katevastiras1416003242 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2008 Παιδία καλησπέρα, Θα είμαι σύντομος.Ενώ μέχρι πρότινος όλα βαίναν καλός με το σύστημα, πριν δύο μέρες αντιμετώπισα κάποια άγνωστη συμπεριφορά με το DVD RW drive.Τι εμφανίζει:1)βάζοντας ένα οτιδήποτε πολυμεσικό να δεις (ταινίες, μουσική..), χάνω καρέ από την εικόνα αλλά και τον ήχο.2) ξεκινάω εγκατάσταση παιχνιδιού....αργεί πάραα πολυ. Την κάνει αλλά αργεί.3) καώ ένα cd/dvd αργεί εξίσου πολύ.Συμπεριφέρεται λές και το σύστημα μου είναι αρχαιότητα και φτάνει στα όρια του.Κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και έχω mobo:Commando, cpu:Q6600, 2x1Gb Ballisticx 800 Mhz, 2xRaptor raid 0.Εντύπωση μου κάνει που πραγματοποιεί όλες τις λειτουργίες, αλλά σε πολύ αργό ρυθμό. Ακούω για παράδειγμά μουσική και πάω να αντιγράψω αρχεία από το cd. Σταματάει να παίζει κανονικά ο ήχος αλλά παίζει με διακοπές.?????????? confused??????????
redbighunter Μάρτιος 7, 2008 #2 Μάρτιος 7, 2008 μου ειχε συμβει κι εμενα αυτο! και με αλλο DVD-RW που δοκιμασα τα ιδια μου εκανε! εκανα format και απο τοτε ειναι αστερι!!! δοκιμασε να δεις αν με αλλο DVD-RW σου κανει τα ιδια!
Dorian Μάρτιος 7, 2008 #3 Μάρτιος 7, 2008 Ο IDE controller θα έχει μπει σε PIO mode. από τον device manager δοκίμασε να τον βάλεις σε DMA mode ή αν δεν δουλέψει αυτό απεγκατάστησε τη συσκευή του controller από το device manager reboot και όταν ξαναμπεί αυτόματα θα τον ξαναβάλουν τα windows σε DMA.
katevastiras1416003242 Μάρτιος 7, 2008 Author #4 Μάρτιος 7, 2008 Ψάχνοντας με την πρώτη ματιά δεν βρήκα το DMA mode. θα συνεχίσω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.