άλλη δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσουμε, τώρα που ξεκινάω και την 2η δουλειά όπως και πέρσι ξέρω ότι δεν θα έχω σχεδόν καθόλου όρεξη, καθόλου ελεύθερο χρόνο, και δεν θα έχω την όρεξη να ασχολούμαι με κανέναν και τίποτα, πέρα από τις δουλειές, και λίγο ύπνο.

Thank you very much! :rant: :hang3:

Απλά τα πράγματα. Χαλάρώστε αμφότεροι και έστε ο εαυτός σας. Δεν είναι δύσκολο. Κρατάς και λίγο ψηλά τον αμανέ, το παίζεις και λίγο στα @@μου και τέλος.

Δεν είναι επιστήμη.

Δεν δουλεύει man.

Μάλλον εγω πρέπει να μην είμαι ο εαυτός μου κάποιες φορές.

Το ψηλά τον αμανέ, το παίζεις αδιάφορος και στα @@ σου δοκιμάστηκε, με 0 αποτελέσματα :p ( έχουνε αναπτύξει countermeasures μάλλον :p )

Εξαρτάται από το μήκος της ποδάρας!

Ασχετο εντελώς, αλλα μου θύμισες αυτο που άκουσα χθες οταν περνούσα διπλα απο τη σταση του λεωφόρου απο 2 παχουλες κοπελες και έσκασα στα γέλια με το υφος που το ειπε. :sarcastic:

"εγω λεω μλκιες ρε Α?! Εσυ λες οτι ο Μπαμπης την εχει μεγαλη..."

Δεν εχει να κανει με "countermeasures", οταν καποια δεν πολυκαιγεται για παρτυ σου και εσυ την φτυνεις επειδικτικα, θα πει μεσα τις "πιφ, σιγα τον γκομενο!" και θα εχει και δικιο. Ολα ειναι θεμα timing, πας και πειραζεις το fsb χωρις να βαλεις πρωτα modded bios :p

Καλά, το τι έχω ακούσει δεν λέγεται. Το πιο standard από όλα το να με περνάνε για υποκριτή-θεατρίνο του στυλ "πολύ καλός για να είσαι αληθινός, ωραία τα ψεύτικα λόγια και λογική για να ενθουσιάσεις τις γυναίκες, αλλά λες ψέμματα δεν είσαι/κάνεις έτσι".

Ναι ρε κορίτσια, ακριβώς έτσι. Επειδή οι πρώην σας ήταν λαλάκες, σας έπαιξαν τους καλούς και τους σωστούς μέχρι να σας κρεβατώσουν, όλοι οι άντρες είμαστε έτσι το ίδιο εντός εκτός κι επί τ' αυτά.

Άντρας και γαϊδούρι στο ίδιο σακούλι.

Look

Μια φιιλη μολις "χωρισε" δηλαδη ο 1ος της μετα απο 3μηνες απλα τη εκανε Λουις χωρις ενα Γεια.

Αυτο ειναι το 1ο σεναριο, πεφτεις σε τετοιες περιπτωσεις.

Το 2ο (πιο πιθανο) ειναι απλα να ειναι ανασφαλεις ανθρωποι και να ψαχνουν τη επιβεβαιωση τους.

Δηλαδη πχ, ειμαι αληθινος και μονο εσενα αγπαω μονο για σενα εχω ματια κι τετοια πραγματα.

Βεβαια μολις παρει τη επιβεβαιωση της στο τετοιο της αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Εδιτ ΥΓ

Μη ξεχνας πως στις 99% των περιπτωσεων καλυπτουμε αναγκες που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως εχει το αλλο ατομο.

Για να εισαι 100% σιγουρος τι κανεις το πιο απλο ειναι να κατσεις διπλα της (διπλα της οχι απεναντι της) και να συζητησεις τι θελει ο καθενας κι αν ταιριαζετε.

Look

Μια φιιλη μολις "χωρισε" δηλαδη ο 1ος της μετα απο 3μηνες απλα τη εκανε Λουις χωρις ενα Γεια.

Αυτο ειναι το 1ο σεναριο, πεφτεις σε τετοιες περιπτωσεις.

Δεν είναι τέτοια περίπτωση ( χώρισε πριν 7 μήνες, αυτή τον έστειλε μου είπε η φίλη μου )

Το 2ο (πιο πιθανο) ειναι απλα να ειναι ανασφαλεις ανθρωποι και να ψαχνουν τη επιβεβαιωση τους.

Δηλαδη πχ, ειμαι αληθινος και μονο εσενα αγπαω μονο για σενα εχω ματια κι τετοια πραγματα.

Βεβαια μολις παρει τη επιβεβαιωση της στο τετοιο της αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Εδιτ ΥΓ

Μη ξεχνας πως στις 99% των περιπτωσεων καλυπτουμε αναγκες που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως εχει το αλλο ατομο.

Για να εισαι 100% σιγουρος τι κανεις το πιο απλο ειναι να κατσεις διπλα της (διπλα της οχι απεναντι της) και να συζητησεις τι θελει ο καθενας κι αν ταιριαζετε.

Τα έχουμε συζητήσει όλα αυτά που λες, ξέρω ακριβώς τι θέλει, τι της αρέσει, τι όχι, αν ταιριάζουμε ( μέχρι και στο φαγητό, που είμαι χαλαρά ο πλέον ιδιότροπος στο lab :p ).

Ανασφαλής και λίγο ζηλιάρα ίσως είναι, αλλά δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα ( λες και εγω είμαι κανάς γόης ).

Για κάποιο λόγο τώρα το είδα αυτό 1η φορά...

Κάνουμε προξενιά γνωστές εδώ και φίλες ή μιλάμε σοβαρά?

Να ξέρω να διαβάσω 11 σελίδες ή όχι? Γιατί άρχισα να διαβάζω, είδα Φράγμα και έκοψα.

found it, post του 2006 :hehe:

Η γυναίκα είναι σαν μια πεταλούδα που κρατάς στο χέρι σου:

- αν την κρατήσεις πολύ σφιχτά, θα την σκωτώσεις.

- αν την κρατήσεις πολύ χαλαρά, θα σου φύγει.

Πρέπει να βρεις την χρυσή τομή και εκεί είναι που έρχεται η μεγαλύτερη όλων των προκλήσεων, το ότι αυτή η τομή διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αλλά σε γενικές γραμμές, υπάρχει ένας κανόνας: αν δεν "δώσεις" σε μια σχέση, δεν θα κερδίσεις τίποτα. Ούτε από το έτερον ήμισυ, ούτε από την ίδια την σχέση. Οι ισορροπίες φτιάχνουν υγιείς σχέσεις.

’τομα του στυλ "όλες είναι πτάνες" & "όλοι είναι μλκες", όχι μόνο έχουνε χάσει το παιχνίδι... δεν ξέρουν καν σε τι "σκακιέρα" βρίσκονται. Αυτοί οι άνθρωποι καταλήγουν σε κάποια φάση ευτυχισμένοι, με το να πηδήξουνε ή να βγάλουν γκόμενο/α με λεφτά. Και αυτόματα αποκτούν όλο και λιγότερες πιθανότητες να δημιουργήσουν και να χτίσουν κάποτε μια ασύλληπτη σχέση, με ένα άτομο που σε καταλαβαίνει, σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι, είναι η καλύτερη ερωμένη και ταυτόχρονα ο καλύτερος φίλος κλπ

Κι αν αποτύχεις σε όλα αυτά, καταλήγεις ένας computer-geek, με ψηφιακές γκόμενες και χλωμή επιδερμίδα :D (w00t?)

τη χούφτωσα, σε γενικές γραμμές καλά τα πήγα!!

αλλά αν έχει εμμονές με παρελθόν τι να της κάνω; :p δεν είμαι ο μάγος του (ρ)Οζ για να της αλλάξω κεφάλι :hehe:

το βλέπω να πηγαίνω αλλού :laughing:

τώρα που το λες, ίσως έπρεπε και μια 3η φορά, τη στιγμή που πήγα να τη μαρκάρω στη γωνία. πουφ! close enough :whistling

η ουσία είναι ότι δεν έμεινα με σταυρωμένα τα χέρια, έκανα κάτι! δε λες ότι δεν έκανα τίποτα σαν τους υπόλοιπους :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.