Melkon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2008 Παιδια που μπορω να βρω μοντελά που να εχουν σχεση με τα pc για το google sketchup?Εψαξα στο 3d warehouse της google αλλλα δεν βρηκα τπτ το ιδιαιτερο!Α! και αν μπορουσατε να μμου ποσταρετε λινκ για κανενα οδηγω θα το εκτιμουσα παρα πολυ.Ευχαριστω εκ των προτερων!
Elric Μάρτιος 6, 2008 #2 Μάρτιος 6, 2008 Έχω φτοιάξει 4 μοντελάκια(PSU, HDD, DVD-RW, mobo).Μην νομίζεις ότι είναι τίποτα απίστευτα...Τον σκληρό και το δβδ νομίζω ότι τα έχω πετείχει αρκετά(θέλω να πιστεύω).Είναι σε πραγματικές διαστασεις. Αν θέλεις μπορώ να σου τα ανεβάσω κάπου.
Melkon Μάρτιος 6, 2008 Author #3 Μάρτιος 6, 2008 με αυτο το prog εχω ενα προβλημα οταν βαζω μοντελα που εχω κατεβαζει οταν τα επιλεγει παει σαν την κοτα!!!! τι να κανω !!!?
Melkon Μάρτιος 6, 2008 Author #5 Μάρτιος 6, 2008 LOL τεσπα το ολο θεμα το παρατησα.Τhx για την βοηθεια!
jois21 Μάρτιος 8, 2008 #8 Μάρτιος 8, 2008 Mια χαρα. Αν ηταν και ΣΑΤΑ θα γλυτωνες κοπο. προτεινω να ανεβασει οποιος εχει εδω για να τα σωζουμε ως Models.
eleozz Μάρτιος 9, 2008 #9 Μάρτιος 9, 2008 εγώ βρήκα εδώ μερικά http://scc.jezmckean.com/ (παίδες αν έχει κανεις οδηγό ας μας τον ρίξει)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.