Jump to content

Τη χούφτωσες? Χούφτωσ'τη, θα το μετανοιώσεις. Χούφτωσ'τη, χούφτωσ'τη (LoveLab)

Wizard!

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...

Μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Κάποιοι τα κάνουν ασυναίσθητα, κάποιοι συνειδητά, κάποιοι καθόλου. Προσωπικά έκανα κάποια ασυναίσθητα, έμαθα να κάνω τα υπόλοιπα και μου βγήκε σε καλό :)

Καινούριο άρθρο, αλλά δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Playboy.com | The Pick-up With Nick Savoy: Top 5 Mistakes Men Make With Women

Μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Κάποιοι τα κάνουν ασυναίσθητα, κάποιοι συνειδητά, κάποιοι καθόλου. Προσωπικά έκανα κάποια ασυναίσθητα, έμαθα να κάνω τα υπόλοιπα και μου βγήκε σε καλό :)

Καινούριο άρθρο, αλλά δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Playboy.com | The Pick-up With Nick Savoy: Top 5 Mistakes Men Make With Women

μα τον τουτατή δούλεψαν! :D

Νταξ ο στόχος της πρώτης ανάγνωσης ήταν περισσότερο να γελάσει ο αναγνώστης για αυτό και οι υπερβολές και το μπινελίκι. Πίσω όμως από τις υπερβολές κρύβονται αρκετές (πικρές) αλήθειες imo.

Νταξ ο στόχος της πρώτης ανάγνωσης ήταν περισσότερο να γελάσει ο αναγνώστης για αυτό και οι υπερβολές και το μπινελίκι. Πίσω όμως από τις υπερβολές κρύβονται αρκετές (πικρές) αλήθειες imo.

Όπως αυτή η μεγάλη αλήθεια!!

Ετσι βγαινει το βρεφος νωρις και η πικραμενη μανα πρεπει να συνεχισει την εγκυμοσυνη εξωτερικα. Στην αγκαλια της!

Τουλαχιστον μεχρι το παιδι να βγαλει το γυμνασιο.

Μπιατς - Ουααα ποναει ο λαιμος μου oh the drama

Tsakonas -Να σου δωσω να καταπιεις κατι ζεστο?

Μπιατς -ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΛΠ ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ

Tsakonas -Αληθεια σου λεω,εχει θεραπευτικες ιδιοτητες και γευση αγριοκερασο..

Μπιατς -Εγω νομιζα πως εχει γευση ευρω...

• 11 months later...

Πω αυτες οι γυναίκες δεν εχουν τον θεό τους ειλικρινά...

Ψάχνω και εγώ να βρω λογική..grrrrr

Μιά μέρα και εγώ πηρα άδεια απο την σημαία και ξινή βγήκε... :( :X: pfffff οτι να'ναι...

Άστα να πάνε.

Εκεί που λες "θαύμα! Βρήκα και 2η που φαίνεται να είναι λογική, με μυαλό, σωστές αντιδράσεις, σοβαρή, χιούμορ, και όλα τα λοιπά ωραία, μια-δυο-τρείς του κλέφτη και φτού και όλα σκατά".

Ίσως είναι η μεγαλύτερη λαμακία το να είσαι σωστός, ειλικρινέστατος και τυπικός στα πάντα τελικά.

Έχω προσπαθήσει να κάνω λίγο τον λαμάκα παλιότερα αλλά αποτυχημένα, αν ο τυπικός έφερνε -1 επιθυμητά αποτελέσματα ο λαλάκας έβγαλε -3 για να μην πω -οο

Κρίμα που δεν γίνεται να γίνω "Observer" ( από το Fringe, άνθρωπος του μέλλοντος δήθεν με αφαιρεμένη την περιοχή που "ενεργοποιεί" τα συναισθήματα στον εγκέφαλο )... μπορεί να είσαι γενναιόδωρος, καλόψυχος, όλα τα καλά, αλλά αν είσαι συναισθηματικός είσαι ο μεγ*λύτερος λαλάκας.

χαχαχα κάπως έτσι...

Το κλασίκό...ναι αγάπη μου βγες με την παρέα σου...

Βγαίνει ήρεμος χαλαρός να πιεις το ποτο σου χωρίς γκρίνια και το κλασκό πάμε να φυγουμε μα μου σου ξου μου ξου μανταλάκια και καταλήγεις με 25αναπάντητες και 42,5μηνύματα για το τι κανεις που εισαι..με ποιον εισαι και ποτε θα ερθεις και τι ηπιες...

Ε ελεος δηλαδη...και γυρνας σπίτι...ρίχνεις ένα Match ξεγυρισμένο για λόγο ηλίθιο :p

Αυτη στο κρεβάτι και εσυ καναπέ και ουτε καληνυχτα..

p.s : συγνώμη για το λεξιλόγιο μου αλλα ισχυει και εχει συμβέι σε πολλούς πιστεύω :X:

Προανακριτική δεν σε πέρασε ?

Λίγο υπερβολικά ζηλιάρα ?

Ότι και να κάνεις πάντα χαμένος βγαίνεις, σαν παρτίδα strip poker women vs men όπου όταν κερδίζουνε οι γυναίκες βγάζουνε οι άντρες ρούχα, και όταν χάνουνε οι γυναίκες πάλι οι άντρες γδύνονται :p

Δεν φαντάζομαι να μην έπαιξες την κάρτα "θες να βγούμε πρώτα μαζί και μετά να πάω και με τα φιλαράκια λίγο" ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.