Jump to content

Τη χούφτωσες? Χούφτωσ'τη, θα το μετανοιώσεις. Χούφτωσ'τη, χούφτωσ'τη (LoveLab)

Wizard!

Recommended Posts

Το "RAW" είναι κορυφαίο γενικότερα. Σατιρίζει με ωμό αλλά παράλληλα εύθυμο τρόπο τις σχέσεις ανδρών-γυναικών, το γάμο, τα χρήματα, το σχολείο, τις συνήθειές μας. Αν δε μπορείτε να το βρείτε, το έχω σε dvd οπότε ένα αντίγραφο είναι υπόθεση 5' :)

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply
Να σου δείξω απλά κάτι που γούγλαρα μόλις τώρα(αυτά είναι για ζέσταμα μόνο):

Young Men More Sensitive than Women to Relationship Quality | LiveScience

Men and Relationships: More Sensitive Than You Think

Φίλε το καταλαβαίνεις και μόνος σου. Οι γυναίκες είναι πιο πολύ "στα τέτοια τους" από τους άντρες και βλέπουν τη σχέση περισσότερο σαν σύνολο προδιαγραφών(στάτους, κοινωνικότητα, χρήμα, κρεβάτι, χαβαλές κτλ.).

Αν ο άντρας βρεθεί σε δύσκολη θέση π.χ. οικονομικά, υγεία κτλ. πιο πιθανό είναι να τον εγκαταλείψει η γυναίκα απ'ότι να κάνει ο ίδιος κάτι ανάλογο σε αυτήν. Όταν λέω για αγάπη μιλάω γι'αυτό το πράγμα. Όχι να είσαι ο σούπερ επιτυχημένος, σαν τον Τσάκωνα καλή ώρα( :p ), και να έχει κάθε λόγο να είναι κοντά σου.

Αυτά τα πράγματα πιστεύω βγαίνουν νάτσουραλι. Είναι στην φύση των δύο φύλων.

Διάβασα με ενδιαφέρον και τα δύο άρθρα αλλά πουθενά δεν βρήκα statements που να στηρίζουν την εξής πρόταση:

ενώ το αντίθετο σπάνια συμβαίνει. Η γυναίκα απλά ηδονίζεται με το να ξέρει ότι τη γουστάρεις. Δεν υπάρχει "βάθος" συναισθημάτων.

Αντιθέτως, από τις έρευνες που μου έδειξες, διάβασα τα παρακάτω:

i) Most prior studies on the different effects of relationships on men and women have focused on older adults, especially married couples. These studies found that, for better or for worse, the quality of the marriage affected both partners equally. But how these effects were expressed depended on gender.

ii) Whether the young men in the current study will lose some relationship sensitivity as they enter adult marriages or if the finding represents a permanent shift in gender relations remains to be seen.

iii) Still, though women openly pursue counseling and supports, men fear for the frailty of a marriage more intensely as they internalize emotions.

Συμπεραίνω με βάση τα άρθρα πως, λόγω του κοινωνικού προφιλ, οι γυναίκες έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν συναισθήματα, προκαλόμενα από σχέσεις, πιο αποτελεσματικά. Αυτό απέχει πάρα πολύ από τον ισχυρισμό σου και μέχρι στιγμής δεν αναφέρει ο,τιδήποτε για να το στηρίξει.

Το "RAW" είναι κορυφαίο γενικότερα. Σατιρίζει με ωμό αλλά παράλληλα εύθυμο τρόπο τις σχέσεις ανδρών-γυναικών, το γάμο, τα χρήματα, το σχολείο, τις συνήθειές μας. Αν δε μπορείτε να το βρείτε, το έχω σε dvd οπότε ένα αντίγραφο είναι υπόθεση 5' :)

Και τα αλλα 2 στο ιδιο κλιμα ειναι. Αν δεν τα εχεις δει, και σου αρεσε το raw, φανταζομαι θα σου αρεσουν και αυτα.

• 2 weeks later...
Για πες πως γιατι εχουμε θεματα ακομα εμεις εδω ! :wassat:

δεν υπαρχει γενικη συνταγη.Οι μπιτσιζ ειναι σαν το κουνγκ φου.Πρεπει να βαψεις πολλους φραχτες για να γινεις ο Τσακωνας.

Χοντρικα εντελως παντως,rule of thumb ειναι οτι η υπερβολικη καλωσυνη και οι δισταγμοι ξενερωνουν τις μπιτσιζ.

Κάποτε μου είχε πάρει 3.5 χρόνια να βγω από το fz μιας κοπέλας... Όταν έμαθα το πως, μετά είναι εύκολο. Ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω το πως γίνεται όμως... :...:

Σκέψου ότι είναι σαν το ποδήλατο. Όταν βλέπεις κάποιον να κάνει, το θεωρείς εύκολο. Όταν ανεβαίνεις απάνω όμως, πέφτεις αρκετές φορές μέχρι να μάθεις. Άπαξ και μάθεις όμως, δεν το ξεχνάς ποτέ, αλλά αυτό που χρειάζεται για να κάνεις (ισορροπία) δεν είναι κάτι που μπορείς να το διδάξεις στον άλλον...

Κάποτε μου είχε πάρει 3.5 χρόνια να βγω από το fz μιας κοπέλας... Όταν έμαθα το πως, μετά είναι εύκολο. Ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω το πως γίνεται όμως... :...:

Σκέψου ότι είναι σαν το ποδήλατο. Όταν βλέπεις κάποιον να κάνει, το θεωρείς εύκολο. Όταν ανεβαίνεις απάνω όμως, πέφτεις αρκετές φορές μέχρι να μάθεις. Άπαξ και μάθεις όμως, δεν το ξεχνάς ποτέ, αλλά αυτό που χρειάζεται για να κάνεις (ισορροπία) δεν είναι κάτι που μπορείς να το διδάξεις στον άλλον...

Ο επομενος που θα ποσταρει οτι περιμενε μπιατς πανω απο 1μηνα θα φαει περμα μπαν.Εχετε χαλασει την πιατσα λεμε και οι βλαμενες πανε απο αναβολη σε αναβολη σαν τα δικαστηρια.Και περιμενει ΠΟΙΟΣ?Ο Τσακωνας.... fuuuu fuuuuu fuuuuuu

Ο επομενος που θα ποσταρει οτι περιμενε μπιατς πανω απο 1μηνα θα φαει περμα μπαν.Εχετε χαλασει την πιατσα λεμε και οι βλαμενες πανε απο αναβολη σε αναβολη σαν τα δικαστηρια.Και περιμενει ΠΟΙΟΣ?Ο Τσακωνας.... fuuuu fuuuuu fuuuuuu

Που θα πάει;

Θέμα χρόνου είναι να έρθει και η δική σου σειρά να περιμένεις.

To ότι περίμενα μία, δε σημαίνει ότι δεν είχα άλλες :p Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο ;)

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.