Arxagelos Μάρτιος 10, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 καστρα και πολιορκητές!!!! απιστευτο που το θυμηθήκατε ωρε! πολιορκητικοί κριοί καταπελτες!!! ειχα λιωσει λεμε! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάρτιος 26, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 πραγματικα πολυ ορεα αυτα τα παιχνιδια για τοτε που ημασταν παιδια! και εγω γενοιμενος το 83 τα θυμαμε αυτα τα παιχνιδια και και τα νιτεντο Link to comment Share on other sites More sharing options...
s33k3rgr Μάρτιος 29, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 golden axe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik16v Απρίλιος 1, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 ranxeroxTest Drive II "The DUEL"BudokanCisco HeatDuke Nukem Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 2, 2008 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Καλα πολυ γέλιο λέμε....αν εξαιρέσουμε την bibibo (που ειχε και εμένα η αδερφή μου btw) ολα τα υπόλοιπα πέρασαν απο τα χέρια μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Απρίλιος 2, 2008 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Ειχα λιωσει το double dragon ... κατεβαστε αν θελετε απο εδω μια fan version του game αρκετα καλη για να περναει η ωραhttp://doubledragon.classicgaming.gamespy.com/forums/viewtopic.php?t=186Καλα φιλε μου τη μου θυμησες τωρα!!!Ευχαριστω για το link,το κατευασα και πεζει τελεια!!!!!:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 3, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2008 Ports Of Call (Amiga) World Games (C64) Maniac Mansion (C64) Green Beret (C64) Larry Series (C64) PacMan (Atari 2600) Berserk (Atari 2600) Fighter Bomber (Amiga) Uridium (C64) Shadow Of The Beast (Amiga) TV Sports Basketball (Amiga) Kick-Off (Amiga) Pinball Fantasies (Amiga) Oil Imperium (Amiga) δεν μου'ρχονται άλλα, εχουν περάσει και τα χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 3, 2008 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2008 Pinball Fantasies (Amiga)Δεν μπορω να περιγραψω ποσες ωρες σερι επαιζε ο πατερας μου αυτο και το pinball dreamsΕβρισκε μονος του τις δισκετες και ελιωνε(σε ηλικια 45+) :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 4, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Tα περισσοτερα απ οσα ειπες Chris περασαν κ απ τα παιδικα μου χερια, /bow !Μη ξεχναμε κ μπιλιες αλλα κ καπακια, τρελο κολλημα, τουρνουα καναμε πιτσιρικαδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 7, 2008 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Πωπω , μπίλιες. Τι είπες τώρα........χαμός γινότανε με δαύτες, πολύ ξύλο παίζαμε.Το άλλο;Που στήναμε τα περιοδικά (μικυ μαους) και προσπαθούσαμε να τα πετύχουμε από μακρυά με τα μάρμαρα πώς λεγότανε ρε παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 7, 2008 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 την ψηλη γουμαρα την θυμαται κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 7, 2008 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 φυσοκαλαμο κανεις??μιλαμε για πολυ σαιτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 16, 2008 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 "Πόλεμο" σε τρελές εκδοχές.πετροπόλεμο, νεροπόλεμο, χιονοπόλεμο, κορομηλοπόλεμο, κουραδοπόλεμο, κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple_Haze Απρίλιος 16, 2008 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Κάτσε ρε, τον κουραδοπόλεμο πώς τον παίζατε?:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Απρίλιος 16, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Ρε Purple_Haze δεν μπορώ να σταματήσω μου έφτιαξες το πρωινό LOL LOL LOL LOL :jump1:, μάλλον το έβαλε για να δει κανεις αν προσέχει τα λεγόμενα του.....α και ο μυξοπόλεμος (κολέτζια)...Θυμάστε με τα αυτοκινητάκια της mazorette στα πεζοδρόμια το 1-2-3...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 16, 2008 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 ρε συ που τις βρηκες τις φωτο?!?!?αχ τι μου θυμισες... πολλα απο αυτα ισα που τα θυμομουν....Παιζει αυτο το σιτε, εκει θα ΒΡΕΙΤΕ τα ΠΑΝΤΑ για τις τοτε εποχες...http://www.retromaniax.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 16, 2008 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 ρε συ που τις βρηκες τις φωτο?!?!?αχ τι μου θυμισες... πολλα απο αυτα ισα που τα θυμομουν.... Παιζει αυτο το σιτε, εκει θα ΒΡΕΙΤΕ τα ΠΑΝΤΑ για τις τοτε εποχες... http://www.retromaniax.gr/ Ποιός θα σκάσει στο party? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Απρίλιος 16, 2008 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Αμάν μάγκες θα γίνει χαμός σας λέω.....:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 16, 2008 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Κάτσε ρε, τον κουραδοπόλεμο πώς τον παίζατε?:nuke: Σε κάτι λιβάδια που έβοσκαν μόνιμα κάτι άλογα, υπήρχαν πολλά ξερά ....μπαλάκια. Μη φανταστείς βρωμιά και έτσι. Σαν ένα μπαλάκι ξερά χόρτα ή πριονίδια ήταν. Καθαρές δουλειές!:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 17, 2008 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια στο pc -> Thexder... σε ένα Schneider PC με hercules κάρτα γραφικών και simcga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.