Jump to content

Seasonic 650watt energy +

apostolis22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα σήμερα το Seasonic 650watt energy +. Στο bios αλλά και από speedfan μου δίνει 2.9v τα 3.3v και 4.87v τα 5v.Δεν έχω συνδέσει καμία συσκευή πάνω και ούτε έχω κάνει overclock.. Είναι φυσιολογικό? (μου φαίνεται μεγάλη η πτώση ιδίος στο 3.3v..) Να το πάω για RMA? Πως μπορώ να το μετρήσω με πολύμετρο ? (καλώδιο 3.3 και ground μαύρο καλώδιο)

Ευχαριστώ πολύ!

Τα 3,3 είναι το πορτοκαλί καλώδιο... Πρέπει να εκκινήσεις το τροφοδοτικό χωρίς να είναι συνεδεμένο στο πισί (θέλει ένα μικρό βραχυκύκλωμα στο 24πινο - just google it), και βάζεις το κόκκινο καλώδιο του πολυμέτρου στο πορδοκαλί, και το μαύρο στο μαύρο κα ιμετράς.. Το κόκκινο είναι η 12άρ και το κίτρινο η 5΄ρα (μπορεί και ανάποδα)

Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τις μετρήσεις του bios και του software

κιτρινο 12ν

κοκκινο 5ν

με το διπλανο του μαυρο καθε φορα

μονο με μετρηση θα ξερεις:TD:

To software δειχνει τις μετρησεις του bios.

Επειδη εχει περισσοτερο νοημα να μετρησεις τις τασεις σε load,τρεξε ενα prime και σφηνωσε τις μυτες απο το πολυμετρο στο 24πινο εκει που κουμπωνουν τα καλωδια στο πλαστικο.

Για την 12αρα και την 5αρα μετρας πανω σε οποιδηποτε μολεξ..

Αν θελεις και τις αλλες 12αρες μετρα και στο 8πινο διπλα απο cpu και στην vga.

Ωραίος ο Astakos και εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου. Ευχαριστώ και τους άλλους:)

Τα ρέυματα τελικά σε full load είναι:

+3.38v +4.99v +12.05v(molex και 24pin) +11.93v(τετράπινο) -12.10v

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.