HuLuVuZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 Καλημέρα παιδιά. failed to read state file.exitingΜήπως μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει αυτό το μήνυμα. Όλα ξεκίνησαν όταν έκανα defrag με το perfectdisc 2008. Το εμφάνισε όταν έβαλα το perfect disc να κάνει consolidate free space και μετά έκανα restartΒασικά πέραν αυτού του μηνύματος που το εμφανίζει κατά την εκίνηση των windows δεν έχω παρατηρήσει τπτ άλλο.Αν γνωρίζει κανείς να μου πει αν πρέπει να ανυσηχώ ή ό
Wizard! Μάρτιος 5, 2008 #2 Μάρτιος 5, 2008 Google it: http://www.google.gr/search?num=30&hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=q2p&q=%22failed+to+read+state+file%22&btnG=Search
HuLuVuZ Μάρτιος 5, 2008 Author #3 Μάρτιος 5, 2008 thanks m8. Βλακεία μου έπρεπε να το googlaro πριν postaro. Ξεχάστικα . Οπότε περιμένω το update για να το διορθώσω. Και πάλι thanksp.sαπό που έχεις πάρει τη φωτο για το avatar???????????
RootX Μάρτιος 5, 2008 #4 Μάρτιος 5, 2008 thanks m8. Βλακεία μου έπρεπε να το googlaro πριν postaro. Ξεχάστικα . p.s από που έχεις πάρει τη φωτο για το avatar??????????? Υπάρχουν και τα π.μ. φίλε μου γι'αυτή τη δουλειά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.