Heatspreader Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2011 Το ψήνω πολύ τελευταία να πάρω έναν SSD. Θεωρώ ότι είναι μία αναβάθμιση, σχετικά με λίγα λεφτά και η απόδοση που θα δώσει θεαματική.Έτσι λοιπόν σκέφτομαι να βγάλω μέσα από το κουτί όλους τους σκληρούς δίσκους.Να πουλήσω τον RaptorΧ και τους άλλους 2 Samsung να τους κάνω εξωτερικούς. Επίσης ο SSD θα μπει στο πλάι του υπολογιστή, φυσικά μέσα από το πλαϊνό καπάκι, ώστε να μη φαίνεται αυτός και τα καλώδια του. Ωστόσο θα αφήσω το Cage για τους δίσκος για ακόμα καλύτερο Airflow μέσα στο κουτί, αφού όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει έναν 12άρι που βάζει αέρα.Ο Vertex 3 με τα 120GB είναι νομίζω καλός Value/Money. Δεν θα ήθελα να πέσω κάτω από τα 120GB, γιατί ήδη έχοντας 150GB, πηγαίνοντας στα 120GB, υπάρχει υποβάθμιση.http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Vertex-3-Series-120GB-SSD-2-5-Sata-6Gb-s-VTX3-25SAT3-120G.htmΈχει 3 χρόνια εγγύηση και δεν με ενδιαφέρει να αποθηκεύσω σημαντικά δεδομένα, οπότε και κάτι να συμβεί πιστεύω ότι σε 3 χρόνια να είμαστε καλά πρώτα ο θεός, θα έχω πάρει κάτι άλλο. Αυτά που θα βάλω θα είναι το λειτουργικό και τα παιχνίδια μου και κάποια προγράμματα φυσικά. Mp3, κλπ τα έχω σε άλλους δίσκους και μάλιστα έχω και Back Up.Υπάρχει κάποιος Intel καλύτερος?Διαθέτω το πολύ MAX όμως 280Ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Νομιζω ειναι ΟΚ η επιλογη σου.Με σωστο στησιμο λειτουργικου θα γλυτωσεις 5-6 GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 πολύ καλή η επιλογή και η σκεπτική με το να δ΄σεις τους σκλιρούς και να βγάλεις μερικά χρίματα, ο σκληρός για την ταχύτητα που διαθέτει και για τον αποθηκευτικό χώρο είναι μια χαρα΄για τα λεφτά του. απλά να προσέξεις την μητρική σου να έχει σύνδεση SATA 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Δεν έχει Sata 3. Δεν με πειράζει να κάνω λίγο πιο αργό Copy/Paste.Στη χειρότερη όμως κάτι τέτοιο δεν θα βοηθήσει?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528534(Αν και λέει ότι μπαίνει σε Asrock μητρικές)Υ.Γ.: Μόνο τον Raptor θα δώσω. Οι άλλοι έχουν πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 5, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 αμα είναι να το βάλεις σε SATA2 τζάμπα θα το πάρεις... ο SSD απλά είναι τέλειος με 500MB/s IMO..και η κάρτα είναι καλή λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 5, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Δεν με ενδιαφέρει να κάνω Copy Paste. Σε τι μέσο θα κάνω Paste για να δω τα 500ΜΒ/S?Αυτό που θέλω είναι εκρηκτικότητά στη χρήση του λειτουργικού, παιχνίδια, κλπ. Ταχύτητα φορτώματος δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Δες το σαν επενδυση.Απο την στιγμη που σε νιαζει μονο η αισθηση και η χωριτικοτητα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.Στο μελλον μπορει να παρεις μια SATA3 μοβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 5, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Απ' ότι ξέρω με μη Intel SSD υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Πέρα ότι ψοφάνε (εντάξει έχει εγγύηση 3 χρόνια), ξέρω ότι όταν γεμίσουν πέφτουν δραματικά οι επιδόσεις.Με λίγα λόγια μήπως πρέπει να κοιτάξω προς Intel μεριά για σιγουριά?280Ευρώ για 120GB και τέτοιες ταχύτητες είναι σχετικά λίγα λεφτά. Μην πάω να το παίξω έξυπνος και πάρω μούφα πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.