jesus Ιούλιος 17, 2011 #121 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 Μην δίνεστε 100% σε καμιά.... Συμφωνω απο εδω μεχρι και εγω δεν ξερω που Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 18, 2011 #122 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Επίσης αν οι περισσότεροι δεν το έχετε βιώσει ακόμα....θα καταλάβατε αργά η γρήγορα ότι το ασθενές φύλο δεν είναι αυτές....Το καταλαβαίνεις όταν αγαπάς κάποια τόσο πολύ και ξαφνικά ΤΕΛΟΣ. Όταν χωρίζεις απλά δεν υπάρχεις....η γυναίκα έχει άλλου είδους αντοχή σε αυτό. Ο άντρας χάνεται εντελώς....ούτε φίλοι ούτε τραγουδιάρες τον συνεφέρουν μετά...Εϊναι μακρύς ο δρόμος μέχρι την ""Ιθάκη για έναν άντρα.... Οπότε συμβουλή: Μην δίνεστε 100% σε καμιά.... Είναι αλήθεια ότι οι άντρες είναι οι πιο συναισθηματικοί και αυτοί που ερωτεύονται πιο εύκολα. Μέχρι και οι ψυχοτέτοιοι το λένε. Είναι αλήθεια επίσης ότι είναι στη φύση του άντρα να αγαπάει τη γυναίκα ενώ το αντίθετο σπάνια συμβαίνει. Η γυναίκα απλά ηδονίζεται με το να ξέρει ότι τη γουστάρεις. Δεν υπάρχει "βάθος" συναισθημάτων. Οπότε πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 18, 2011 #123 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Είναι αλήθεια ότι οι άντρες είναι οι πιο συναισθηματικοί και αυτοί που ερωτεύονται πιο εύκολα. Μέχρι και οι ψυχοτέτοιοι το λένε. Είναι αλήθεια επίσης ότι είναι στη φύση του άντρα να αγαπάει τη γυναίκα ενώ το αντίθετο σπάνια συμβαίνει. Η γυναίκα απλά ηδονίζεται με το να ξέρει ότι τη γουστάρεις. Δεν υπάρχει "βάθος" συναισθημάτων. Οπότε πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου. Είναι αλήθεια ότι η αμφισβήτηση ζητάει αποδείξεις/στατιστικές/έρευνες πάνω σε "αλήθειες" ώστε να επιδοκιμάσει την εγκυρότητά τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 18, 2011 #124 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Δεν μπορείς να αποδείξεις ούτε την μια άποψη ούτε την άλλη.Κάποια πράγματα δεν αποδεικνύονται ποτέ, απλά δεν γίνεται.Αυτή μπορεί να σου λέει ότι θέλει... αλήθεια ή ψέμματα, who knows. Ούτε ο ανιχνευτής ψεύδους ξέρει σίγουρα να σου πει.Τα ίδια μπορεί κανείς να πεί μια χαρά και μια γυναίκα για έναν άντρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 18, 2011 #125 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Εγω απορω γιατι την ψαχνουμε κ το φιλοσοφουμε κιολας αφου ακρη δ βγαινει.τα 2 φυλλα σκεφτονται εντελως διαφορετικα..οποτε:Παιρνας καλα?ασε να κυλησει..οτι ειναι να γινει θα γινει..κ οτι τελειωσει θα ξανα αρχισει.Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 19, 2011 #126 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Εγω απορω γιατι την ψαχνουμε κ το φιλοσοφουμε κιολας αφου ακρη δ βγαινει.τα 2 φυλλα σκεφτονται εντελως διαφορετικα..οποτε:Παιρνας καλα?ασε να κυλησει..οτι ειναι να γινει θα γινει..κ οτι τελειωσει θα ξανα αρχισει.Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk.Iσχύει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 19, 2011 #127 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Είναι αλήθεια ότι οι άντρες είναι οι πιο συναισθηματικοί και αυτοί που ερωτεύονται πιο εύκολα. Μέχρι και οι ψυχοτέτοιοι το λένε. Είναι αλήθεια επίσης ότι είναι στη φύση του άντρα να αγαπάει τη γυναίκα ενώ το αντίθετο σπάνια συμβαίνει. Η γυναίκα απλά ηδονίζεται με το να ξέρει ότι τη γουστάρεις. Δεν υπάρχει "βάθος" συναισθημάτων. Οπότε πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου. ωρες ωρες εχω την αισθηση οτι επρεπε να σε ακουσω νωριτερα και σε αλλα θεματα περαν της ΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 19, 2011 #128 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Είναι αλήθεια ότι οι άντρες είναι οι πιο συναισθηματικοί και αυτοί που ερωτεύονται πιο εύκολα. Μέχρι και οι ψυχοτέτοιοι το λένε. Είναι αλήθεια επίσης ότι είναι στη φύση του άντρα να αγαπάει τη γυναίκα ενώ το αντίθετο σπάνια συμβαίνει. Η γυναίκα απλά ηδονίζεται με το να ξέρει ότι τη γουστάρεις. Δεν υπάρχει "βάθος" συναισθημάτων. Οπότε πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου.Ας υποθεσουμε οτι αυτος ειναι ο κανονας, αυτος ο κανονας δεν εχει εξαιρεσεις ? Και παλι το να βρεις την εξαιρεση (και να μπορεις να τη κυκλοφορησεις στο δρομο) ειναι σαν να πιανεις τζοκερ απο 100 μαζεμμενα τζακ ποτ αλλα λεμε τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 19, 2011 Author #129 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Έλα, μην είστε τόσο υπερβολικοί. Αν ήταν έτσι δε θα υπήρχαν ευτυχισμένα ζευγάρια, θα ψάχναμε να τα βρούμε με το μικροσκόπιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 19, 2011 #130 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Έλα, μην είστε τόσο υπερβολικοί. Αν ήταν έτσι δε θα υπήρχαν ευτυχισμένα ζευγάρια, θα ψάχναμε να τα βρούμε με το μικροσκόπιο δεν νομιζω οτι υπαρχουν 100% ευτυχισμενα ζευγαρια. Απλα υπαρχουν ζευγαρια που ο ενας καποιες στιγμες δεν πολυτρεχει τον αλλον,οποτε ο αλλος,λογω της εναλλαγης θλιψη-ευτυχια πεταει. Για να δεσει παντως ενα ζευγαρι μαλλον πρεπει να υπαρχει μια σχεση ισχυος και μονιμως ο ενας να ψιλοταλαιπωρει τονα αλλον και να τον χαλαρωνει που και που.Οι υπολοιποι απλα προσποιουνται τους ευτυχισμενους και εχουν βαρεθει ο ενας τα μουτρα του αλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 19, 2011 Author #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Μπα... Έχω και προσωπικό παράδειγμα στον οικογενειακό κύκλο Πραγματικά ευτυχισμένο ζευγάρι. Διαφωνούν, όπως όλοι. Τσακώνονται, όπως όλοι. Αλλά αγαπιούνται πολύ εδώ και 40+ χρόνια, συνεχίζουν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, να συζητάνε, να περνάνε πολλές ώρες μαζί, να γελάνε, κάνουν τακτικά σεξ και για εμένα είναι υπόδειγμα. Σίγουρα είναι η εξαίρεση, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται κάτι σπάνιο ή ανάλογο του να σου κάτσει το Joker. Προσωπικά γνωρίζω αρκετά τέτοια ζευγάρια, το συγκεκριμένο που αναφέρομαι είναι σε στενό κύκλο. Το να ζήσεις με έναν άλλο, θέλει πολύ δουλειά κι από τις δύο πλευρές. Και μην τα ρίχνουμε όλα στο "άλλο φύλο", γιατί και με το ίδιο φύλο τα ίδια γίνονται. Αν έφταιγε η διαφοροποίηση με το άλλο φύλο, τότε όλα τα gay ζευγάρια θα ήταν ευτυχισμένα... :...: Επίσης μην ξεχνάμε τις αλλαγές με τα χρόνια. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο στα 20-25-30 του και είσαι μαζί του όταν θα είναι 50-55-60, χοντρός, παράξενος, με προβλήματα υγείας, διαφορετικά βιώματα με παιδιά, με κόρη που είναι ********, γιό μηχανόβιο, κλπ. Δε φταίει η σχέση, η σχέση είναι μεταβαλλόμενη, είναι σα ζωντανός οργανισμός. Θέλει προσπάθεια κι από τις δύο πλευρές. Η προσπάθεια όμως αυτή για να είναι εφικτή, χρειάζεται να αγαπάς τον άλλον, χρειάζεται να είσαι διατεθειμένος να κάνεις θυσίες για να είσαι μαζί του και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχεις συνειδητοποιήσει πριν πας να "κρεμαστείς". Τα περισσότερα ζευγάρια δε μπαίνουν στη διαδικασία. Μου αρέσει το γκομενάκι, κάνει καλό σεξ, περνάμε καλά, το παντρεύομαι. Και μετά από μερικά χρόνια που το σεξ περνάει σε δεύτερη μοίρα ή γίνεται βαρετό γιατί είναι συνέχεια το ίδιο, το περνάμε καλά χάνεται στην καθημερινότητα και τα προβλήματα, τότε δε μένει τίποτα κι αρχίζουν οι καβγάδες. Γιατί κανείς δε σκέφτηκε, θέλω να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες; Τον αγαπάω πραγματικά ή απλά περνάω καλά τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 19, 2011 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Έλα, μην είστε τόσο υπερβολικοί. Αν ήταν έτσι δε θα υπήρχαν ευτυχισμένα ζευγάρια, θα ψάχναμε να τα βρούμε με το μικροσκόπιο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=G2eT3GS3ls0]Annie Hall - Happy Couple - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιούλιος 19, 2011 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Είναι αλήθεια ότι οι άντρες είναι οι πιο συναισθηματικοί και αυτοί που ερωτεύονται πιο εύκολα. Μέχρι και οι ψυχοτέτοιοι το λένε. Είναι αλήθεια επίσης ότι είναι στη φύση του άντρα να αγαπάει τη γυναίκα ενώ το αντίθετο σπάνια συμβαίνει. Η γυναίκα απλά ηδονίζεται με το να ξέρει ότι τη γουστάρεις. Δεν υπάρχει "βάθος" συναισθημάτων. Οπότε πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου. Τι να πω? Υποκλίνομαι? Ναι... αυτό νομίζω ταιριάζει εδώ. Εγω απορω γιατι την ψαχνουμε κ το φιλοσοφουμε κιολας αφου ακρη δ βγαινει.τα 2 φυλλα σκεφτονται εντελως διαφορετικα..οποτε:Παιρνας καλα?ασε να κυλησει..οτι ειναι να γινει θα γινει..κ οτι τελειωσει θα ξανα αρχισει. Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk. Περνάς καλά... μαζί σου, μετά όταν γίνει η στραβή και χωρίσετε ποιος θα σε συμμαζέψει? Αυτή σε 1-2 μέρες θα είναι μια χαρά. Που θέλω να καταλήξω? Αν είναι να κάνω σχέση με ένα άτομο που ξέρω ότι αν χωρίσω θα είμαι μόνο εγώ σκ@τ@, μάλλον σημαίνει ότι δεν άξιζε να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άτομο, γιατί δεν με αγάπησε ποτέ. Μπα... Έχω και προσωπικό παράδειγμα στον οικογενειακό κύκλο Πραγματικά ευτυχισμένο ζευγάρι. Διαφωνούν, όπως όλοι. Τσακώνονται, όπως όλοι. Αλλά αγαπιούνται πολύ εδώ και 40+ χρόνια, συνεχίζουν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, να συζητάνε, να περνάνε πολλές ώρες μαζί, να γελάνε, κάνουν τακτικά σεξ και για εμένα είναι υπόδειγμα. Σίγουρα είναι η εξαίρεση, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται κάτι σπάνιο ή ανάλογο του να σου κάτσει το Joker. Προσωπικά γνωρίζω αρκετά τέτοια ζευγάρια, το συγκεκριμένο που αναφέρομαι είναι σε στενό κύκλο. Το να ζήσεις με έναν άλλο, θέλει πολύ δουλειά κι από τις δύο πλευρές. Και μην τα ρίχνουμε όλα στο "άλλο φύλο", γιατί και με το ίδιο φύλο τα ίδια γίνονται. Αν έφταιγε η διαφοροποίηση με το άλλο φύλο, τότε όλα τα gay ζευγάρια θα ήταν ευτυχισμένα... :...: Επίσης μην ξεχνάμε τις αλλαγές με τα χρόνια. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο στα 20-25-30 του και είσαι μαζί του όταν θα είναι 50-55-60, χοντρός, παράξενος, με προβλήματα υγείας, διαφορετικά βιώματα με παιδιά, με κόρη που είναι ********, γιό μηχανόβιο, κλπ. Δε φταίει η σχέση, η σχέση είναι μεταβαλλόμενη, είναι σα ζωντανός οργανισμός. Θέλει προσπάθεια κι από τις δύο πλευρές. Η προσπάθεια όμως αυτή για να είναι εφικτή, χρειάζεται να αγαπάς τον άλλον, χρειάζεται να είσαι διατεθειμένος να κάνεις θυσίες για να είσαι μαζί του και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχεις συνειδητοποιήσει πριν πας να "κρεμαστείς". Τα περισσότερα ζευγάρια δε μπαίνουν στη διαδικασία. Μου αρέσει το γκομενάκι, κάνει καλό σεξ, περνάμε καλά, το παντρεύομαι. Και μετά από μερικά χρόνια που το σεξ περνάει σε δεύτερη μοίρα ή γίνεται βαρετό γιατί είναι συνέχεια το ίδιο, το περνάμε καλά χάνεται στην καθημερινότητα και τα προβλήματα, τότε δε μένει τίποτα κι αρχίζουν οι καβγάδες. Γιατί κανείς δε σκέφτηκε, θέλω να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες; Τον αγαπάω πραγματικά ή απλά περνάω καλά τώρα; Φίλε Wizard... νομίζω ότι μιλάς για ζευγάρι άλλης γενιάς. Όπως όμως μόνος σου είπες στο παραπάνω σου post, όχι μόνο οι άνθρωποι σαν ζευγάρι/σχέση, αλλά και μεμονωμένα σαν άτομα, μεταβάλλονται στο πέρασμα του χρόνου. Τότε οι άνθρωποι ήξεραν τι ζητούσαν ο ένας από τον άλλο, και πολύ περισσότερο οι γυναίκες. Δεν λέω, κι εμείς έχουμε γίνει ό,τι να ναι, αλλά μήπως αυτό είναι αποτέλεσμα των πράξεων/αντιδράσεων, και γενικά της όλης συμπεριφοράς των γυναικών μέσα στη σχέση? Γιατί μην ξεχνάς... οποιαδήποτε πράξη που κάνουμε, από πίσω της κρύβεται μια γυναίκα, και το πως θέλουμε να νοιώσει αυτή για εμάς. :...: Έλα, μην είστε τόσο υπερβολικοί. Αν ήταν έτσι δε θα υπήρχαν ευτυχισμένα ζευγάρια, θα ψάχναμε να τα βρούμε με το μικροσκόπιο Υπάρχουν όμως τελικά ευτυχισμένα ζευγάρια? Την απάντηση νομίζω στην έδωσε ο Tsakonas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 19, 2011 Author #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν Από την άλλη, δε μου αρέσουν σχόλια του τύπου "της όλης συμπεριφοράς των γυναικών μέσα στη σχέση", αρχικά γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα να φέρουν αντίλογο (εκτός από μηδαμινές εξαιρέσεις) και ύστερα γιατί πιστεύω ότι φταίνε πάντα και οι δύο πλευρές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 19, 2011 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν Από την άλλη, δε μου αρέσουν σχόλια του τύπου "της όλης συμπεριφοράς των γυναικών μέσα στη σχέση", αρχικά γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα να φέρουν αντίλογο (εκτός από μηδαμινές εξαιρέσεις) και ύστερα γιατί πιστεύω ότι φταίνε πάντα και οι δύο πλευρές. Υπάρχει γυναίκα μέσα στο φόρουμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 19, 2011 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Είναι αλήθεια ότι η αμφισβήτηση ζητάει αποδείξεις/στατιστικές/έρευνες πάνω σε "αλήθειες" ώστε να επιδοκιμάσει την εγκυρότητά τους Να σου δείξω απλά κάτι που γούγλαρα μόλις τώρα(αυτά είναι για ζέσταμα μόνο): Young Men More Sensitive than Women to Relationship Quality | LiveScience Men and Relationships: More Sensitive Than You Think Φίλε το καταλαβαίνεις και μόνος σου. Οι γυναίκες είναι πιο πολύ "στα τέτοια τους" από τους άντρες και βλέπουν τη σχέση περισσότερο σαν σύνολο προδιαγραφών(στάτους, κοινωνικότητα, χρήμα, κρεβάτι, χαβαλές κτλ.). Αν ο άντρας βρεθεί σε δύσκολη θέση π.χ. οικονομικά, υγεία κτλ. πιο πιθανό είναι να τον εγκαταλείψει η γυναίκα απ'ότι να κάνει ο ίδιος κάτι ανάλογο σε αυτήν. Όταν λέω για αγάπη μιλάω γι'αυτό το πράγμα. Όχι να είσαι ο σούπερ επιτυχημένος, σαν τον Τσάκωνα καλή ώρα( ), και να έχει κάθε λόγο να είναι κοντά σου. Αυτά τα πράγματα πιστεύω βγαίνουν νάτσουραλι. Είναι στην φύση των δύο φύλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιούλιος 19, 2011 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν Από την άλλη, δε μου αρέσουν σχόλια του τύπου "της όλης συμπεριφοράς των γυναικών μέσα στη σχέση", αρχικά γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα να φέρουν αντίλογο (εκτός από μηδαμινές εξαιρέσεις) και ύστερα γιατί πιστεύω ότι φταίνε πάντα και οι δύο πλευρές. Ώπα, παρεξήγησις , κι εγώ πιστεύω ότι και οι 2 φταίνε για την κατάληξη (και την πορεία) μιας σχέσης. Στο ζήτημα που προκύπτει με τη συμπεριφορά των γυναικών, δεν είπα ότι η συμπεριφορά τους οδηγεί στο χωρισμό, είπα ότι το τι μέλη γενέσθαι για τους άντρες, εξαρτάται καθαρά και μόνο από τη συμπεριφορά των γυναικών. Εννοώ (εν ολίγοις) ότι με τη συμπεριφορά τους μας κάνουν ό,τι θέλουν. Και επειδή η συμπεριφορά τους σήμερα ΔΕΝ είναι σταθερή, καταλήγουμε κι εμείς να γινόμαστε ό,τι να ναι. Αυτό εννοούσα, και για αυτό αναρωτιέμαι αν τελικά σήμερα αξίζει να ασχοληθεί σε βάθος με μια γυναίκα. Αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 19, 2011 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Προτεινω να δειτε, με τη συγκεκριμενη σειρα, Eddie Murphy - Raw, Chris Rock - Never scared, Richard Pryor - live on sunset strip Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιούλιος 19, 2011 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Φίλε spresv θα ήθελα πριν δω τις ταινίες, θα ήθελα να μας πεις ποιά από τις 2 (κυριότερες) απόψεις του thread συμμερίζεται (να ασχολείται πολύ κανείς με τις γυναίκες ή όχι). Γιατί αν πηγαίνουν προς τη μεριά του "όχι" δεν υπάρχει λόγος να τις δω. Αν πάλι συμβαίνει το αντίθετο, ίσως να τις δω γιατί μπορεί να αλλάξουν και οι απόψεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 19, 2011 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Δεν ειναι ταινιες, ειναι comedy shows. Και δεν νομιζω οτι ειναι ενα ζητημα που μπορει να απαντηθει απλως με καταφαση ή αρνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.